Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Find Distinguished Inns i

Distinguished Inns - Maryland

Kort med Distinguished Inns i Maryland

Kort med Distinguished Inns i Maryland
Nedenfor er et par eksempler på de Distinguished Inns, som I kan bo på i Maryland. I alt er der 350 Distinguished Inns over hele USA.

Ring til en af vores rejsespecialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

1840s Carrollton Inn, Baltimore - Smuk autentisk stil og hyggelig gårdhave

1840s Carrollton Inn
1840s Carrollton Inn
Når man træder ind ad hoveddøren til 1840s Carrollton Inn, træder man samtidig ind i en svunden fransk tidsalder, hvor kun de elektriske lys afslører nutiden.
 
Intet er overladt til tilfældighederne i denne charmerende inn i to etager fra det tidlige 19. århundrede, som er omgivet af en hyggelig gårdhave. Alt er holdt i en autentisk stil med antikviteter og møbler fra en længst svunden tid. Vi befinder os i det historiske Jonestown, og huset er da også historisk inspireret af de oprindelige ejere i 1700-tallet, hvor Charles Carroll of Carrollton var den eneste katolske medunderskriver af Declaration of Independence. Her hersker en helt speciel tidsånd og ro, hvor luksus og elegance går hånd i hånd - ikke bare et sted at sove, men et sted til romantik og drømme.
 
 • 13 historiske og individuelt indrettede værelser og suiter med hver deres unikke særpræg med navne på begivenheder fra 1800-tallet. 
 • Alle værelser har de mest fantastiske og ikke to ens himmelsenge og de skønneste badeværelser med whirlpools smukt afstemt med alle moderne faciliteter. 
 • Hver morgen serveres der en omfattende, udsøgt American-style morgenmad ved romantiske borde for to i den historiske stue på 1. sal, i den hyggelige gårdhave eller på værelset efter eget ønske. 
 • Individuelt tilpasset morgenmad på forespørgsel.
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 101 USD.

Antrim 1844 Country House Hotel, Tanaytown - Luksuriøst country house hotel fra 1800-tallet

Antrim 1844 Country House Hotel
Antrim 1844 Country House Hotel
For foden af Catoctin Mountains i det centrale Maryland ligger denne lille juvel, der bl.a. er kendt for sit udsøgte køkken, luksus, tidløs elegance og gæstfrihed.
 
Inden for kort afstand af bl.a. Gettysburg og Washington D.C. ligger dette prisbelønnede, luksuriøse country house hotel fra 1800-tallet på en 12 ha stor grund med bl.a. en flot rosenhave med bronzefontæner og oplyste stier. Hovedvægten er lagt på afslapning, romantik og forkælelse lige fra morgenstunden, hvor der bliver sat en morgenmadsbakke uden for jeres dør til at starte dagen, før I får serveret den mere omfattende morgenmad i restauranten. Og skal I rigtigt forkæle jer selv efter en oplevelsesrig dag, bør I slutte dagen af med en 6-retters gourmetmiddag i restauranten med vin fra egen vinkælder.
 
 • 40 store, luksuriøst og individuelt indrettede værelser, de fleste med himmelseng, pejs (gas eller brænde), jacuzzi og alle moderne bekvemmeligheder. 
 • Udenfor er der mulighed for at spille tennis eller kroket, tage en tur i poolen eller blot nyde den dejlige have. 
 • Hver morgen sættes der en morgenmadsbakke uden for jeres dør med nybagte muffins, kaffe/te samt dagens avis til at starte dagen på, før I fortsætter med den overdådige morgenmad i restaurant Smokehouse. 
 • Om eftermiddagen serveres der te og om aftenen hors d'ouevres. 6-retters gourmetmiddag kan tilkøbes i restaurant Smokehouse ledsaget af en flaske god vin fra en af de største samlinger hotelvine på østkysten fra egen vinkælder med mere end 20.000 flasker vin!
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 95 USD.

Great Oak Manor, Chestertown - Super beliggenhed ud til Chesapeake Bay

Great Oak Manor
Great Oak Manor
Med en historie tilbage til 1600-tallet har Great Oak Manor altid været et helt særligt sted med en helt særlig tiltrækning, og det er ikke svært at forstå hvorfor.
 
Beliggenheden er helt vidunderlig ud til Chesapeake Bay med den private strand og de skønneste solnedgange over det østlige Maryland. Great Oak Manor rejser sig majestætisk i baggrunden og fungerede fra 1938 og i mange år frem som privat hjem, men inviterer i dag til et tiltrængt frirum i fredelige og rolige omgivelser i en storhed og pragt, som tidligere var de færreste forundt. Rammerne er sat for den afslappede og romantiske ferie uanset, om I vælger at nyde freden i biblioteket, den storslåede havudsigt ved vandkanten, tage en velfortjent middagslur i hængekøjen eller noget helt tredje.
 
 • 12 meget store, luksuriøst og charmerende indrettede værelser med hver deres specielle særpræg i den skønne toetages Manor-bygning. 
 • Hvert værelse er unikt indrettet med fx pejs, stort badeværelse med ovenlysvindue eller franske altandøre, der fører ud til den parklignende have. 
 • Hver morgen serveres der en overdådig, landlig morgenmad med bl.a. frugt, hjemmebag og lune retter i spisestuen eller på terrassen med udsigt over bugten. 
 • Om eftermiddagen serveres der hjemmelavede lækkerier og forfriskninger, kaffe, te, sodavand og vand. Og om aftenen er der portvin og sherry til alle gæster.
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 103 USD.

Sandaway Waterfront Lodging, Oxford - Romantisk bed & breakfast med egen sandstrand

Sandaway Waterfront Lodging
Sandaway Waterfront Lodging
En skøn kombination af et lille hotel og en romantisk bed & breakfast er kendetegnende for dette pragtfulde sted med den unikke beliggenhed.
 
Med en beliggenhed direkte ud til Chesapeake Bay med et stort engareal og egen privat sandstrand fås det næppe meget bedre. Sandaway Waterfront Lodging ligger i den historiske del af Oxford, tæt på restauranter, marina og lidt forretninger langs det teglstensbelagte fortov, der fører forbi de charmerende boliger med fine, hvide stakitter. Et oplagt valg til en afstressende og fredelig ferie, der om dagen kan nydes med de flotte sejlbåde på bugten, der som nærmeste naboer glider stille og majestætisk forbi med Virginias østkyst i baggrunden for om aftenen at afløses af et fyrværkeri af en solnedgang.
 
 • 18 individuelt indrettet og store værelser og suiter fordelt på Sandaway Lodge fra 1875 og mere moderne Deluxe Waterfront værelser. 
 • De fleste af værelserne og suiterne har havudsigt og privat veranda. 
 • Morgenmaden, "A Lite Fare Breakfast", sættes hver morgen i en morgenmadskurv uden for værelset. 
 • Kaffe, te og snacks er til gæsternes rådighed døgnet rundt.
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 114 USD.

Ring og få hjælp til at planlægge jeres ferie på Distinguished Inns

Ring til vores USA-specialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Gå til forsiden for Distinguished Inns
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/chicago/billejeliste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.