Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Find Distinguished Inns i

Distinguished Inns - Colorado


Distinguished Inns i Colorado

Se kort over Colorado
Nedenfor er et par eksempler på de Distinguished Inns, som I kan bo på i Colorado. I alt er der 350 Distinguished Inns over hele USA.

Ring til en af vores USA-specialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Castle Marne Bed & Breakfast, Denver - bo i slotslignende omgivelser

Castle Marne Bed & Breakfast, Denver
Castle Marne Bed & Breakfast, Denver
Ægte eventyr og romantik venter jer på Castle Marne i slotslignende omgivelser, der indbyder til et ophold ud over det sædvanlige.
 
Castle Marne Bed & Breakfast ligger i centrum af Denver's City Park nær Capitol Hill med kort afstand til seværdigheder, forlystelser og Colorados store naturoplevelser. Den imponerende bygning stammer fra 1889 og var indtil for få år siden i privat eje. Tidens tand har gennem årene tæret på den engang så pompøse bygning, som i dag er nænsomt restaureret og igen stråler majestætisk med den farverige rosenhave og de rustikke siddeområder. Med husets smukke fremtræden er stedet det oplagte valg for romantiske bryllupper, men også for en ægte livsnyderferie, hvor man overalt fornemmer den historiske tidsånd, der indbyder til ro og afslapning.
 
  • 9 store og forskelligt indrettede værelser og suiter med en skøn blanding af ægte gammeldags charme og nutidens bekvemmeligheder.
  • Alle værelser har en flot udsigt, enkelte har privat balkon med udsigt til solnedgangen, og alle har individuelt indrettede badeværelser med fx whirlpool eller badekar med løvefødder.
  • Hver morgen serveres der en pragtfuld morgenmad, der kan nydes inde og ude, når vejret tillader.
  • Og hvis I rigtig vil forkæle jer selv, kan I på Marne Castle spise en velsmagende 4-retters candlelight-middag, som bliver tilberedt af en lokal mesterkok.
 
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 100 USD.
 

Ring og få hjælp til at planlægge jeres ferie på Distinguished Inns

Ring til vores USA-specialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Gå til forsiden for Distinguished Inns
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/liste-2/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.