Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Find Distinguished Inns i

Distinguished Inns - Texas

Se kort med Distinguished Inns i Texas

Se kort med Distinguished Inns i Texas
Nedenfor er et par eksempler på de Distinguished Inns, som I kan bo på i Texas. I alt er der 350 Distinguished Inns over hele USA.

Ring til en af vores rejsespecialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Blair House Inn, Winberley - Lille country bed & breakfast

Blair House Inn i Texas
Blair House Inn i Texas
Romantisk, lille country bed & breakfast med eget kunstgalleri og kokkeskole i omgivelser, der leder tankerne hen på en afrikansk lodge.
 
Blair House Inn ligger utroligt naturskønt på 11 ha land med det mest fantastiske natursceneri og de vidunderligste solnedgange, der kan nydes ud over de store, uberørte vidder mod vest. Stedet er af nyere dato og er udvidet ad flere omgange med bl.a. flere hytter og er et oplagt mål for en romantisk ferie langt væk fra hverdagen. Vægten er lagt på afslapning i skønne, rolige omgivelser med hyggelige fællesarealer som dagligstuen med pejs, biblioteket og ikke mindst den skyggefulde terrasse og verandaen. Og efterhånden som temperaturen stiger i løbet af dagen, lokker den store udendørs pool og whirlpool spa midt i naturen.
 
 • 12 værelser, suiter og hytter med individuel indretning med store panoramavinduer mod de omgivende landskaber. 
 • Værelserne varierer i størrelse og indretning, men de er alle charmerende indrettet med hvert deres tema og har alle moderne faciliteter. 
 • Hver morgen serveres der en ægte 3-retters Texas Hill Country gourmetmorgenmad, der kan få tænderne til at løbe i vand, længe før vækkeuret ringer. 
 • Lørdag aften serveres der en 5-retters gourmetmiddag, og det er dagligt muligt at bestille en picnickurv til en romantisk frokost på værelset, under et skyggefuldt træ eller med udsigt over den nærliggende Blanco River.
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 92 USD.

Inn on Lake Granbury, Granbury - Traditionel Texas-stil når det er bedst

Inn on Lake Granbury
Inn on Lake Granbury
Luksus og forkælelse ned til mindste detalje er, hvad der venter på Inn on Lake Granbury, en prisbelønnet juvel helt i særklasse.
 
Inn on Lake Granbury er af nyere dato, bygget i traditionel Texas-stil og luksuriøst indrettet i europæisk stil, der ikke lader noget tilbage at ønske. Her er alle forudsætninger for den perfekte romantiske livsnyderferie. I bor i de smukkeste omgivelser lige ud til Lake Granbury, omgivet af den parklignende have med flere dejlige opholdssteder, bl.a. ved det 200 år gamle egetræ ved søen, og det smukke poolområde med saltvandspool, der oplyses om aftenen. Vil I gerne udforske området lidt mere, er der kun kort afstand til det historiske bytorv i Granbury med mulighed for shopping og gode restauranter.
 
 • 15 luksuriøst og stilfuldt indrettede værelser og suiter i tidløs elegance med alle moderne faciliteter, store badeværelser og balkon eller veranda med udsigt mod søen. 
 • Stort poolområde med vandfald, siddeområde og solsenge. Mulighed for en middagslur ved søen i hængekøje eller i de traditionelle Adirondack-stole. 
 • Hver morgen serveres der en overdådig gourmetmorgenmad, som har vundet flere priser fra Dallas-Fort Worth madskribenter. 
 • Sidst på eftermiddagen serveres der daglig appetizers og vin.
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 118 USD.

Noble Inns, San Antonio - 3 smukt restaurerede bygninger i downtown

Noble Inns
Noble Inns i Texas
Noble Inns består af tre luksuriøse og smukt restaurerede historiske bygninger i downtown i San Antonio, hvor der ikke er gået på kompromis med noget.
 
På Noble Inns vil I opleve en gæstfrihed uden lige og luksus og elegance i de mest romantiske omgivelser. I kan vælge mellem tre meget forskellige inns, det vidunderlige palæ Oge House fra midten af 1800-tallet med udsigt over den berømte San Antonio Riverwalk, Carriage House fra 1890'erne med en mere tilbagetrukken beliggenhed og Jackson House fra 1894, der er en smuk victoriansk bygning med en helt speciel autentisk atmosfære. Fælles for dem alle er dog en udsøgt luksus, hvor I bl.a. kan forkæle jer selv i de to skønne pools i den smukke have eller den opvarmede spa og fuldende ferien med en tur i Noble Inns' imponerende 1960 Rolls-Royce Silver Cloud II.
 
 • 19 luksuriøst og romantisk indrettede værelser og suiter fordelt på tre historiske inns, som ligger i kort afstand fra hinanden i King William Historic District. 
 • De tre inns er meget forskellige, men repræsenterer alle det bedste fra 1800-tallet med bl.a. marmorbadeværelser, antikke kaminer og møbler i en nænsom blanding med alle moderne faciliteter. 
 • Hver morgen serveres der en overdådig gourmetmorgenmad, som oftest i den smukke spisestue på Oge House. 
 • På Jackson House serveres der hver eftermiddag hjemmebagte cookies og andre lækkerier, og om aftenen er der sherry og portvin til kaffen.
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 91 USD.

Ring og få hjælp til at planlægge jeres ferie på Distinguished Inns

Ring til vores USA-specialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Gå til forsiden for Distinguished Inns
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.