Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Find Distinguished Inns i

Distinguished Inns - Massachusetts

Distinguished Inns i Massachusetts

Distinguished Inns i Massachusetts
Nedenfor er et par eksempler på de Distinguished Inns, som I kan bo på i Massachusetts. I alt er der 350 Distinguished Inns over hele USA.

Ring til en af vores rejsespecialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Brook Farm Inn, Lenox - En victoriansk perle fra 1882

Brook Farm Inn
Brook Farm Inn

En victoriansk perle fra 1882 med atmosfæren fra dengang intakt med poesi, litteratur og klassisk musik i biblioteket blot et stenkast fra den historiske by Lenox.

Poesi indhyller i den grad Brook Farm Inn, der er smagfuldt indrettet med antikke møbler, himmelsenge, blomstrede tapeter og pejs på flere af værelserne. Her er rig mulighed for at synke ned i en dyb lænestol med en god bog eller et glas vin ved pejsen i dagligstuen eller biblioteket og lade tiden stå stille for et øjeblik. Udenfor lokker den prisbelønnede have med et lille pool- og picnicområde i fredelige omgivelser. Her er noget for enhver året rundt lige fra store naturoplevelser til teaterfestivaller, museer, Hancock Shaker Village og ikke mindst det smukke, farverige efterår.
 

 • 15 luksuriøse, rummelige og charmerende værelser, heraf flere med himmelseng, pejs og badekar eller whirlpool.
 • Hyggeligt poolområde og picnicareal i den lukkede, ugenerte og frodige have.
 • Daglig overdådig morgenmadsbuffet med bl.a. lækkert hjemmebag, friskpresset juice, frugt, kaffe brygget på udsøgte bønner og et stort udvalg af te.
 • Fredag og lørdag eftermiddag serveres der te og nybagte scones i biblioteket. Derudover er der to små køleskabe, kaffe, te, kakao og cookies til fri afbenyttelse daglig.

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 106 USD.

Emerson Inn By The Sea, Rockport - Tidløs elegance

Emerson Inn By The Sea
Emerson Inn By The Sea

Ralph Waldo Emerson kaldte oprindelig Emerson Inn By The Sea for "Thy proper summer home". I dag kan gæster stadig nyde den afslappede 1900-tals atmosfære fra den skønne, store veranda med udsigt over havet og glæde sig over alle de moderne faciliteter fra det 21. århundrede.
 
Emerson Inn By The Sea ligger lige ud til havet med gode vandrestier langs kysten, tennis, golf, mulighed for havkajaksejlads, dykning og de altid meget populære hvalsafarier. I nærheden ligger desuden Halibut Point State Park, der fortæller historien bag Rockport Quarries, og Rockport med sine berømte forretninger og kunstgallerier. Det historiske hotel har rummelige og smukt indrettede værelser med trådløst internet, aircondition, tv, telefon, privat bad og spa, og udendørs en der en flot opvarmet pool. Et ideelt sted for fx bryllupper, ferie og konferencer.

 • 36 værelser og 2 mindre boliger på havsiden med plads til 8 personer
 • Morgenmad i det elegante og atmosfærefyldte spiselokale fra forrige århundrede
 • Prisvindende restaurant
 • Mulighed for udendørs spisning med udsigt over havet
 • Live music afhængig af sæson

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 103 USD.

The Captain's House Inn, Chatham - Romantiske og maritime omgivelser

The Captain's House Inn

The Captain's House Inn er af mange anset som den fineste, lille inn, der overhovedet findes på Cape Cod. Den historiske, maritime inn stammer fra 1839 og blev i sin tid opført af den unge kaptajn Hiram Harding som en gave til hans brud, Lydia. Og her er mindst lige så romantisk i dag som dengang.
 
The Captain's House Inn er en oase uden lige i de oprindelige historiske og maritime omgivelser. Udadtil den velkendte, charmerende New England-stil og indenfor så maritimt, som befandt man sig stadig på kaptajnens skib i 1800-tallet. Her er kræset for hver en detalje, ligesom der kræses for alle stedets gæster. Det ideelle sted for den romantiske parferie, hvor spændende besøg i den historiske søfartsby Chatham og den mere end 100 km lange kystlinje meget fint kan kombineres med total afslapning, hygge og forkælelse i den frodige og skønne have. For ikke at tale om den opvarmede pool under de store, skyggefulde træer, der lokker både morgen og aften.

 • 16 smukt indrettede og maritime værelser og suiter med kamin, internet, tv og dvd-afspiller. Enkelte har desuden whirlpool.
 • Daglig gourmetmorgenmad bestående af lune og kolde retter, Eggs Benedict, Raspberry and Cream Cheese French Toast, frisk frugt, hjemmebagte croissanter, bagels, granola og meget mere.
 • Mulighed for frokost ved poolen.
 • Cream Tea eller English Afternoon Tea og hjemmebagte kager, som hver eftermiddag serveres i enten spisestuen, gårdhaven eller på værelset.
 • Diverse lækkerier om aftenen.

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 115 USD.

Birchwood Inn, Lenox - Autentisk kolonistil

Birchwood Inn

Et ophold på Birchwood Inn er en som en rejse tilbage til kolonitiden i 1766, hvor denne inn stammer fra. Alt er i autentiske omgivelser lige fra den skønne, frodige New England-have med det tidstypiske stengærde, den store, overdækkede veranda og de charmerende kvistværelser.

Birchwood Inn er indbegrebet af idyl og gæstfrihed. Her er forkælelsen i højsædet med friskbagte og stadig varme chip cookies og den overdådige morgenmad med friskbagt brød, fremtryllet af en af de "Eight Broads in the Kitchen", som de selv kalder sig. Dertil skal I så lægge eftermiddagsteen, der nydes på den hyggelige veranda til den sagte Berkshire-brise. Gode muligheder for vandre- og cykelture fra forår til efterår, og om vinteren er det oplagt at tage et par snesko på og begive sig ud på eventyr. Historiske hjem, forretninger, restauranter og gallerier i det historiske Lenox ligger blot et stenkast væk.

 • 11 rummelige og veludstyrede værelser i kolonistil, heraf flere med kamin
 • "Best breakfast in New England" med hjemmebagt brød, frisk frugt og lokale produkter
 • Eftermiddagste med hjemmebagt kage, is og sorbet
 • Friskbagte lækkerier "for sweet dreams"

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 114 USD.

The Inn at Stockbridge, Stockbridge - Fredfyldt charme og elegance

The Inn at Stockbridge

Denne fantastiske inn stammer fra 1906 og er opført i den så velkendte og charmerende Georgian Style med bl.a. høje søjlegange og skodder for vinduerne. The Inn at Stockbridge ligger ugenert og naturskønt på flere hektar land i Stockbridge og udgør en fredelig oase.

The Inn at Stockbridge er den typiske romantiske inn, hvor man mødes af antikviteter, samlerobjekter og luksus. Her er kæret for alt i mindste detalje, der kan tilfredsstille selv den mest kvalitetsbevidste rejsende. Alt ånder fred og idyl, og der er for alvor dømt afslapning, når man om morgenen vågner til duften af friskbrygget kaffe og gourmetmorgenmad. Herefter er der tid til en dejlig gåtur i den smukke have, en forfriskende svømmetur i poolen, evt. lidt fitness eller ren afslapning på verandaen med en god bog. The Inn at Stockbridge ligger centralt placeret med kort afstand til kultur, teater, golf, sejlads, skiløb og forretninger.

 • 18 hyggelige og individuelt indrettede værelser i varme farver, heraf flere med kamin og whirlpool
 • Overdådig gourmetmorgenmad i stearinlysets skær
 • Morgenmadsbuffet med friskbagt brød, frugt, granola, yoghurt – det meste tilberedt af lokale råvarer
 • Vin og ost om eftermiddagen
 • Mulighed for snacks og drikkevarer

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 86 USD.

Isaiah Jones Homestead, Sandwich - elegant italiensk-inspireret inn

Isaiah Jones Homestead
Denne lille inn stammer fra 1849 og er opført i den klassiske, smukke victorianske stil, der kan få enhver til at drømme sig tilbage til en svunden tidsalder, hvor mændene bar høje hatte og kvinderne store kjoler. Her er elegance for hver en krone.
Isaiah Jones Homestead ligger lige i hjertet af byen Sandwich, Cape Cods ældste by, og er derfor det perfekte udgangspunkt for alle attraktioner, restauranter og forretninger, hvis ellers man kan løsrive sig fra denne charmerende inn. Her er blot syv værelser i alt, heraf fem i hovedhuset, der alle er særdeles eksklusivt indrettet med lækre senge, antikke møbler, orientalske tæpper, pejs og whirlpool, og i det unikke Carriage House ligger de to store juniorsuiter med samme luksuriøse indretning. Den omgivende have er et kapitel for sig, hvor det er oplagt at slappe af med en god bog i de karakteristiske Adirondack-stole med udsigt til den lille guldfiskedam.
 
 • 7 overdådigt og elegant indrettede værelser og suiter med vægt på det romantiske.
 • 3-retters morgenmad med bl.a. frisk frugt, juice, kreative varme retter, hjemmebagte scones og muffins samt husets special blend gourmetkaffe.
 • P-plads til lejebil og internet er inkluderet i prisen.

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 114 USD.

Thorncroft Inn, Martha's Vineyard - Romantisk ferie på Martha's Vineyard

Thorncroft Inn
Skøn, romantisk inn på den vidunderlige Martha's Vineyard, hvor jetsettet og mange filmstjerner valfarter til, når der skal kobles af fra hverdagens stress og jag. Og valget kunne næppe være mere oplagt - her er de skønneste strande, charmerende, gamle hvalfangerbyer og ikke mindst en vidunderlig udsigt over Atlanterhavet.
Thorncroft Inn omfatter tre restaurerede bygninger i de skønneste parklignende omgivelser og er det ideelle udgangspunkt for en romantisk ferie for to eller begivenheder som forlovelse, bryllupper, fødselsdage o.s.v. Alle værelser er eksklusivt og stilfuldt indrettet med bl.a. telefon, tv, internet, aircondition, lækre badekåber og meget mere. De fleste værelser har desuden pejs og himmelsenge, enkelte desuden store whirlpools. En del værelser har egen privat indgang eller møbleret terrasse eller balkon. Kort afstand til alle seværdigheder, restauranter og forretninger.
 
 • 14 rummelige og antikt indrettede værelser med alle moderne faciliteter.
 • Omfattende landlig morgenmad ved tomandsborde i spisestuen eller stor continental breakfast på værelset. Både traditionel og sund morgenmad.
 • Prisbelønnet som bedste Bed & Breakfast på Martha's Vineyard i 2011.

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 112 USD.

Seven Sea Street Inn, Nantucket - Autentiske Nantucket-atmosfære

Seven Sea Street Inn
Seven Sea Street Inn er indbegrebet af den ægte, autentiske Nantucket-atmosfære, der kan betage selv den mest kræsne besøgende. Nantucket havde sin storhedstid i 17- og 1800-tallet som hvalfangernes hovedstad, men er i dag et paradis for især de velhavende fra Boston.
Hvalfangererhvervet uddøde i midten af 1800-tallet af bl.a. overfiskeri, men det er lykkedes øen at bibeholde sin verdenskendte maritime charme. Seven Sea Street Inn ligger smukt placeret i et roligt kvarter med udsigt over Nantucket havn fra Widow's Walk-verandaen og med kort afstand til hovedgaden med forretninger, restauranter museer og den skønne sandstrand. Alle værelser og suiter er udstyret med senge og linned af høj kvalitet, aircondition, tv, internet og sidst - men ikke mindst - en æske af Nantuckets berømte chokoladeovertrukne tranebær!
 
 • 13 charmerende indrettet værelser og to suiter med alle moderne faciliteter. 
 • Daglig stor continental breakfast-buffet med bl.a. gourmetkaffe, te og vand. 
 • Hjemmebagte kager til gæsternes rådighed hele dagen.

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 86 USD.

Ring og få hjælp til at planlægge jeres ferie på Distinguished Inns

Ring til vores rejsespecialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Gå til forsiden for Distinguished Inns
Denne side er udskrevet d. 25. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sverige/isaberg/shopping/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.