Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Find Distinguished Inns i

Distinguished Inns - Georgia

Distinguished Inns i Georgia

Kort over Distinguished Inns i Georgia
Nedenfor er et par eksempler på de Distinguished Inns, som I kan bo på i Georgia. I alt er der 350 Distinguished Inns over hele USA.

Ring til en af vores rejsespecialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

1842 Inn, Macon - Herskabelige omgivelser

1842 Inn, Macon

1842 Inn vil nok for mange være indbegrebet af det klassiske sydstatspalæ i to etager med en smuk søjlegang og ikke mindst en vidunderlig veranda til at slappe af på. Og så er det hele naturligvis holdt i hvidt. I hvert fald udenfor.

Indenfor er alle værelser og fællesarealer smagfuldt indrettet med fine engelske antikviteter, tapeter og malerier. Alt er holdt i varme og behagelige farver, og man føler sig hurtigt hjemme i disse hyggelige omgivelser, der altid dufter af friske blomster. Flere af de store og charmerende værelser har whirlpool og kaminer. Foruden den pragtfulde veranda er her også en dejlig gårdhave med pool, hvor I kan nyde morgenmaden og senere på dagen en cocktail.

 • 19 store luksusværelser
 • Udsøgt morgenmad
 • Hors d'oeuvres

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 109 USD. 

Azalea Inn and Gardens, Savannah - Charmerende sydstatsidyl

Azalea Inn and Gardens

Den romantiske og smukke Azalea Inn and Gardens er indbegrebet af ægte sydstatsidyl og gæstfrihed og ligger ideelt placeret i Savannah Historic District - blot få minutters gang fra den skønne Forsyth Park, byens "Central Park". Og så er den i sig selv en oase i byen.
 
Forkælelse og luksus er nøgleordene, når man gæster Azalea Inn and Gardens. Værtsparret Teresa og Michael Jacobson står selv i spidsen, når der skal kræses om gæsterne med pragtfulde middage, aftenhygge med gode vine og masser af gode tips og forslag til at opleve det historiske Savannah. Også den omgivende have er et kapitel for sig, hvor det er oplagt at tilbringe tid med en god bog eller bare slappe af efter dagens oplevelser. Haven er desuden anerkendt af NOGS Tour of Hidden Gardens og producerer mange af de lækre råvarer, der bruges til aftenens middag.

 • 10 luksuriøst indrettede værelser. Flere har kamin og balkoner eller jet-air-badekar og verandaer
 • Større Cottage Garden House for længere ophold
 • Overdådig, varm Southern breakfast hver morgen med bl.a. Sweet Georgia Shrimp serveret til Georgia Grits, Spiced Apple og Pear French Toast med lokale frugter
 • Vin og hjemmelavede forretter til middagen
 • Sherry og frisklavede desserter til at runde aftenen af på

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 137 USD.

Lodge on Little St. Simons Island - Luksus i private omgivelser

Lodge on Little St. Simons Island

Little St. Simons Island er en naturperle uden lige. Øen ligger lige ud for Georgias kyst, midt mellem Savannah og Jacksonville i Florida. Eneste adgang til øen foregår med båd og her er maksimalt 32 gæster ad gangen. 

På den fredelige Little St. Simons Island hersker naturen på de kun ca. 4.000 ha land, og den er derfor et oplagt for naturelskere og andre, der ønsker fuldstændig fred og ro i deres ferie. Til gengæld afslører øen alle sine hemmeligheder for de, der nysgerrigt udforsker alle dens naturlige vidundere. Her er ca. 10 km privat strand overstrøet med fine, hvide skaller, der smukt glider over i de legendariske mosdækkede egetræer, glinsende tidevandsløb og glitrende saltmarsker. Ud over total afslapning er her også mulighed for at tage på guidede ture, iagttage fugle, sejle kano og kajak, fiske, vandre og cykle.

• 16 charmerende værelser fordelt på flere små lodges
• Mulighed for at leje en hel lodge/hele øen
• Udsøgt helpension med retter fra det regionale køkken
• Alle drikkevarer er inkluderet
• Morgenmad og middag serveres i den hyggelige spisestue på Hunting Lodge
• Før middagen holdes der daglig en cocktail-reception, hvor alle gæster kan mødes
• Frokost serveres alle dage i Hunting Lodge på nær lørdage, hvor den afhængig af vejret serveres på stranden
• Picnickurv og specielle diæter er i et vist omfang muligt

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 259 USD.

Greyfield Inn, Cumberland Island - Et eldorado for naturelskere

Greyfield Inn

Cumberland Island er Georgias største og sydligst beliggende kystnære ø. Her er kilometerlange stier, der gennemskærer øens unikke økosystem, smukke, uberørte strande med rig mulighed for at samle skaller, svømme, solbade og iagttage fuglene. Det ideelle sted for naturelskere og livsnydere.

Der er to muligheder for overnatning på den skønne Cumberland Island. Den ene er at campere, den anden at overnatte på Greyfield Inn, der stammer fra forrige århundredeskifte. Her er der kræset om maden, interiøret er charmerende, originale møbler - inklusive de traditionelle gyngestole på den pragtfulde veranda og den så karakteristiske hængesofa. De fredelige og afslappende omgivelser henleder tankerne på en svunden og anderledes fredfyldt tid, hvor både sjæl og krop kunne følge med. Her kommer alle med garanti ned i gear og tager herfra med fornyet energi.

• 16 rummelige og flot indrettede værelser med antikke møbler
• Sund og nærende sydstatsmorgenmad
• Dejlig picnic-frokost
• Gourmetmiddag
• Alle måltider er med fokus på lokale råvarer og sydstatstraditioner, herunder egne dyrkede grønsager og lokalt fanget seafood
• Fuld bar med vin og spiritus samt cocktail hour med hors d'oeuvres
• Udflugt med naturvejleder
• Cykler og kajakker til at udforske øen
• Sejlads med privat færge

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 273 USD.

Spencer House Inn, St. Marys - Farverige og varme omgivelser

Spencer House Inn

Spencer House ligger ca. 15 km øst for I-95 ved Georgia-/Floridagrænsen ved St. Marys River, lige i hjertet af St. Marys historiske bydel. Her er kun kort afstand til restauranter, forretninger, museer og færgen til Cumberland Island National Seashore.

Spencer House Inn blev bygget i 1872 og er en særdeles charmerende inn i friske, varme farver og med smukke blomsterarrangementer både ude og inde. Her er mulighed for at få foretaget færgereservationer og pakket en picnickurv, som I kan tage med, når I tager på eventyr i det smukke, uopdyrkede og uberørte strandområde langs Georgias kyst. Strandområdet er i øvrigt tidligere blevet udnævnt til at være en af verdens bedste uberørte strande. I kan også slappe af på den hyggelige veranda, slentre en tur rundt i den historiske bydel og videre til parken langs kysten, fiskermolerne og marsken. Mulighed for at spille golf i nærheden og tage ud at sejle kajak, og så ligger Okefenokee Wildlife Refuge blot 45 minutter herfra.

• 14 flot indrettede værelser i varme farver med tv, dvd-afspiller og eget bad
• Internetadgang og aviser
• Stort morgenbord med varme retter
• Mulighed for picnickurv
• Gæstekøleskab
• Eftermiddagskaffe, iste og hjemmelavede lækkerier

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 78 USD.

Ballastone Inn, Savannah - ægte sydstatskultur

Værelse på Ballastone Inn i Georgia
Hygge på Ballastone Inn
Her mødes I af den ægte sydstatskultur, hvor I føler jer velkomne fra det øjeblik I træder ind ad døren og modtages i luksuriøse omgivelser, som er jeres for en stund.
 
Ballastone Inn er en smuk, gammel bygning fra 1733, der i 1980 blev gennemgående renoveret og omdannet til den moderne bed and breakfast, den er i dag med antikke møbler, autentiske reproduktioner, og udstråler på fornemmeste vis datidens atmosfære og elegance. Ballastone Inn er en kærkommen oase i storbyen Savannah, hvor man hensættes til en anden tid og et andet tempo med tid til forkælelse og nydelse på første klasse, og den er år efter år kåret som Savannahs bedste inn. Her får I det bedst tænkelige udgangspunkt for en livsnyderferie i luksuriøse omgivelser krydret med Savannahs mange kulturelle og kulinariske tilbud.
 
 • 16 store, individuelt og stilfulde værelser og suiter, antikt og romantisk indrettet, hvoraf flere har udsigt til den smukke have. Værelserne er fordelt på flere etager, som kan nås med elevator, og de har alle unikke og charmerende pejse og badeværelser.
 • En overdådig gourmetmorgenmad serveres daglig i spisestuen, men det er også muligt at få en continental breakfast på værelset.
 • Eftermiddagsteen, den såkaldte Daily High Tea, på Ballastone Inn, Savannahs mest eksklusive adresse, er en berømt tradition, der serveres daglig kl. 16, hvor det fineste sølvtøj og antikke service kommer frem.
 • Om aftenen serveres der hors d'oeuvres i baren akkompagneret af sherry og portvin med mulighed for at tilkøbe øl og vin. 

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 143 USD.

 

The Twelve Oaks Bed and Breakfast, Covington - for romantikere

The Twelve Oaks Bed and Breakfast, Covington
Eksempel på værelse på The Twelve Oaks Bed and Breakfast
En ægte sydstatsperle danner rammen om et luksuriøst og romantisk ophold i så vidunderlige, majestætiske omgivelser, at man næsten må knibe sig i armen.
 
The Twelve Oaks Bed and Breakfast er en af de absolut smukkeste antebellum mansions i Sydstaterne og stammer oprindelig fra 1836. I dag er stedet totalrenoveret, og det er svært ikke at lade sig imponere første gang, man ser bygningen, det stilfulde indre, den vidunderlige have med bl.a. en pergola, en lille sø, den indbydende pool, de enorme egetærer og den traditionelle, store veranda ved indgangen. Her er det som at rejse tilbage i tiden med al fordums pomp og pragt, og det er forbavsende let at falde ind i tidligere tiders ekstravagante levestil på første klasse - stedet for ægte romantikere og livsnydere.
 
 • 8 meget store og pragtfuldt indrettede værelser og suiter i en tidløs elegance og udpræget luksus med alle nutidens moderne bekvemmeligheder.
 • Alle værelser har en uovertruffen udsigt til den smukke have og de mest fantastiske badeværelser, der er et helt kapitel for sig.
 • Hver morgen overgår køkkenchefen sig selv og serverer en overdådig morgenmad bestående af hjemmelavede retter fremstillet af lokale produkter.
 • Senere på dagen er der Southern Sippin' and Nibblin' hour, hvor der serveres førsteklasses vine og kvalitetsoste, og ved sengetid er der lækre chokoladetrøfler at falde i søvn til.
 
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 299 USD.
 

Ring og få hjælp til at planlægge jeres ferie på Distinguished Inns

Ring til vores rejsespecialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Gå til forsiden for Distinguished Inns
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/costa-dorada/restauranter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.