Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om det vestlige USA

Læs mere om rejser til det vestlige USA

Telefon i USA
Rejsetips indsendt af:
Nils Olander
Hørsholm
29. aug. 2008

Telefon i USA

Glem alt om telefonkort; køb en mobiltelefon med taletid, det er langt lettere at have med at gøre...

Glem alt om telefonkort

RADIOSHACK-butikkerne (dem er der mange af) sælger mobiltelefoner med taletid i CINGULAR for én uge til $19.99 med telefon, lader, brugsanvisning og $10 taletid i USA, yderligere taletid kan købes fra $15 for 30 dage ($0,10 pr. minut). Dvs. at man kan købe en mobiltelefon med masser af taletid for ca. 200 kr. og være uafhængig af telefonautomater.

Overvej at købe en telefon hver, Cingular-abonnenter kan tale gratis indbyrdes, og det kan være praktisk, når man bliver væk fra hinanden i stormagasiner etc.

Køb telefonen på stedet, men se mere på: www.radioshack.com - under ”phone & radio communications”: vælg ”wireless phones & plans” - under ”Prepaid carrier”: vælg ”GoPhone (PAYG)”; rul ned til ”Motorola C139 from GoPhone (Pay As You Go)”.

”Product information from Cingular” viser priser og dækningsområde (bedst i USA's østlige stater og langs kysten fra nord for San Francisco til syd for Los Angeles).

Radioshack er en landsdækkende kæde: øverst på Radioshacks side kan man under ”Store Locator” finde nærmeste butik.

Kommentarer til rejsetips om Vestlige

Nyt forslag fra Niels?

13/01 2010 Mikkel G. Lindekilde
Ville høre om nogen har et forslag til følgende: jeg mangler et MOBIL abonnement med US no. til brug ved rejser i USA som jeg kan tanke (altså gerne taletid) op og som der kan ringes til også når jeg er i Europa... Jeg har kigget lidt på ovennævnte, men blev lidt forvirret, da jeg ikke er særligt rejsevant i USA. Så på amazon der er noget de kalder Prepaid phones, er det noget der duer i Europa? Nogen Ideer? ville gerne bestille det i forvejen og vide det virker begge steder.

Mobile phone SouthWest US

31/01 2009 Jan Larsen
Tk, super tip, vi skal afsted i April 2009. Er der nogle forslag til at købe IPhone, "On the Fly," og være oppe at "køre", straks efter ankomst Las Vegas??

VOIP ( Fremtidens Digitale Video Telefon )

30/01 2009 Steen Mogensen
Hej hej....har også et rigtig godt foreslag...en VOIP der lige er kommet til EUROPA....fra USA... Snak/se med dem I snakker med GRATIS....bare der er en internet forbindelse...og hvor er der ikke det !!!!!! uden brug af computer...Kniv skarp, da det er digital og uden forsinkelse.... Rejs evt ud i den STORE verden.....og ring GRATIS hjem til alle fastnet / VOIP og billigt til alle mobil...bedre kan det ikke blive... mvh. Steen Mogensen ( www.smdk.acnrep.com )

Niels Olanders forslag

30/01 2009 B. Jensen
Netop dette gophone tilbud kan jeg bekræfte, er ganske udmærket. Jeg købte dette med en Motorola C168i, tilsluttet at&t. Der er ringetonevalg,International calling, messaging(billig sms forbindelse til udlandet), kontooversigt og www browsing. Hvad behøver man mere? Taletid kan ikke kun møbes hos RadioShack, men også i lufthavne og mange andre steder. Telefonen kan man evt. lade gå videre til næste bruger, der således har en billig mobiltelefontelefon allerede i første amerikanske lufthavn. Er du en rigtig sparehund, kan du også finde Aldi i USA. Hos IKEA kan du købe skandinaviske fødevarer. Så er der ikke så langt hjem til Moar. God rejse!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til det vestlige USA

Hoteller i Vestlige
Rejser i det vestlige USA
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.