Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Vestlige

Læs mere om rejser til Vestlige

Solvang
Rejsetips indsendt af:
Fam. Skou Nielsen
Brøndby
1. nov. 2008

Californien, nord - syd og 5 dage i N.Y.

Vi havde i mange år ønsket os at besøge USA, og det var spændende at planlægge. Igennem FDM fik vi ikke kun den bedste service, men også de bedste priser. Vi fik ganske enkelt alle vores ønsker opfyldt.

Vi startede i San Fransisco

Vi startede vores rejse med fly til San Fransisco, hvor vi havde tre dejlige dage, der kan dog være noget køligt, så husk en varm trøje og gode travesko.., byen er super spændende, Alcatraz, Golden Gate bridge, super rundture og fantastisk natur...

Efter 3 dage i byen hentede vi en dejlig 4x4 trækker hos Hertz, som bragte os ned af kysten. Vi overnattede i billedskønne Carmel, der skal man altså tage nogle dage... og efter en dejlig tur ad Highway 1 endte vi i Solvang på 4´th of July - optog med danske flag, soldater, vinkinger, og mange andre sjove "danske" oplevelser - vi talte med udvandrere, som har boet i Solvang i 50 år, men stadig taler dansk.

Vi kørte videre mod Santa maria og endte i Santa Monica (L.A), hvor vi fik alle de oplevelser vi kunne ønske os - Hollywoood, O.C., Disneyland, outlets, brede sandstrande, Beverly hills, studieture og billigt tøj i alle gader.

Senere kørte vi til San Diego, kanon by, spændende sydstats stemning, store militær skibe, jazzmusik, høj cigarføring og smukke omgivelser- en tur til Sea world kan anbefales.. , men tag ikke til Mexico ! vi var ovre med rygsøk og kamera - det var meget ubehageligt - og så tager det 2-3 timer at passere grænsen tilbage til USA.. det er outlaws så det basker !! Lad være.

Vi kørte tilbage til L.A , nød det gode vejr i et par dage, og tog så til New York, hvor hele familen shoppede amok... sko og tøj til latterlige lave priser, ground zero, frihedsgudinden, skyskrabere og mange søde mennesker - der er liv døgnet rundt og det er ikke ubehageligt at færdes på manhattan, hvor vi vil anbefale at alle som besøger byen bor..

Efter 3 spændende uger vil vi anbefale følgende:
  • Husk at en 4x4 bil kan indeholde alle kufferter og hele familien, en smart sportsvogn giver problemer.
  • Husk at tage til vestkysten først, så er rejsen hjem brudt af mellemlandingen
  • Husk at dine kufferter skal være tomme når du rejser, tøjet er så billigt i USA, at den hurtigt fyldes igen

Vi er klar til at rejse med FDM igen, og næste gang er nok til Florida ;o)

Mvh Fam Skou Nielsen, Brøndby

Seværdigheder
Road trips

Kommentarer til rejsetips om Vestlige

Hvornår?

25/03 2009 Julie
Hej. Det lyder som en dejlig tur. Min veninde og jeg skal til New York og derefter til Californien her til maj og juni, i alt 3 uger. Jeg vil bare lige høre hvornår I var afsted? Mvh. Julie
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til det vestlige USA

Hoteller i Vestlige
Rejser i det vestlige USA
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/marokko/agadir/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.