Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Find Distinguished Inns i

Distinguished Inns - North Carolina


Distinguished Inns i North Carolina

Se kort over North Carolina
Nedenfor er et par eksempler på de Distinguished Inns, som I kan bo på i North Carolina. I alt er der 350 Distinguished Inns over hele USA.

Ring til en af vores USA-specialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

1889 WhiteGate Inn & Cottage - en verden af luksus og forkælelse

1889 WhiteGate Inn & Cottage
1889 WhiteGate Inn & Cottage
Når I træder ind ad døren på WhiteGate, træder I ind i en verden af luksus og forkælelse, wellness og gourmetmiddage, hvor både krop og sjæl genoplades på ny.
 
1889 WhiteGate Inn & Cottage er en skøn blanding af en traditionel inn med al dens historiske charme samtidig med, at den også har al den luksus, der hører et boutique-hotel til. Her er kælet for hver en detalje lige fra den udsøgte morgenmad til de vidunderlige værelser og den prisbelønnede have med de mange sjældne planter fra hele verden. Omgivelserne er den perfekte ramme om en forkælelsesferie med bl.a. mulighed for massage og spa, men også for store oplevelser i den nærliggende Asheville med shopping og gode restauranter samt Great Smoky Mountain National Park, Blue Ridge Parkway og det imponerede Biltmore Estate.
 
  • 11 store og luksuriøst indrettede værelser og suiter med hver deres historiske charme, hvor enkelte stadig har de synlige stenmure fra 1889.
  • Alle værelser har skønne siddegrupper, romantiske og individuelt indrettede badeværelser med fx badekar med løvefødder, jacuzzi, dampbad, kamin eller pejs og alle moderne bekvemmeligheder.
  • Daglig udsøgt 3-retters gourmetmorgenmad. Kager, cookies, frisk frugt, kolde og varme drikke er til gæsternes rådighed hele dagen, og om aftenen serveres der hors d'oeuvres og vin.
  • WhiteGate Picnic Basket - Picnic Basket To Go! Hvis I vælger at besøge det storslåede, franskinspirerede Biltmore Estate, kan I bestille en picnicbasket fuld af lækre sager til den perfekte romantiske udflugt til en ægte slotsoplevelse fra 1800-tallet.
 
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 106 USD.

Ring og få hjælp til at planlægge jeres ferie på Distinguished Inns

Ring til vores USA-specialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Gå til forsiden for Distinguished Inns
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/skotland/liste-3/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.