Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Find Distinguished Inns i

Distinguished Inns - Connecticut

Nedenfor er et par eksempler på de Distinguished Inns, som I kan bo på i Connecticut. I alt er der 350 Distinguished Inns over hele USA.

Ring til en af vores rejsespecialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Steamboat Inn, Mystic - Maritim charme i byens hjerte

Steamboat Inn
Dette er vel nok det nærmeste, man kommer et ophold på en hjuldamper uden hjul og uden damp. Steamboat Inn ligger lige ud til den betagende Mystic River og byder på alt det maritime miljø, man kan ønske sig midt i hjertet af det historiske downtown Mystic.
Steamboat Inn er to år i træk løbet med titlen "Most Unique Setting" blandt mere end 8.500 inns worldwide, og det er da også en helt speciel placering lige ud til Mystic River, der venter gæsterne. Her er alle værelser unikt indrettet med antikviteter, individuel klimakontrol, badeværelser med whirlpools og enkelte med traditionelle brændepejse. For ikke at tale om den storslåede udsigt fra værelset over floden, der kan få en til at føle, at man er ude at sejle hjuldamper på en af de store amerikanske floder. Og hvis man nænner "at gå i land", er der kun kort afstand til fantastisk shopping, fine restauranter, Mystic Seaport, Mystic Aquarium og meget mere.
 
  • 11 elegant indrettede værelser med udsigt over den smukke Mystic River.
  • Daglig buffetmorgenmad med bl.a. røræg, bacon, kalkunpølser, frisk frugt, yoghurt, divs. morgenmadsprodukter, granola, ost, friskbagte bagels, hjemmelavede muffins, kaffe, te og juice.
  • Hver aften sherry og friskbagte kager.
  • Trådløs internetadgang på både værelser og fællesarealer.

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 98 USD.

Inn at Stonington, Stonington - Kom tæt på den amerikanske historie

Inn at Stonington
Stedet emmer af amerikansk historie og frembringer minder tilbage fra den amerikanske borgerkrig og er, hvad vi i dag vil kalde indbegrebet af New England. Historie, charme, hygge, den traditionelle byggestil og de naturskønne omgivelser ned til vandet taler for sig selv.
Inn at Stonington ligger i hjertet af Stonington Borough, en af de sidste uberørte "historiske" byer i New England. Alle værelser er stilfuldt og individuelt indrettet, og enkelte har havudsigt og udsigt over Stonington Harbor fra private balkoner. Derudover er her en dejlig dagligstue med en fantastisk udsigt, en hyggelig bar og et veludstyret fitnesslokale. Her er mulighed for at besøge lokale vingårde, downtown Mystic eller blot slentre ned ad Water Street og nyde de mange specialforretninger, fine antikvitetsforretninger og de fem storslåede restauranter i byen. Hvis vejret er til det, ligger her også en fin, lille strand inden for gåafstand.
 
  • 18 hyggelige og individuelt indrettede værelser med bl.a. gaspejs og jacuzzi.
  • Daglig continental breakfast med friskbagt morgenbrød, frugt og lokalristet kaffe.
  • Udsøgte vine og oste hver aften.

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 124 USD.

Ring og få hjælp til at planlægge jeres ferie på Distinguished Inns

Ring til vores rejsespecialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Gå til forsiden for Distinguished Inns
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/irland/dublin/fly/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.