Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Vestlige

Læs mere om rejser til Vestlige

Vest USA med dansk rejseleder (Nils)
Rejsetips indsendt af:
Eva Hansen
København
15. jan. 2009

Vest USA med dansk rejseleder (Nils)

Den beste og mest oplevelsesrige ferie i bus rundt i vest USA (Californien) 16 dage, hyggelig og dygtig guide. Det ved ikke selv at køre betød vi så det samme alt fra oven i bussen og kunne begge følge alle oplevelserne. Dejlig tur.

En tur for alle aldre

En virkelig anbefaleses værdig tur som jeg mener flere måtte give sig selv næsten uanset alder.I vores gruppe var der et pensionist ægtepar som var sidst i 70erende og først i 80erende de fulgte fint med.

Ankom til San Francisco hvor der var smadder koldt men klart i vejret og kunne se Golden Gate. Dagen efter begyndte turen syd over langs kysten, kunne så mærke jo mere vi kom syd mærkede vi også varmen, vil ikke gå i detalier.

Hvad med en helikoptertur over Grand Canyon, bo på strippen i Las Vegas, skal jo spille lidt, opleve den danske bager i Solvang hvor vi nød kaffen udendøres med et dansk stykke winerbrød, en tur på Route 66 hvor vi besøgte barberen som var med fra starten, en ældre herre som gerne stod op til fotografering, en tur rundt i Universal Studios hvor der var masser at prøve hvis nerver var til det, en tur til Hollywood og Beverly Hills så aftryk af filmstjernes fod og håndaftryk i asfalten.

Så var det tid til en del Nationalparker den ene smukker og mere interesant end den anden, fik gruppebilled ved verdens største træ "General Sherman" i Sequoia National Park. Tilbage til San hvor der var så koldt at vi måtte ud at købe jakker 100kr. pr. stk. for ikke at fryse på sejlturen under Golden Gate.

Håber mange flere vil få glæde af denne tur.
Vh. E. Hansen

Seværdigheder
Guidede ture
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til det vestlige USA

Hoteller i Vestlige
Rejser i det vestlige USA
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/sicilien/siracusa/mediterraneo.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.