Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om vestlige USA

Læs mere om rejser til det vestlige USA

La Brea Tar Pits i Los Angeles
Rejsetips indsendt af:
Mia
Karlslunde
17. feb. 2009

La Brea Tar Pits i Los Angeles

En alternativ og meget fascinerende oplevelse i Los Angeles, som bestemt også kan interessere børn, som ikke er helt små.

Fortiden lige midt i Los Angeles

Midt i Los Angeles ligger La Brea Tar Pits ved Page Museum. Det er et sted, hvor undergrunden er forskubbet, så der gennem tiderne har været tjæreforekomster i området.

I fortiden kom dyrene og drak vand her. De sad fast i den tjæreholdige undergrund. Når større dyr sad fast forsøgte de at "kalde" hjælp, men fik så også opmærksomhed fra rovdyr, som så deres snit til et måltid. Rovdyrene sad også fast......

Tjæren har konserveret knoglerne fra alle disse dyr gennem tiderne. Inde på museet er der gamle billeder fra arbejdet i området, hvor man har fundet mange knogler/dyr. Dyrene og nogle miljøer er rekonstrueret. Se mammutter, sabelkatte, fugledyr og meget andet.

Udenfor er en sø, hvor der stadig bobler metangasser op i det tjæretykke vand. Området dufter lidt af tjære, og lige uden for hegnet kører nutiden alligevel forbi. Der er fortsat udgravninger, og i et lille træhus kan man se, under hvilke forhold dette foregår. Området ser ikke rigtig ud af noget, men vi brugte alligevel lidt over et par timer her.

Kan varmt anbefales - vores 11-årige søn var også meget begejstret, og har en anderledes historie at fortælle fra den store by.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til det vestlige USA

Hoteller i Vestlige
Rejser i det vestlige USA
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/japan/underholdning/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.