Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Find Distinguished Inns i

Distinguished Inns - Virginia

Kort med Distinguished Innsi Virginia

Kort med Distinguished Innsi Virginia
Nedenfor er et par eksempler på de Distinguished Inns, som I kan bo på i Virginia. I alt er der 350 Distinguished Inns over hele USA.

Ring til en af vores rejsespecialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Fort Lewis Lodge, Millboro Springs - Midt i mægtige Blue Ridge Mountains

Fort Lewis Lodge
Fort Lewis Lodge
I hjertet af de mægtige Blue Ridge Mountains ligger Fort Lewis Lodge i de skønneste omgivelser og med en historie, der går tilbage til Den Amerikanske Revolution.
 
For enden af Old Plantation Way ligger Fort Lewis Lodge i den smukke floddal for foden af Shenandoah Mountain. Stedet har eksisteret siden midten af 1700-tallet og er i dag et yndet mål for naturelskere og romantikere. Her er vidunderligt vildt og naturskønt, men samtidig også fredeligt med rig mulighed for store naturoplevelser lige fra ørred- og aborrefiskeri, badning, hiking, mountainbiking, vandreture og ren afslapning og forkælelse med en god bog og et glas vin på den store, overdækkede veranda med stenpejs og udsigt over de skovklædte bjerge og de grønne enge.
 
 • 13 individuelt og flot indrettede værelser og 3 suiter i en blanding af tidstypisk traditionel stil og den velkendte Shaker-stil. 
 • 4 charmerende bjælkehytter med stenpejs og 3 utraditionelle værelser i den runde, teglbeklædte silo med en spiralformet trappe, der fører fra værelse til værelse. 
 • Flot, klassisk Riverside House med 5 værelser, verandaer og gyngestole, hvor udsigten til floden og de skovklædte bjerge kan nydes i aftensolen. 
 • Morgenmad og aftensmad er inkluderet og serveres i den historiske Lewis Gristmill, hvor duften fra røgen af valnøddetræ fra grillen får tænderne til at løbe i vand længe inden, at middagsklokken lyder.
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 138 USD.

The Oaks Victorian Inn, Christiansburg - En prisbelønnet perle tæt på Blue Ridge Parkway

The Oaks Victorian Inn
The Oaks Victorian Inn
En sand perle, indbegrebet af romantik og forkælelse, en kærlighedserklæring af de helt store fra Major W. L. Pierce til hans brud Julia i slutningen af 1800-tallet.
 
Og mere end 100 år efter er her stadig den samme varme og kærlighed som dengang. Julia fødte 7 børn i det, der i dag er Julia Pierce Room og boede i huset til sin død som 99-årig. Stedet er siden blevet moderniseret og er i dag en prisbelønnet perle, hvor man hver morgen står op til en overdådig morgenmad med krystalglas, fint service, levende lys og friskplukkede blomster i den elegante og hyggelige spisestue med pejs. Huset er omgivet af den smukke have, som kan nydes fra verandaen. Det perfekte sted for en intim og romantisk ferie med kort afstand til Blue Ridge Parkway, vingårde og shopping.
 
 
 • 5 luksuriøst og individuelt indrettede værelser, som alle fortæller en del af husets oprindelige historie. 
 • Alle værelser er indrettet med hver deres særpræg lige fra mere end 120 år gamle radiatorer, badekar med løvefødder og pejs til moderne fladskærms-tv og internet. 
 • Moderne Garden Cottage i separat bygning med bl.a. udendørs spa og sauna, kitchenette og egen veranda. Oplagt til de unge eller familien. 
 • Daglig 3-retters udsøgt morgenmad med bl.a. hjemmebagt brød, frugtanretninger og en hovedret. Dertil er der varme drikke, hjemmebagte kager og sherry til gæsterne i løbet af dagen.
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 91 USD.

Berkeley House Bed and Breakfast, Staunton - Historisk bygning i hjertet af byen

Berkeley House Bed and Breakfast
Berkeley House Bed and Breakfast
Berkeley House er en hyggelig, lille bed and breakfast med smukke, teglbeklædte gavle, et romantisk tårnværelse og de klassiske hvide verandaer - en grand old lady - der nænsomt er restaureret til nutidens standard, men med respekt for husets historie fra 1890'erne. Her har I det perfekte udgangspunkt for at besøge Shenandoah Valley og Blue Ridge Mountains, men også for at gå på opdagelse i Staunton, der - om end den er lille - både har American Shakespeare Center og Woodrow Wilson Presidential Library & Museum - oprindelig hans barndomshjem. Her får I en udsøgt pakke bestående af romantik, forkælelse, natur og kultur.
 
 
 • 5 individuelt indrettede værelser med hver deres historiske charme med bl.a. antikke møbler eller kurvemøbler og pejs. 
 • Alle værelser er store og rummelige med skønne siddegrupper, romantiske badeværelser og med udsigt til den lille have. 
 • Morgenmaden serveres daglig i spisestuen og består af en lang lækkerier, der omfatter hjemmebagt brød, belgiske vafler, omeletter, pandekager, frisk frugt o.m.m. 
 • Og skal I rigtig forkæle jer selv, kan I besøge American Shakespeare Center, der har et omfattende repertoire, eller få en afslappende luksusmassage på jeres værelse. 
 Pris pr. person i dobbeltværelse fra 103 USD.
 

Beliveau Estate, Blacksburg - et paradis for vinelskere

Beliveau Estate, Blacksburg i Virginia
Beliveau Estate, Blacksburg
En ægte livsnyderferie venter på Beliveau Estate, der har egen vingård og en stor produktion af lækre lavendelprodukter - lige til at tage med hjem i kufferten.
 
Beliveau Estate har som en del af deres store vingård en mindre bed and breakfast med fem luksuriøse gæsteværelser og ligger i de skønnest tænkelige omgivelser mellem Roanoke og Blacksburg. Her produceres prisbelønnede hvid- og rødvine, som I kan nyde på den overdækkede veranda, til en picnic i haven eller ved kaminilden i de køligere måneder. Ud over vin dyrkes her også lavendel, og den sidste søndag i juni afholdes Lavendelfestivalen, en årlig tilbagevendende familiebegivenhed, hvor alle er velkomne. Et sandt, lille paradis for vinelskere og romantikere, hvor I har mulighed for at købe kvalitetsvine og lækre lavendelprodukter med hjem.
 
 • 5 luksuriøse og individuelt indrettede værelser i hyggelige omgivelser.
 • Alle værelser har pejs, terrasse eller veranda og charmerende, individuelt indrettede badeværelser med bl.a. brusebad, badekar med løvefødder eller spa.
 • Hver morgen serveres der en omfattende, hjemmelavet 3-retters gourmetmorgenmad sammen med frisklavet kaffe, te og varm kakao.
 • Mulighed for afslapning og picnic i den store have med den flotte udsigt til vinmarker, lavendelmarker og de skovbeklædte bjerge i baggrunden. Nydes optimalt med et godt glas vin fra Beliveau Estate.
 
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 114 USD.
 

Ring og få hjælp til at planlægge jeres ferie på Distinguished Inns

Ring til vores USA-specialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Gå til forsiden for Distinguished Inns
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/kimberley/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.