Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Find Distinguished Inns i

Distinguished Inns - Kentucky

Kort med Distinguished Inns i Kentucky

Kort med Distinguished Inns i Kentucky
Nedenfor er et par eksempler på de Distinguished Inns, som I kan bo på i Kentucky. I alt er der ca. 350 Distinguished Inns over hele USA.

Ring til en af vores USA-specialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

A Storybook Inn, Versailles - Du vil føle dig som en filmstjerne

A Storybook Inn i Kentucky
A Storybook Inn i Kentucky
Romantisk inn, hvor det gennemgående tema er gamle, klassiske storfilm, og hvor man hurtigt selv kommer til at føle sig som en feteret filmstjerne.
 
En usædvanlig smuk, gammel ejendom fra ca. 1838 danner de ydre rammer om A Storybook Inn. Vægten er lagt på komfort, luksus og ubetinget forkælelse på denne prisvindende inn med dens fire store og romantisk indrettede suiter, der hver især bærer titlen på en klassisk amerikansk storfilm. Derudover er der et nyere gæstehus, hvor man kan bo mere privat og flere par sammen. Heller ikke her er der gået på kompromis med komfort og luksus. Udenfor er det oplagt at nyde en god bog i den dejlige have eller blot lukke øjnene og lade tiden stå stille et øjeblik og drømme sig tilbage i tiden.
 
 • 4 meget store, luksuriøst og individuelt indrettede suiter med antikke møbler og en hjemlig, hyggelig atmosfære. 
 • 1 stort, charmerende gæstehus i to etager med en hyggelig veranda, hvorfra haven kan nydes i de klassiske gyngestole. 
 • Morgenmaden serveres i den store, flotte havestue med udsigt til haven. Her serveres der daglig en overdådig hjemmelavet morgenmad af de fineste, udsøgte og sunde råvarer. 
 • Vand, soft drinks, eftermiddagste, dessert, frugt og ikke-alkoholiske drikke er til fri rådighed daglig.
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 155 USD.

Burlington's Willis Graves Bed & Breakfast Inn, Burlington - Afslappet landliv

Burlington's Willis Graves Bed & Breakfast Inn
Burlington's Willis Graves Bed & Breakfast Inn
Sofistikeret charme og afslappet landliv ikke langt fra Cincinnati. Et lille stykke af himlen med forkælelse og luksus, hvor alle sanser kommer på overarbejde.
 
Denne lille inn har blot fem værelser og suiter, som er fordelt på det smukke hovedhus og en charmerende træbygning i to etager, som begge daterer sig til slutningen af 1800-tallet. Bygningerne er totalrenoveret og fremstår i dag utrolig indbydende med antikke møbler og malerier i fin harmoni med moderne bekvemmeligheder. Her er kælet for hver en detalje og ikke mindst gæsternes komfort med de skønneste værelser med bl.a. nogle fantastiske himmelsenge, hvor ikke to er ens. Læg dertil en vidunderlig veranda med udsigt til den frodige, grønne have og der er dømt ren afslapning og forkælelse.
 
 • 5 meget store, luksuriøst og individuelt indrettede værelser med bl.a. himmelseng. 
 • Værelserne varierer i indretning lige fra pejs, whirlpool og dampbad til køleskab og mikroovn, men fælles for dem alle er den udsøgte opredning. 
 • Morgenmaden serveres i den hyggelige spisestue, hvor der dækkes op med hvide duge og blåt porcelæn. Her kan I vælge mellem gourmetmorgenmad og den traditionelle continental breakfast. 
 • Vand og hjemmelavede cookies serveres daglig på værelserne.
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 72 USD.

Charred Oaks Inn, Versailles - Flotte herskabelige omgivelser

Charred Oaks Inn
Charred Oaks Inn i Kentucky
Nyåbnet inn fra 2015 i skønne Versailles uden for Lexington i mere end 200 år gamle herskabelige omgivelser, hvor gæsterne er i det absolutte centrum.
 
Det er et særdeles erfarent værtspar, der står bag Charred Oaks Inn, og med blot 4 værelser er der lagt op til forkælelse og romantiske oplevelser af de helt store. Stedet har i 200 år fungeret som et privat hjem, men er nu respektfuldt moderniseret, men med den oprindelige elegance og luksus som i slutningen af 1800-tallet. På Charred Oaks Inn får I så meget plads, fred og ro, uanset hvilket værelse, I vælger, at I vil føle jer som stedets eneste gæster. Dertil har I adgang til den parklignende have med de smukke, gamle egetræer og inden for kort afstand er der mulighed for god shopping, naturoplevelser og ridning.
 
 • 4 meget store, luksuriøst og individuelt indrettede værelser med bl.a. hyggelige siddeområder og ensuite badeværelser. 
 • Både værelser og badeværelser er forskellige i indretning, men alle afspejler de den charmerende kolonistil, som kendetegner Sydstaterne. 
 • Hver morgen serveres der en vidunderlig hjemmelavet morgenmad tilpasset den enkelte afhængig af jeres plan for dagen lige fra en "lite" til jer, der gerne vil ud og opleve Kentucky fra morgenstunden, til jer der vil forkæle jer selv med den mere omfattende morgenmad i den smukke spisestue eller have den ultimative start på dagen med morgenmad på sengen. 
 • Stav "stressed" bagfra og du får "desserts". En tilfældighed? Næppe. Og det er de hjemmelavede søde lækkerier og kager, der serveres heller ikke.
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 143 USD.

Ring og få hjælp til at planlægge jeres ferie på Distinguished Inns

Ring til vores USA-specialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Gå til forsiden for Distinguished Inns
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/fraser-island/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.