Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Find Distinguished Inns i

Distinguished Inns - New York State

Distinguished Inns i New York State

Kort med Distinguished Inns i New York State

Kort med Distinguished Inns i New York State
Nedenfor er et par eksempler på de Distinguished Inns, som I kan bo på i New York State. I alt er der ca. 350 Distinguished Inns over hele USA.

Ring til en af vores USA-specialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Inn at Green River, Hillsdale - Naturskøn beliggenhed i Upper Hudson Valley

Inn at Green River
Inn at Green River
Med en enestående naturskøn beliggenhed i Upper Hudson Valley, på grænsen til Massachusetts, ligger denne lille perle af en romantisk bed & breakfast.
 
Inn at Green River, der stammer fra 1830, ligger for foden af Berkshires-bjergene og er i dag en luksuriøst, afslappet og stilfuld indrettet inn omgivet af majestætiske sukkerahorntræer og en imponerende parklignende have. Her er alle muligheder for en romantisk og afslappende ferie, hvor I kan vælge at nyde freden og roen i de flotte omgivelser i den enorme have eller benytte jer af den enestående beliggenhed på kanten af Massachussetts til at udforske det bedste fra begge regioner. Området byder på mange historiske steder, museer, kunstgallerier, antikforretninger og ikke mindst Hancock Shaker Village, som altid er et besøg værd. 
 
 • 7 luksuriøse og charmerende værelser med siddeområde med bl.a. store, bløde lænestole, der er lige til at synke dybt ned i med en god bog og et godt glas vin foran pejsen. 
 • Alle værelser er individuelt indrettet; nogle har gaspejs, andre egen privat terrasse, whirlpool eller dobbelte brusebad, men fælles for alle er den fantastiske udsigt over den store have. 
 • Hver morgen serveres der en overdådig, hjemmelavet morgenmad i den vidunderlige, lyse spisestue med udsigt over haven. 
 • Skønheden og gavmildheden i hele regionen afspejler sig i den grad i morgenmadsprodukterne, som kommer fra lokale farme, som præsenterer sig smukt både kunstnerisk og smagfuldt, men også ekstremt velsmagende sammen med en kop friskbrygget kaffe eller te.
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 86 USD.

Mount Merino Manor, Hudson - Luksus i de smukkeste omgivelser

Mount Merino Manor
Mount Merino Manor
På Mount Merino Manor i den historiske Hudson Valley står der skrevet forkælelse, romantik og luksus over det hele i de smukkest tænkelige omgivelser.
 
Med en beliggenhed i den flotte parklignende have på en frodig bjergtop omgivet af 50 ha skov har dette majestætiske sted en enestående udsigt over de imponerende Catskill Mountains og den mægtige Hudson River. Mount Merino Manor er opført i 1870'erne og er nænsomt vedligeholdt med den oprindelige charme og atmosfære, der indbyder til ren forkælelse og afslapning langt væk fra den travle hverdag. Her har I alle muligheder for slappe af, nyde hinanden og de enestående smukke omgivelser og lade op. Uanset, hvordan I vælger at tilbringe opholdet, vil værtsparret gøre deres yderste for, at er I livsnydere på 1. klasse.
 
 • 7 luksuriøst og individuelt indrettede værelser, alle med store, skønne badeværelser, pejs, whirlpool, spabad og flere med udsigt over bjergene. 
 • Derudover bliver I forkælet med luksuslinned, egyptiske bomuldshåndklæder, aromatiske badprodukter, friske blomster og chokolade ved sengen. 
 • Hver morgen vågner I til en kop friskbrygget stærk kaffe eller duften af den skønneste urtete fra den lyse, charmerende spisestue med panoramavinduer. Og så lokker den landlige 3-retters gourmetmorgenmad ellers med friske råvarer, æg fra egne høns, hjemmebagte muffins, lune retter, frugt og meget mere. 
 • I løbet af dagen har I desuden mulighed for at forsyne jer med varme og kolde drikke samt snacks fra et lille gæstekøkken.
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 112 USD.

The Sherwood Inn, Skaneateles - Familievenligt Inn

The Sherwood Inn
The Sherwood Inn
Familievenlig inn med en lang og spændende historie bag sig i naturskønne omgivelser ud til den krystalklare Skaneateles Lake og de skovklædte bjerge.
 
The Sherwood Inn ligger i hjertet af den historiske by Skaneateles på den nordlige bred af Skaneateles Lake - en af de smukkeste og reneste søer i verden. Her finder I en sjælden atmosfære med charmerende, gamle huse, romantiske forretninger og gallerier. I mere end to århundreder har rejsende lagt vejen forbi, og The Sherwood Inn blev oprindelig bygget som overnatning for datidens diligencer. Diligencernes tid er for længst forbi, men den gamle inn består stadig og er nænsomt restaureret som i 1800-tallet med bl.a. antikke møbler og er den perfekte ramme om en afslappende og uforglemmelig ferie for livsnydere i alle aldre.
 
 • 25 flot restaurerede og unikt indrettede værelser med 1800-tallets charme, hvoraf mange har pejs, whirlpool, en pragtfuld udsigt over Skaneateles Lake og moderne faciliteter. 
 • Continental breakfast serveres hver morgen i Lakeview Porch, mens frokosten både kan spises i Tavern og Lakeview Porch efter eget ønske og består af lækre sandwiches, lettere anretninger, suppe, salat og ikke mindst lækre desserter. 
 • Middagen kan I enten spise i Tavern, i en af spisestuerne eller I kan vælge en afslappende picnic ved søen. Vægten er lagt på seafood, 1.-klasses steaks og friske lokale produkter. 
 • Mulighed for masse af maritime oplevelser på søen, hvor der bl.a. årligt afholdes The Skaneateles Antique and Classic Boat Show.
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 106 USD.

The Spencer Hotel & Spa, Chautauqua - Familievenligt og romantisk hotel

The Spencer Hotel & Spa - New York State
The Spencer Hotel & Spa - New York State
Familievenligt og romantisk hotel med tilbud til livsnydere i alle aldre med en unik beliggenhed tæt på Chautauqua Lake og den noget større Lake Erie.
 
The Spencer Hotel & Spa er bygget i en charmerende dampbådsstil med flere etager med romantiske, hvide træverandaer. Her er vægten lagt på skønheden fra en svunden tidsalder, men med alle moderne faciliteter, hvor I får det bedste fra hver periode. Alle muligheder for en ægte livsnyderferie er til stede - her er bare et stenkast til Chautauqua Lake, hvor I kan sejle og fiske, spille golf på den historiske golfbane i nærheden, besøge nogle af de 24 skønne vingårde i det største vinområde øst for the Rockies, mikrobryggerier, benytte jer af hotellets mange spabehandlinger eller bare slappe af i den dejlige parklignende have.
 
 • 24 flotte, romantiske og enkelt indrettede værelser og suiter, som hver repræsenterer en verdenskendt forfatter fra 1700- og 1800-tallet. 
 • Alle værelser er indrettet af lokale kunstnere til minde om forfatternes liv og forfatterskab, og på hvert værelse er der bøger af den enkelte forfatter, men også moderne faciliteter som whirlpool, jacuzzi og adgang til de skønne verandaer. 
 • Hver morgen serveres der en udsøgt gourmetmorgenmad, og om eftermiddagen serveres der kaffe, te og snacks. 
 • Og skal I rigtigt forkæle jer selv, kan I benytte jer af hotellets spaafdeling, som bl.a. tilbyder massage, manicure, pedicure, ansigts- og kropsbehandlinger.
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 112 USD.

White Fences Inn, Water Mill – Luksuriøse omgivelser på et af New Yorkernes foretrukne feriesteder, Long Island

Velkommen til White Fences Inn
Eksempel på værelse på White Fences Inn
Luksuriøs og chik inn i hjertet af eksklusive Long Island kun en kort køretur fra stranden og alt, hvad skønne Hamptons har at tilbyde ægte livsnydere.

White Fences B&B ligger i den smukke landsby Water Mill i eksklusive the Hamptons på Long Island. Byen, der har fået sit navn efter den charmerende vandmølle fra 1640’erne, emmer af idyl og ægte Hamptons-atmosfære. Fine gamle White Fences B&B fra 1740 oser af gæstfrihed og hjertevarme; ikke mindst takket være Eric og Liz, der ejer og driver hotellet. De har renoveret alle værelserne og givet dem et moderne touch, men bibeholdt husets historiske charme. Med vinsmagninger, charmerende butikker, lange hvide sandstrande og restauranter i særklasse lige i nærheden er White Fences den perfekte ramme om et skønt ophold i the Hamptons. Her kan I forkæle jeres indre livsnyder.
 • 5 nyrenoverede værelser og suiter, alle med skønne badeværelser, moderne gaspejs, køleskab, TV, luksuriøse Malin & Goetz badeartikler og eksklusivt sengetøj, badekåber og tøfler fra Frette and Matouk.  
 • Treretters gourmetmorgenmad med sæsonens friskeste råvarer fra lokale leverandører serveres hver morgen i den smukke, moderne spisestue. Menuen, der tilberedes af Liz selv, varierer dagligt og er altid en delikat start på dagen.
 • Dejlig poolområde og have, der indbyder til selvforkælelse og afslapning.
 • Hamptons hvide sandstrand ligger blot en kort køreture væk og museer, gallerier, charmerende butikker, vinsmagning og Hamptons eksklusive restauranter findes lige i nærheden.
 
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 216 USD

 

Ring og få hjælp til at planlægge jeres ferie på Distinguished Inns

Ring til vores USA-specialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Gå til forsiden for Distinguished Inns
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/western-australia/billeje/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.