Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Find Distinguished Inns i

Distinguished Inns - Vermont

Distinguished Inns i Vermont

Distinguished Inns i Vermont
Nedenfor er et par eksempler på de Distinguished Inns, som I kan bo på i Vermont. I alt er der 350 Distinguished Inns over hele USA.

Ring til en af vores rejsespecialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

The Inn at Round Barn Farm, Waitsfield - Aktiviteter året rundt

The Inn at Round Barn Farm

Denne romantiske og elegante Bed & Breakfast Inn ligger smukt placeret i Green Mountains omgivet af frodig skov, blomsterdækkede enge, søer og skønne haver så langt øjet rækker. Her er åbent året rundt, og hver årstid har sin typiske aktivitet at byde på.

The Inn at Round Barn Farm ligger i Sugarbush/Mad River Valley og har været åben for gæster siden 1987. Stedet har gennemgået en omfattende renovering og fremstår i dag særdeles flot og harmonisk med den charmerende, runde lade som kendetegn. Alle værelser er individuelt indrettet med bredplankede fyrretræsgulve med orientalske tæpper og smukke tapeter i varme farver. Om sommeren er her et utal af muligheder lige fra koncerter, teaterforestillinger, den lokale 3 ugers operafestival i juni og mange udendørs aktiviteter. Om vinteren indbyder det snedækkede landskab til vandreture med snesko, som naturligvis står til gæsternes rådighed. Vermont er i sin hvide klædedragt ren magi.

 • 12 dejlige værelser med whirpool, dampbad, grønne produkter, gaspejs, individuel varme og aircondition
 • Sæsonbestemt økologisk morgenmad og hors d'oeuvres bestående af produkter fra egen certificeret have
 • Middag ikke mulig på The Inn at Round Barn Farm, men kan nydes på en af områdets 15 restauranter

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 101 USD.

Swift House Inn, Middlebury - Guvernørens palæ

Swift House Inn

Det historiske Swift House Inn har tidligere huset en guvernør og er den eneste inn i Middlebury. Her finder I den ægte, varme New England-atmosfære i de tre flotte bygninger, der ligger omgivet af store, frodige græsplæner og smukke haver.
 
Hvert eneste vindue i bygningerne danner rammen om et smukt billede af den landlige skønhed og ro, butikker og museer, og så ligger Middlebury College kun et stenkast herfra. Town Hall Theater and College tiltrækker hvert eneste år en lang række kunstnere i verdensklasse, og her er forestillinger de fleste weekender. Mulighederne for udendørs aktiviteter er mange. I kan fx vandre ad de dejlige stier uden for Middlebury eller i de nærliggende Green Mountains, cykle i Champlain Valley, fiske i de utallige floder og bække eller deltage i forskellige vandsportsaktiviteter i de nærliggende søer Champlain og Dunmore. Om vinteren er det oplagt at medbringe skiene eller blot en god bog at læse foran den hyggelige kaminild.

 • 20 store og komfortable værelser med alle moderne bekvemmeligheder
 • Alle værelser har aircondition og tv, mange har whirlpool og kamin
 • Sauna og dampbad
 • Førsteklasses morgenmad
 • Middag i Jessica's Restaurant 4 dage/uge vinter/forår og 5 dage/uge sommer/efterår tilberedt af årstidens friske lokale produkter
 • Fuld bar og omfattende vinkort

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 78 USD.

West Mountain Inn, Arlington - Romantik og forkælelse

West Mountain Inn

Her er virkelig stedet, I kan kalde jeres eget! Store luksusværelser med bl.a. himmelseng og en hyggelig kamin, udsøgte måltider, forfriskende udendørs aktiviteter, afslappende og behagelige eftermiddage og aftener - alt dette kan blive jeres på West Mountain Inn.

Stedet ligger naturskønt på en bjergside med udsigt over den historiske by Arlington og de skønne Green Mountains og er omgivet den flotte, velholdt have, græsenge og skove med en smuk udsigt over dem alle. Og uden at forlade den store ejendom er her mulighed for vandreture - om vinteren med snesko - fiskeri, badning, kanosejlads i Battenkill River eller blot slappe af og nyde freden og roen i en af de berømte Adirondack havestole.

 • 20 velindrettede luksusværelser med komforten i højsædet
 • Overdådig landlig morgenmad med alt, man kan ønske sig
 • Udsøgt daglig 5-retters middag med sæsonbetonede retter
 • Fokus på lokale Vermont-produkter i al madlavning

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 95 USD.

West Hill House Bed & Breakfast, Warren - I pagt med naturen i Green Mountains

West Hill House Bed & Breakfas
Midt i den uforstyrrede natur i Green Mountains ligger West Hill House Bed & Breakfast lige ud til en stille landevej, omgivet af en storslået, gammel have. En smuk bygning fra 1850'erne, hvor alt ånder fred og idyl året rundt, og hvor tempoet er derefter.
"I skovens dybe, stille ro" giver i den grad mening, når man gæster den klassiske Vermont Bed & Breakfast. Her siger et billede mere end tusinde ord. West Hill ligger usædvanligt smukt i de frodigste, grønne omgivelser, man kan tænke sig. For ikke at tale om det vidunderlige naturlige lys, her er. Et oplagt sted for de, der ønsker sig en fredelig ferie langt væk fra hverdagens stress og jag, men også for de, der ønsker at kombinere en romantisk forkælelsesferie med aktiviteter som vandreture, cykling og kajakture om sommeren og skisportsaktiviteter om vinteren. Og så er der kun få minutters kørsel til forretninger og restauranter i Warren og Waitsfield.
 
 • 9 romantisk og individuelt indrettede værelser med enten jacuzzi, dampbad eller begge dele, gaspejs og internet.
 • Overdådig morgenmadsbuffet med frugtjuice, hjemmelavet brød eller muffins og et stort udvalg af frisk frugt. Derudover en spændende, lun anretning, der kan vække ethvert smagsløg til live.
 • Mulighed for varme drikke og hjemmebagte cookies hele dagen.
 • Single Malt-bar om aftenen.
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 92 USD.

Ring og få hjælp til at planlægge jeres ferie på Distinguished Inns

Ring til vores rejsespecialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Gå til forsiden for Distinguished Inns
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/distinguished-inns-vermont/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.