Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Udvalgte oplevelser i Californien og det vestlige USA

Vores egne USA-specialister har udvalgt steder i Californien og det vestlige USA, som er værd at lægge vejen forbi.

Naturoplevelser

På opdagelse i Bryce Canyon National Park
 1. Tag på hvalsafari ud fra Monterey og hold udkig efter hvaler og delfiner. Hvalerne glider langsomt gennem vandet, mens delfinerne spurter af sted og leger tagfat med båden. Og som en ekstra gevinst får I masser af frisk luft og sover godt natten efter oplevelserne.
   
 2. Park ranger-fortælling. Oplev en nationalpark med en park ranger og få et indblik bag om det, I ser med det blotte øje i Zion, Grand Canyon og alle de andre parker. En park ranger er et leksikon i geologi, zoologi og botanik, og deler hellere end gerne ud af sin viden.
   
 3. Forår i Yosemite er det smukkeste tidspunkt på året for her er alt i fuld blomst, og smeltevandet fra vinterens sne bruser i flotte vandfald og fylder store og små vandløb i retning mod Stillehavet. Og er I heldige ser I også en black bear, der provianterer efter vinterens hi.
   
 4. Ved Applegate Lake i Oregon finder I den eneste Big Foot Trap i USA. Historien fortæller, at der blev fundet fodspor efter Big Foot her, og i 1974 blev fælden bygget, så man kunne få vished for sagen. Indtil nu er der dog kun fanget et par bjørne og en jæger!
   
 5. Kom ud midt i naturen i Bryce National Park og tag en rask tur ”nede” i nationalparken på Queens Garden Trail, Navajo Loop eller Peek-A-Boo Loop Trail. Her er I langt væk fra biler og de mere satte turister, der holder sig ”oppe” i parken og kun nyder udsigten.
   
 6. Hood River Fruit Loop er en 55 km rundtur i alle de landbrugsprodukter, som findes i denne del af Oregon. Besøg masser af farme med alt fra frugt, grøntsager, blomster og marmelader. Og til frokost er der fruit pies, der kan skylles ned med smooties eller et glas lokal vin.

Sjov for børn

På cykel i San Francisco
 1. Er I til gys og højder, så er X-Scream i Stratos-Fear i Las Vegas et must. Få sus i maven og oplev gys og spænding 300 meter oppe i Stratosphere Tower, når I bogstavelig talt vælter ud i det fri fra tårnets top. Det er ikke for sarte sjæle.
   
 2. Cabazon Dinosaurs er en ægte amerikansk Roadside Attraction, hvor I kan se dinosaurer nede-, oppe- og indefra. Tag turen op i en Tyrannosaurus Rex med navnet Mr. Rex, og check tænderne eller køb souvenirs med hjem inde i Mrs. Dinny, en 150 ton Apatosaurus.
   
 3. Hop på en elcykel i San Francisco og få en ekstra oplevelse med en tur over Golden Gate Bridge til den idylliske by Sausalito. Elmotoren gør selv de største bakker til en leg. Tag færgen retur til San Francisco, så I lige får et glimt af Alcatraz, når I passerer fangeøen.
   
 4. Se søløver i deres naturlige element. I Sea Lion Caves 15 km nord for Florence i Oregon tager I elevatoren ned direkte i søløvernes hule. Her er der ofte hundredevis af indbyggere, der holder sammen i en stor koloni kendetegnet ved både lyd og luft.

Forkæl jer selv

Outlet Shopping
 1. Tag en dag ud af rejseplanen og shop amok i et outlet. Der er mange outlets i Californien og i særklasse er det eksklusive Desert Hill Premium Outlet i Cabazon tæt ved Palm Springs. Her er ikke blot Hilfiger, Nike og Calvin Klein, men også Gucci og endda også til børn.
   
 2. Gå i biografen i Hollywood og se de nye premierefilm på Dolby Theatre, Hollywood Boulevard, før de kommer til Danmark. Så føler man lidt af stjernestøvet fra et Academy Awards show med uddeling af Oscars til alle de kendt de skuespillere.
   
 3. Slap af med en behandling hos Ole Henriksen på W. Sunset Blvd. i Los Angeles. Her er åbent alle ugens 7 dage, så du kan få lagt ansigtet i de rigtige folder ugen rundt. Her er alle typer af spa-behandlinger, og det eneste der er gratis er parkeringen.
   
 4. Californien er et væld af ukendte vinområder og er Napa Valley for turistet og velfriseret, så er Murphy et godt gemt vindistrikt i nærheden af Yosemite NP, hvor I kan besøge Ironstone Winery. Her er alt fra vinsmagning og koncerter til bryllupper i de smukke omgivelser.
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.