Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Rejsetips af samme forfatter

Diamonds are a girl's best friend!
Rejsetips indsendt af:
Odense
29. juni 2011

Diamonds are a girl's best friend!

Som dansker kender mange kun USA's 25. stat, som den stat tidligere præsident Bill Clinton var guvernør i, inden han flyttede til det hvide hus.
Som turist kører mange derfor direkte til Little Rock, for at se guvernørboligen - hvis man som turist overhovedt vælger at besøge denne stat. Men vidste du at staten Arkansas gemmer på verdens eneste offentlige park, hvor alle og enhver kan komme og grave efter diamanter - og vel og mærket beholde dem, hvis heldet tilsmiler én?

The Crater of Diamonds er stedet, hvor du med held kan finde en diamant! Du må enddan beholde den - "no strings attached"!!! Og selvom det måske kræver en del arbejde at grave sådan en bandit frem, så er her faktisk fundet mere end 25000 diamanter i denne statspark, siden staten Arkansas købte stedet i 1972. Faktisk er USA's største diamant "Uncle Sam" fundet her - dog inden stedet blev en "offentlig diamantmine".

De fleste diamanter turister finder her, er selvfølgelig ikke så store; men i det hele taget at finde en diamant, må siges at være et unikt ferieminde. Sidder du og tænker, jeg ved jo ikke hvordan en usleben diamant ser ud, så i bund og grund ved jeg ikke, havd jeg skal kigge efter, så fortvivl ikke. Personalet, som arbejder i parken er nemlig hjælpsomme mennesker, som gerne vil indentificere, hvad det egetlig er, du har gravet frem med dine bare næver.

Så hvis du er eventyrlysten eller elsker en god skattejagt, så er mit råd til dig: Kør til Crater of Diamonds State Park, som ligger mindre end 200 kilometer syd vest for Little Rock i byen Murfreesboro.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/brasilien/fugle-tur-i-brasillien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.