Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Vestlige

Læs mere om rejser til Vestlige

Den oversete nationalpark i Utah
Rejsetips indsendt af:
Horsens
13. okt. 2010

Den oversete nationalpark i Utah

Første gang jeg besøgte USA i 2005 fik jeg en uforglemmelig oplevelse i Capitol Reef nationalparken.
Capitol Reef

Capitol Reef

Vi ankom til Capitol Reef området og opdagede at denne oversete nationalpark byder på utrolig smuk natur. Nogle områder minder Capitol Reef om noget under havoverfladen - og sådan er dette område muligvis dannet for mange millioner år siden.

I nationalparken er der en primitiv campground. Vi rejste telt og puttede lidt penge i kassen ved indgangen. Området har i en periode været dyrket af nybyggere (mormoner). Frugt-plantagerne består takket være en vandkilde i parkområdet og det er gratis at gå ind i området og plukke frugt efter behov. I området kan man opleve petroglyphs (stenalder-tegninger på klippevæggen).
Om aftenen holdt Rangers foredrag omkring de flagermus, som bor i huler i klipperne, mens flagermusene fløj om ørerne på os for at fange insekter.

Næste morgen vågnede jeg tidligt, det var ikke helt lyst endnu. Jeg stak hovedet ud og så rådyr gå ca. 5 meter fra teltet tværs igennem campingpladsen. Tæt på vores telt gik en då med sit kid. Kiggede lidt nervøst, men endte med at fortsætte turen forsigtigt videre mod resten af flokken. Dyrene er ikke tamme, men da de ikke er jaget gennem mange generationer, kender de heller ikke til decideret frygt mod mennesker. De dukker op for at spise af nedfaldne frugter.

Næste dag kørt vi fra stedet - forvisset om at dette er mit yndlingssted i USA. Jeg har besøgt stedet flere gange siden, og det er stadig mit yndlingssted.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til det vestlige USA

Hoteller i Vestlige
Rejser i det vestlige USA
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.