Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Find Distinguished Inns i

Distinguished Inns - Rhode Island

Distinguished Inn i Rhode Island

Distinguished Inn i Rhode Island
Nedenfor et eksempel på en Distinguished Inn, som I kan bo på i Rhode island. I alt er der 350 Distinguished Inns over hele USA.

Ring til en af vores rejsespecialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Hydrangea House Inn, Newport - Et strejf af fordums storhed

Hydrangea House Inn
Bellevue Avenue er ikke hvilken som helst adresse - heller ikke i Newport. Her boede i sin tid så prominente verdensberømtheder som familierne Vanderbilt, Astor og Duke. Området emmer af ynde, elegance, stil og intim charme og det samme gør Hydrangea House Inn.
Her er ikke langt til de magiske og prægtige luksuspalæer langs Cliff Walk, det rekreative og charmerende havneområde med de mange gode spisesteder, finere restauranter, historiske steder og gode shoppingmuligheder, der betyder, at det er muligt at gå rundt til næsten det hele. Alle værelser og suiter er individuelt og farverigt indrettet med flotte stoffer og elegante møbler, lækre badekåber, det fineste linned, internet, tv, cd-afspiller m.m. Suiterne har derudover en to-personers spa, marmorbad og dampbad. Her er det ikke svært at føle sig som en Vanderbilt for en dag eller to.
 
 • 10 rummelige og stilfuldt indrettede værelser og suiter med alle moderne faciliteter. 
 • Continental breakfast langt ud over det sædvanlige med egen special blend af husets kaffe, hjemmebagt brød og granola samt ikke mindst de mest fantastiske hindbærpandekager eller sæsonens røræg i butterdej. 
 • Daglig vin og ost i enten dagligstuen eller på en af Hydrangea House's store verandaer. 
 • Hjemmebagte cookies hver aften.

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 170 USD.

La Farge Perry House, Newport - Luksuriøse victorianske omgivelser

La Farge Perry House
Lille, hyggelig inn fra Victoriatiden, fredeligt beliggende i Newport med kort afstand til alle større attraktioner. Stedet er opkaldt efter John La Farge, der var en kendt artist i 1860'erne, og alle værelser fremhæver på den ene eller anden måde La Farge-familien.
Skønt værelse på La Farge Perry House
Alt på La Farge Perry House fremstår autentisk lige fra den charmerende tidstypiske bygning over indretningen i spisestuen med de smukke håndmalede vægmalerier af Newport til den prisbelønnede have, hvorfra der daglig plukkes blomster til hvert eneste værelse, der alle har luksuriøse badeværelser og det fineste sengetøj. Derudover er her mulighed for at hygge sig i dagligstuen, det fransk-provencalske køkken, spisestuen, den afskærmede balkon på 2. sal og på verandaen ved indgangen med de karakteristiske hvide gyngestole og de så kendte Adirondack-stole.
 
 • 5 smukt og luksuriøst indrettede værelser, heraf flere med jacuzzi og pejs. 
 • Personligt anrettet morgenmad efter ønske ud fra et stort udvalg med bl.a. hjemmelavet syltetøj, kager, frisk frugt m.m. og Eggs Benedict om søndagen. 
 • Hver eftermiddag serveres årstidens små lækkerier.

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 120 USD.

Cliffside Inn, Newport - En victoriansk perle et stenkast fra Atlanterhavet

Cliffside Inn
Cliffside Inn stammer tilbage fra 1876 og har gennem tiden skiftevis tjent som sommerbolig for de velhavende og prominente og i en kort årrække som privatskole for drenge. I dag har Cliffside Inn gennemgået en omfattende renovering og fremstår nu som en de fineste Bed & Breakfast Inns i New England.
Hvad enten man er på udkig efter en afslappende og fredelig ferie eller en romantisk ferie for to, kan drømmen gå i opfyldelse på Cliffside Inn. Gæstfrihed, varme og forkælelse er nøgleordene, og der er da også rigeligt at lade sig forkæle med på Cliffside Inn uden at gå uden for en dør. Værelserne er alle indrettet i den charmerende victorianske stil med antikviteter, et raffineret design og betagende kunstværker - for ikke at tale om moderne faciliteter som whirlpools, dampbade, pejse, store senge med det fineste italienske linned, Ipod lydsystemer og WiFi. Og skulle man alligevel vove sig uden for - så ligger den verdenskendte Cliff Walk med den storslåede udsigt over Atlanterhavet kun få minutters gang herfra. 
 
 • 7 de luxe-suiter, 5 de luxe-værelser og 4 klassiske værelser - alle smagfuldt og elegant indrettet. 
 • Omfattende gourmetmorgenmad. 
 • Eftermiddagste med årstidens sandwich, scones, tærte, søde sager og andre lækkerier to gange om ugen. 
 • Vinsmagning flere gange ugentlig med udvalgte lokale vine.

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 240 USD.

Ring og få hjælp til at planlægge jeres ferie på Distinguished Inns

Ring til vores rejsespecialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Gå til forsiden for Distinguished Inns
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/fdm-travel-club-regler/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.