Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om det vestlige USA

Læs mere om rejser til det vestlige USA?

Rejsetips af samme forfatter

  • Magiske Las Vegas

    (Bedømt af 3 personer)
    24.09.09: Vibe Rosengaard
    USA skulle indtages. Vi - 2 voksne og en dreng på 9 år skulle for første gang til Staterne. Turen gik til bl.a. Las Vegas.
    Læs hele rejsetippet
Disneyland
Rejsetips indsendt af:
Vibe Rosengaard
Hvidovre
28. sept. 2009

Los Angeles/San Diego - hvad er værd at besøge?

Vores gode råd til børnevenlige ture i det sydlige Californien. Læs om Disneyland, Sea World og Universal Studios
Sea World i San Diego
Sea World i San Diego

Sea World i San Diego

Vi blev vildt begejstrede for Sea World i San Diego. En zoo med mange dyr som vi ikke kender på vores beddegrader og fantastiske shows med bl.a spækhuggere og delfiner - meget, meget imponerende. Et "must see" hvis I er i nærheden. For alle aldre.
Brug en halv dag.

Disneyland i Los Angeles

Hvis I har mindre børn så besøg endelig Disneyland i Los Angeles, men vær forberedt på trætte fødder. Det er et meget stort område med utallige forlystelser der kan prøves, men lige så vigtigt er Disneyland et sted, hvor man bare kan gå og nyde den totale iscenesættelse. Det er en verden helt for sig selv. Hyggeligt sted for børn og voksne.
En hel dag kan sagtens bruges.

Universal Studios i Los Angeles

Har I lidt større børn så er et besøg i filmbyen et rigtig godt sted. Der er masser at se på. Tag en rundtur med busserne og se kulisser fra mange film og serier, oplev oversvømmelser, ild og bliv lidt klogere på filmstunts og tricks. Køerne kan dog være meget lange, men tålmodigheden belønnes. En halv dag kan sagtens bruges i Universal.

For alle 3 steder gælder: TAG KAMERA MED.

Kommentarer til rejsetips om Vestlige

Universal Studios

25/07 2017 Henrik
Vi var i universal Studios 2/7 2017 og er glade for at vi købte front Line. Flere steder var der op til 100 min ventetid. Fx 150 min ved Hogwarts og vi nåede det på 15 min - så det er en god ide - men dyrt.

Universal Studios

25/07 2017 Henrik
Vi var i universal Studios 2/7 2017 og er glade for at vi købte front Line. Flere steder var der op til 100 min ventetid. Fx 150 min ved Hogwarts og vi nåede det på 15 min - så det er en god ide - men dyrt.

Spar hellere pengene på et Front of Line Pass

22/07 2010 Carsten
Jeg vil derimod anbefale ikke at købe Front of Line Pass......vi var i Universal Studios i starten af juli...og ventede max 20 min for at komme ind til de forskellige events..... vi var 4 stk...og det var så ca. 1700.- sparet.... og der er nok at bruge penge på derinde...så det var gode penge at spare :-) Vi havde en super dag derinde...så ja det var en go oplevelse .

Køb Front of Line Pass

11/06 2010 Camilla
Det kan godt anbefales at købe et Front of Line Pass i Universal Studios. Det koster noget ekstra, men gør at man altid kommer foran i køen, og derved ikke skal bruge timevis på at stå og vente. Desuden vil jeg anbefale en hel dag i Universal Studios, da der er masser at se på.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til det vestlige USA

Hoteller i Vestlige
Rejser i det vestlige USA
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/bryce-canyon/en-skoen-ferie-i-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.