Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Vestlige USA

Læs mere om rejser til det Vestlige USA

Rejsetips af samme forfatter

Oplev magien i Disneyland i Californien
Rejsetips indsendt af:
København
3. feb. 2011

Oplev magien i Disneyland i Californien

Efter nogle lange timer på vejen ankom vi til vores hotel i Anaheim. Det kan godt betale sig at bestille et hotel her, da man så kan gå til og fra Disneyland uden at skulle tænke over parkering.
Disneyland har en masse aftaler med hoteller og moteller inden for gå afstand af indgangen, og det kan godt betale sig, da man så midt på dagen evt. kan tage hjem og skifte tøj eller få frokost.
Disneyland består af 2 forlystelsesparker, som man sagtens nå at se på 1 dag. Men skal man nå alle forlystelserne, skal man komme uden for højsæsonen, ellers skal man nok regne med 2 dage til dem begge.
Efter at have prøvet de fleste forlystelser, og spist en masse slik, begyndte det at blive mørk.

Fyrværkeriet var helt vildt flot og fascinerende med alle dets farver of former og noget helt andet og MEGET større end det vi normalt ser i f.eks. Tivoli, og det foregår altså hver aften! :o

Vi sluttede vores aften af med endnu et show som hedder Wonderful Colour, et vand og laser lysshow. I en kæmpe ’sø’ midt i California Adventure Park (der er ’nr 2’ Disney park), var der masser af små og store vandstråler der blev belyst både nedefra og fra siden med lys i alle regnbuens farver. En mur af vandstråler dannede lærred for fremvisning af klip fra kendte Disney tegnefilm i symfoni med musik, sang, lys og ild. Vildt fedt!! Det var en rigtig god måde at afslutte aftenen på – og så var vi også trætte og klar til sengen
Efter mørkets frembrud kommer farverne frem

Efter mørkets frembrud kommer farverne frem

Hver aften er der et stort festfyrværkeri, i parken som hedder Magic Kingdom. Fyrværkeriet var helt vildt flot og fascinerende med alle dets farver of former og noget helt andet og mega meget større end det man ser i Tivoli i København.

Vi sluttede vores aften af med endnu et show som hedder Wonderful Colour, et vand og laser lysshow. I en kæmpe sø midt i California Adventure Park. Det er navnet på forlystelsespark nr. 2 Der var masser af små og store vandstråler der blev belyst både nedefra og fra siden med lys i alle regnbuens farver. En mur af vandstråler dannede lærred for fremvisning af klip fra kendte Disney tegnefilm i symfoni med musik, sang, lys og ild. Det var en helt perfekt afslutning på en sjov og go´dag. Og så var det jo rigtig rart at man bare kunne gå tilbage til sit hotel og falde i søvn.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til det vestlige USA

Hoteller i Vestlige
Rejser i det vestlige USA
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.