Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Find Distinguished Inns i

Distinguished Inns - New Hampshire

Distinguished Inns i New Hampshire

Distinguished Inns i New Hampshire
Nedenfor er et par eksempler på de Distinguished Inns, som I kan bo på i New Hampshire. I alt er der 350 Distinguished Inns over hele USA.

Ring til en af vores rejsespecialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

The Manor on Golden Pond, Holderness - Romantik og nostalgi i smukke omgivelser

Værelse i The Manor on Golden Pond

Er I til ægte romantik og nostalgi i naturskønne omgivelser, er The Manor on Golden Pond lige stedet for jer. Det var nemlig ren og skær romantik, bjergenes betagende skønhed og den utroligt smukke søudsigt, der i sin tid inspirerede til opførelsen af herregården.

Den romantiske historie bag The Manor on Golden Pond går helt tilbage til 1904, hvor en velhavende englænder forelskede sig i de omgivende bjerge og søudsigten, hvorefter han besluttede at opføre herregården til sin brud. Og i dag er det ikke kun omgivelserne, der stadig inspirerer, men også hotellets gode køkken og fritidsfaciliteter, og så kan eftermiddagsteen meget passende nydes i godt selskab i biblioteket og aftenkaffen foran den hyggelige kaminild med en flaske god portvin.

• 24 førsteklasses værelser med oversize jacuzzi, fladskærms-tv og kaffemaskine
• Stor, velsmagende gourmetmorgenmad i Van Hom spisestue og "M" Bistro
• Prisvindende innovativt New England-køkken og vinkælder
• Fokus på friske lokale produkter i det kreative køkken
• Spabehandlinger, udendørs opvarmet pool og tennisbaner

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 135 USD.

The Hancock Inn, Hancock - Historisk elegance

The Hancock Inn

Byen Hancock ligger i den skønne Monadnock-region i det sydlige New Hampshire, der af mange regnes for den smukkeste landsby i New England. Byens kirke har en ægte Paul Revere-klokke, der ringer hver time, en hyggelig købmand og mange historiske hjem.

Lige siden 1789, George Washingtons første år som præsident, har The Hancock Inn haft både smuglere, kvægdrivere, aristokrater og endda en enkelt amerikansk præsident boende! Her er afholdt elegante baller, hvor gæsterne kom i prægtige hestevogne, og autenciteten fra dengang er bibeholdt. Her er året rundt rig mulighed for udendørs aktiviteter som hiking, cross country, skiløb, svømning, sejlads, fiskeri fra Hancocks lille strand og musikoplevelser på byens torv. For ikke at nævne de vidunderlige efterårsfarver, overdækkede broer, vintersne... og ikke mindst afslapningen foran den knitrende kamin med en varm toddy!

• 14 farverige og spændende indrettede værelser med god plads
• Alle værelser har antikviteter, tv, telefon, internet, 10 har pejs og 4 har whirlpool
• Udsøgt morgenmad i dejlige omgivelser
• Romantisk middag i kolonial pragt med stearinlys og knitrende kamin
• Berømt for deres Shaker Cranberry Pot-roast

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 75 USD.

Inn at Ellis River, Jackson - en juvel i White Mountains

Inn at Ellis River, Jackson
Eksempel på værelse i Inn at Ellis River
En lille juvel i de smukke White Mountains, hvor romantik, wellness, forkælelse og store naturoplevelser året rundt kalder på et snarligt gensyn.

Med en beliggenhed i hjertet af White Mountains og Ellis River i baghaven er her lagt op til naturoplevelser af de helt store. Inn at Ellis River er en smukt restaureret og rustik inn fra 1890'erne. En perle for naturelskere og romantikere, der hver morgen vågner op til den friske bjergluft og overdådige, hjemmelavede morgenmad og om aftenen lulles blidt i søvn til flodens stille brusen. I løbet af dagen kan I udforske Mount Washington, tage på vandreture, fiske, cykle og spille golf og slutte dagen af med at forkæle jer selv i den opvarmede, udendørs pool eller den pragtfulde 6-personers spa i atriummet med udsigt over floden.
 
  • 21 klassisk og charmerende indrettede værelser og suiter med vægten lagt på romantik og forkælelse.
  • De fleste værelser har 2-personers jacuzzi, balkon eller terrasse og pejs - elektriske, gasfyrede og traditionelle pejse til brænde.
  • Den friske bjergluft sikrer hver morgen, at appetitten matcher det omfattende, hjemmelavede morgenbord i den solbeskinnede spisestue, hvor der i vid udstrækning bruges lokale produkter til både de kolde og lune retter.
  • Appetitten bliver ikke mindre i løbet af dagen, og efter en oplevelsesrig dag kan I slappe af med hjemmebagte kager og sæsonens drikkevarer i den skønne have lige ned til floden. 

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 80 USD

 

Ring og få hjælp til at planlægge jeres ferie på Distinguished Inns

Ring til vores rejsespecialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Gå til forsiden for Distinguished Inns
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/boernerejser-i-usa/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.