Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Find Distinguished Inns i

Distinguished Inns - Oregon

Distinguished Inns i Oregon

Distinguished Inns i Oregon
Nedenfor er et par eksempler på de Distinguished Inns, som I kan bo på i Oregon. I alt er der 350 Distinguished Inns over hele USA.

Ring til en af vores rejsespecialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Whale Cove Inn, Depoe Bay - Luksus i pagt med naturen

Whale Cove Inn
Med en helt utrolig naturskøn udsigt ligger Whale Cove Inn smukt indpasset i det imponerende landskab lige ned til den uberørte Whale Cove langs den barske kyst i Oregon.

Stedet er som skabt til store naturoplevelser og virker som balsam for krop og sjæl med rummelige værelser med de bedste senge, hyggelig gaspejs, lækre badeværelser, fladskærms-tv og privat jacuzzi på egen terrasse. Fra hvert værelse er der en fantastisk panoramaudsigt over Whale Cove og Stillehavet med mulighed for at se ørne, spækhugger og gråhvaler 10 måneder om året - og så findes der ikke et bedre sted at nyde dagens sidste stråler og se solen gå ned over Stillehavet efter at have indtaget middagen i den hyggelige spisestue.
 
  • 8 velindrettede luksusværelser med havudsigt
  • Lækker hjemmelavet morgenmad og friskbrygget kaffe
  • Middagen serveres i den hyggelige spisestue med udsigt over havet
  • Gode muligheder for fiskeri, shopping og drageflyvning

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 196 USD.

Channel House Inn, Depoe Bay - Krydstogt på land

Channel House Inn
Et ophold på Channel House Inn må være det nærmeste, man kommer et krydstogt uden skib og uden at blive søsyg, men stadig med risiko for våde fødder. Channel House Inn har den mest storslåede placering lige ud til Stillehavets vidunderlige bølger, den smukkeste solnedgang og udsigt til uendeligheden.
Med den skønneste beliggenhed på Oregons kystlinje formår Channel House Inn at kombinere komforten fra et førsteklasses hotel med charmen fra en lille country inn. Her står man op til den friske brise fra Stillehavet, den betagende panoramaudsigt, den barske brænding, de smukkeste solnedgange og hvaler, der svømmer forbi blot et stenkast herfra. For naturelskere er dette det rene paradis. Læg hertil de elegante og hyggeligt indrettede værelser og suiter med panoramavinduer mod havet, gaspejs og udendørs whirlpool, og du vil vide, hvorfor det er så svært at løsrive sig herfra, når først blikket har indstillet sig på uendeligheden. Velkommen "ombord".
 
  • 17 store værelser og suiter med den mest storslåede udsigt over Stillehavet.
  • Buffetmorgenmad med bl.a. friskbagt brød serveres daglig i morgenmadslokalet - også med udsigt over Stillehavet.
  • Mulighed for gode vine og restauranter indenfor kort afstand.

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 99 USD.

Youngberg Hill Vineyards & Inn, McMinnville - En perle i Oregons smukke vinområde

Youngberg Hill Vineyards & Inn
Med den skønneste beliggenhed midt i 25 hektar vinmarker i det smukkeste, bølgende landskab og udsigt lige så langt øjet rækker i Oregons førende vinområde finder man Youngberg Hill Vineyards & Inn. Midt på en bakketop og med 22 år bag sig som økologisk vingård.
Youngberg Hill Vineyards & Inn er det perfekte sted for de, der søger en stille, romantisk ferie og et fantastisk udgangspunkt for ture i Oregons smukke vinområde. Her produceres bl.a. prisvindende vine som Pinot Noir og Pinot Gris. Vinelskere sætter stor pris på at komme her, da beliggenheden er særdeles central i Willamette Valley med mere end 100 vingårde inden for 20 min. kørsel. For ikke at tale om selve huset, der er en perle i sig selv med bibliotek, lounging salon og en stor spisestue for ikke at tale om de blot otte overdådigt indrettede værelser. Derudover er der rundt om hele huset opført overdækkede verandaer med udsigt over vinmarkerne og dalen til Coast Range, Mount Jefferson og Mount Hood. En helt speciel beliggenhed med en helt speciel udsigt, der kan være temmelig svær at løsrive sig fra.
 
  • 8 luksuriøst og særdeles stilfuldt indrettede værelser med den skønneste udsigt over dalen. 
  • 2-retters gourmetmorgenmad med fokus på lokale råvarer. Blandt gæsternes favoritter er bl.a. Salmon Hash, Pinot Poached Pears, Egg Florentine og Pancetta Tarts. Derudover serveres der bl.a. friskbagte ckokolademuffins, hjemmelavet granola og yoghurt. 
  • Vinsmagning af området fineste vine.

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 114 USD.

Ring og få hjælp til at planlægge jeres ferie på Distinguished Inns

Ring til vores rejsespecialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Gå til forsiden for Distinguished Inns
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/florida/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.