Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Find Distinguished Inns i

Distinguished Inns - Florida

Distinguished Inns i Florida

Kort over Distinguished Inns i Florida
Nedenfor er et par eksempler på de Distinguished Inns, som I kan bo på i Florida. I alt er der 350 Distinguished Inns over hele USA.

Ring til en af vores rejsespecialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Elizabeth Pointe Lodge, Amelia Island - Hvid sandstrand med de hyggelige klitter

Elizabeth Pointe Lodge, Amelia Island - Hvid sandstrand med de hyggelige klitter
Elizabeth Pointe Lodge ligger i det nordvestlige hjørne af Florida, tæt ved den historiske by Fernandina, på grænsen til Georgia, og er et særdeles flot strandhus fra 1890 opført i den klassiske og velkendte charmerende New England-stil og som taget ud af strandbilledet ved Hyannis.

Stedet er indbegrebet af ro og afslapning med en placering lige ud til den smukke, hvide sandstrand med de hyggelige klitter, men med kun kort afstand til flere nærliggende byer med spændende butikker er det også oplagt at leje cykler og udforske området på en måde, man ikke kan gøre i bil.
 • 25 dejlige og rummelige værelser med stort spabadekar
 • Morgenbuffet i "Sunrise Room" eller på verandaen med den skønne udsigt over havet
 • Daglig vinsmagning med hors d'oeuvres
 • Privat strand med strandstole, håndklæder og parasoller
 • Mulighed for at arrangere golf, ridning, tennis sejlads o.m.m.

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 170 USD.

Port d'Hiver, Melbourne Beach - Se solen stå op over Atlanterhavet

Port d'Hiver, Melbourne Beach - Se solen stå op over Atlanterhavet
Port d'Hiver
Port d'Hiver ligger i skønne Melbourne Beach nord for Miami, det perfekte sted for en eller flere overnatninger, hvor luksus og forkælelse er i højsædet. Denne inn har fået en flot 3. plads i "Top Small Hotel in the US 2017" på TripAdvisor.  
 
Stedet består af fire mindre bygninger i en smuk tropisk have med en lille pool og et boblebad. Her er små kroge med møbler, som indbyder til hygge og ro, og I kan nyde dagens første kop kaffe, mens I ser solen stå op over Atlanterhavet. Ikke to værelser på Port d'Hiver er ens, de er alle charmerende indrettet i skønne farver og temaer, der leder tankerne hen på svundne tiders kolonitid og Hemingway. På Port d'Hiver bestiller I ikke bare et værelse, I vælger lige netop det værelse og det tema, I ønsker.
 • 11 charmerende historiske værelser med balkon eller veranda samt havudsigt
 • Lækker 3-retters morgenmad på værelset, verandaen eller spisestuen
 • Forfriskninger hver eftermiddag kl. 17
 • Mulighed for fiskeri, surfing og - at se havskildpadder

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 161 USD.

Williams House, Amelia Island - Romantik og historie

Williams House, Amelia Island - Romantik og historie

Det smukke Amelia Island Williams House stammer fra ca. 1856, fra før den amerikanske borgerkrig, og udstråler i den grad romantik, afslapning og historie. At træde ind ad døren her er som at tage tilbage til en svunden tidsalder, hvor nutidens stress og jag synes meget fjernt.

Amelia Island Williams House ligger på havsiden i den historiske by Fernandina Beach på Amelia Island, blot et stenkast fra butikker, bistroer, antikvitetshandlere, kunstgallerier og restauranter i verdensklasse. Cykler står til gæsternes rådighed, klar til at udforske øen på en måde, man kun kan gøre på cykel. Alle værelser er elegant udsmykket, har eget bad, whirlpool, antikke møbler, og enkelte værelser har endog originale kaminer med håndskårede kaminhylder. De store verandaer indbyder til afslapning, og morgenmaden indtages i den smukke spisestue med antikt porcelæn, krystalglas og sølvtøj.

 • 10 historiske værelser med antikke møbler
 • Velsmagende gourmetmorgenmad i spisestuen inkl. frugt, juice og frisklavet kaffe
 • Vin og ost om aftenen, der kan nydes under den 500 år gamle eg i blomsterhaven

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 112 USD.

St. Francis Inn, St. Augustine - Fortid og nutid i skøn forening

St. Francis Inn, St. Augustine - Fortid og nutid i skøn forening

Denne historiske inn ligger centralt placeret i den gamle bydel af St. Augustine i en frodig, tropisk gårdhave lige ud til de brolagte gader. St. Francis Inn er en skøn blanding af historie, romantik og moderne komfort, som mange helt sikkert vil finde charmerende.

Her er gæsteværelser med antikviteter, balkoner med gyngestole og gynger, kaminer og whirlpools, der alle bidrager til en afslappet atmosfære. Her er desuden en dejlig swimmingpool, mulighed for at låne cykler, internet, privat parkering, tilbud om massage, gavekurve, picnickurve, blomster, champagne og meget mere (ekstra betaling). De tropiske omgivelser indbyder til en lang række udendørs aktiviteter, sightseeing, historiske besøg, kulturelle begivenheder o.m.m. Kun fantasien sætter grænser.

 • 17 værelser og suiter af varierende størrelse og indretning med eget bad, internet og tv – enkelte med kamin, whirlpool, mp3/iPod-forbindelse og køleskab
 • Ægte hjemmelavet sydstats gourmetmorgenmad, der enten kan nydes på værelset, i spisestuen, på den private balkon eller i den hyggelige gårdhave
 • Brunch i weekender og på helligdage
 • Drikkevarer til "social hours", lækkerier om aftenen og hjemmelavede kager hele dagen

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 97 USD.

The Conch House Heritage Inn, Key West - caribisk luksus

The Conch House Heritage Inn, Key West - caribisk luksus
The Conch House Heritage Inn i Florida
En historisk perle fra tiden med nybyggere og pionerer, der i dag emmer af romantik og afslappende caribisk luksus i tropiske omgivelser.
 
The Conch House ligger i hjertet af Key Wests historiske distrikt med kort afstand til alle de berømte seværdigheder. Stedet har en lang, spændende familiehistorie bag sig med fremtrædende offentlige personligheder og indianerbaghold. I dag ånder her dog anderledes fred og idyl i de smukke, tropiske omgivelser, hvor vægten er lagt på afslapning, forkælelse og store oplevelser. Uanset, hvad I vælger, er der ikke langt fra den lokkende pool i haven til Duval Streets berømte cafeer, forretninger, gallerier og barer. For ikke at tale om den smukke strandpromenade med bl.a. Mallory Square, hvor det er et must at se solnedgangen fra.
 
 • 11 store og forskelligt indrettede værelser og suiter i skøn caribisk stil med lige så skønt indrettede badeværelser.
 • Værelserne har enten udsigt til det flotte, palmeomkransede poolområde eller den tropiske have.
 • Hver morgen serveres der en overdådig morgenmad i spisestuen og i poolområdet med alle de fineste lækkerier, man kan forestille sig at starte dagen på. Og med poolen inden for rækkevidde, kan morgenmaden nemt blive en lidt længere oplevelse.
 • Med sin centrale beliggenhed har I de optimale betingelser for flere småture i løbet af dagen med The Conch House som omdrejningspunkt.
 
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 79 USD

 

River Lily Inn Bed and Breakfast, Daytona Beach - historisk inn fra 1895

River Lily Inn Bed and Breakfast i Florida
Stemning ved River Lily Inn Bed and Breakfast
I en dejlig afslappet atmosfære som på de skønne, gamle plantageejendomme venter der jer en ægte romantisk oplevelse fra en længst svunden tidsalder.
 
River Lily Inn Bed and Breakfast er en særdeles smuk, historisk inn fra 1895 i de smukkest tænkelige tropiske omgivelser. Bygningen har al fordums elegance og charme, en helt vidunderlig have med gamle egetræer, palmer, farverige blomsterbed og den specialdesignede og unikke, hjerteformede swimmingpool fra 1950'erne. Luksus og forkælelse går her hånd i hånd, og der venter jer en livsnyderferie af de sjældne. River Lily Inn Bed and Breakfast er det perfekte sted at hive et par dage ud af kalenderen, sætte tempoet ned, slappe af og nyde et uforglemmeligt ophold.
 • 6 charmerende og individuelt indrettede værelser – de fleste med egen terrasse eller balkon med udsigt mod haven og Halifax River.
 • Alle værelser er luksuriøst indrettet med de blødeste håndklæder, det fineste linned og alle moderne bekvemmeligheder.
 • Hver morgen starter med en overdådig morgenmad, som I enten kan spise på jeres værelse eller i spisestuen med de andre gæster.
 • Når I vil en tur i swimmingpoolen, er der badehåndklæder til fri rådighed og et gæstekøleskab, hvor I kan forsyne jer med bl.a. sodavand, vand og is.
 
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 75 USD.

 

Ring og få hjælp til at planlægge jeres ferie på Distinguished Inns

Ring til vores rejsespecialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Gå til forsiden for Distinguished Inns
Denne side er udskrevet d. 22. februar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/new-zealand/kaikoura/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.