Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Find Distinguished Inns i

Distinguished Inns - Pennsylvania

Kort med Distinguished Inns i Pennsylvania

Kort med Distinguished Inns i Pennsylvania
Nedenfor er et par eksempler på de Distinguished Inns, som I kan bo på i Pennsylvania. I alt er der 350 Distinguished Inns over hele USA.

Ring til en af vores rejsespecialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Hamanassett Bed & Breakfast, Chester Heights - Forkælelse i Brandywine Valley

Hamanassett Bed & Breakfast
Hamanassett Bed & Breakfast
Hamanassett Bed & Breakfast ligger i Pennsylvanias frodige Brandywine Valley og byder på masser af romantik og forkælelse, fred og ro.
 
En prisbelønnet inn med rødder tilbage til 1856, hvor den blev opført som et privat engelsk country house på 3,5 ha land. Datidens storhed og charme afspejler sig stadig i indretningen, men er nænsomt og stilfuldt ført op til nutidens standarder. I har her alle muligheder for en afslappende ferie i de mest romantiske omgivelser i den herskabelige, gamle bygning i den parklignende have, hvor luksus, gæstfrihed og privatliv går hånd i hånd. Her kan I sætte tempoet helt ned, unde jer selv et fortjent pusterum, få morgenmaden serveret på et sølvfad på sengen og udforske Brandywine Valley med alle de mange tilbud for ægte livsnydere.
 
 • 7 individuelt og elegant indrettede værelser i en skøn blanding af den romantiske atmosfære fra 1856 sammen med alle moderne faciliteter. 
 • 3 værelser ligger på 1. sal og 4 værelser ligger på 2. sal, alle med forskellig indretning, nogle med balkon, andre med både badekar og brusebad, men alle med en dejlig udsigt. 
 • Hver morgen serveres der en omfattende candlelight gourmetmorgenmad i den hyggelige spisestue, hvor der dækkes op efter alle kunstens regler med antikt sølvbestik og det fineste porcelæn. Hvis vejret tillader, kan morgenmaden spises på terrassen - eller hvis det skal være rigtig romantisk, kan I bestille morgenmad på sengen serveret på et ægte sølvfad. 
 • Mikroovn, ismaskine og køleskab står til gæsternes rådighed og soft drinks, juice, snacks og hjemmebagte cookies kan nydes efter behov.
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 126 USD.

King's Cottage Bed & Breakfast, Lancaster - Luksuriøse og herskabelige omgivelser

King's Cottage Bed & Breakfast
King's Cottage Bed & Breakfast
Nyd det bedste fra flere verdener, hvor nutid og datid mødes og forkæl jer selv med et luksusophold på King's Cottage - jeres andet hjem på ferien.
 
På King's Cottage bor I i gennemført luksuriøse og herskabelige omgivelser, hvor der er tænkt på alt, og hvor I bare skal sørge for at nyde hvert eneste sekund. Her har I alle muligheder for en romantisk ferie uanset, om I planlægger en tur rundt i de skønne landskaber i Lancaster County, hvor Amish-folket bor, ser nærmere på den hyggelige by Lancaster eller vælger at forkæle jer selv med en forfriskende massagebehandling, et afslappende, varmt rosenbad, mens I spiser jordbær dyppet i chokolade eller nyder en god bog i den charmerende havestue. Det kan være svært at vælge, så giv jer god tid og få det fulde ud af opholdet.
 
 • 8 luksuriøst og smukt indrettede værelser med en sjælden, smuk charme, hvor man selv føler sig en smule kongelig. 
 • Alle værelser er indrettet med flotte pejse, imponerende badeværelser og alle moderne faciliteter. Et par af værelserne har desuden whirlpool tub og flere værelser har egen privat balkon. 
 • Hver morgen vækkes I til duften af nybagt hjemmebag og friskbrygget gourmetkaffe, som lifligt breder sig op på værelset. Der serveres hver dag en overdådig morgenmad, der bl.a. består af hjemmelavede biscuits, scones og muffins med marmelade fra Amish-folket og hjemmekærnet smør fra en lokal farm. 
 • Der serveres hver eftermiddag kager, frugt og andre lækkerier i den dejlige havestue.
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 104 USD.

The French Manor Inn and Spa, South Sterling - Wellness og store naturoplevelser

The French Manor Inn and Spa
The French Manor Inn and Spa
At træde ind på The French Manor Inn and Spa er som at træde ind i en eventyrbog på et gammelt fransk vinslot, hvor der står skrevet forkælelse over det hele.
 
Med en uovertruffen smuk beliggenhed midt i naturen og med udsigt over de skovklædte Pocono Mountains, charmen og atmosfæren fra en svunden tidsalder krydret med nutidens smags- og wellnessoplevelser er der lagt op til en romantisk livsnyderferie, hvor intet mangler. Stedet er fra 1937, men opført i en autentisk gammel fransk stil, hvor der ikke er gået på kompromis med noget. Her finder I alt det bedste for alle sanser; et førsteklasses fransk køkken, udsøgte vine, afslappende wellnessbehandlinger, livgivende spa og store naturoplevelser fra første række. En bedre forkælelsesferie er svær at forestille sig.
 
 • 19 romantiske og individuelt indrettede værelser og suiter, der varierer i størrelse og indretning, hvoraf flere har pejs, jacuzzi og egen balkon. 
 • Le Spa Forêt er en grøn spa med indendørs saltvandspool, fitnessrum m.m. og tilbyder bl.a. massage, ansigtsbehandlinger og manicure. 
 • Sherry, ost og frugt ved ankomst og udsøgte Godiva-chokolader før sengetid. 
 • Hver morgen serveres der en overdådig gourmetmorgenmad i den hyggelige spisestue, der også fungerer som restaurant, eller på den pragtfulde, overdækkede stenterrasse med udsigt over bjergene. 
 • Spa Cuisine Lunch og mulighed for en picnickurv på forespørgsel. Fransk Nouvelle Cuisine med et omfattende vinkort hver aften i restauranten i romantiske omgivelser.
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 112 USD.

The Inn at Westwynd Farm, Hummelstown - Simpel elegance i fredelige omgivelser

The Inn at Westwynd Farm
The Inn at Westwynd Farm
Luksuriøst bed & breakfast i en verden af simpel elegance, godt gemt væk på en charmerende hestefarm i de mest naturskønne, fredelige omgivelser.
 
I smukke landlige omgivelser går romantik, afslapning og luksus hånd i hånd med store naturoplevelser med udsigt over Hershey, majestætiske heste, der dovent græsser lige uden for vinduet og spindende katte, der kælent forsøger at fange jeres opmærksomhed. Her kan I roligt lade tiden stå stille, tage et tiltrængt pusterum fra hverdagen og lade jer forkæle lige fra morgenstunden, hvor I står op til den lækreste gourmetmorgenmad. Det perfekte udgangspunkt for en oplevelsesrig dag i Pennsylvanias storslåede natur, historiske steder, shopping eller måske et besøg i Hersheypark eller Chocolate World med alle de søde fristelser.
 
 • 10 store og flot indrettede værelser i lyse og venlige omgivelser med udsigt over området fra egen terrasse eller balkon. 
 • Værelserne er individuelt indrettet, nogle har pejs, andre har jacuzzi, men alle er redt op med det mest luksuriøse linned og har alle moderne faciliteter.  
 • Gourmetmorgenmaden serveres daglig i den store spisestue med panoramavinduer mod haven og kan enten nydes indenfor eller udenfor på den skønne terrasse om sommeren. Morgenmaden skifter daglig, men er altid lavet af de friskeste lokale råvarer, når det er muligt. 
 • Hver eftermiddag serveres der "Afternoon Delights", der består af lækkert hjemmebag og frisk frugt.
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 71 USD.

Ring og få hjælp til at planlægge jeres ferie på Distinguished Inns

Ring til vores USA-specialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Gå til forsiden for Distinguished Inns
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/distinguished-inns-pennsylvania/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.