Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Find Distinguished Inns i

Distinguished Inns - South Carolina

Distinguished Inns i South Carolina

Distinguished Inns i South Carolina
Nedenfor er et par eksempler på de Distinguished Inns, som I kan bo på i South Carolina. I alt er der 350 Distinguished Inns over hele USA.

Ring til en af vores rejsespecialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

John Rutledge House Inn, Charleston - Levende historie og klassisk elegance

John Rutledge House Inn, Charleston - Levende historie og klassisk elegance
John Rutledge House Inn har særstatus blandt byens historiske inns på grund af dens spændende historie, hvor utallige patrioter, statsmænd og præsidenter har sat deres fødder i sidste halvdel af 1700-tallet og drøftet Amerikas fremtid. En perle uden lige.

John Rutledge var en amerikansk statsmand og dommer og en af 55 underskrivere af "The Constitution of the United States of America", Amerikas grundlov. I 1763 opførte han, hvad der i dag er John Rutledge House Inn, udsøgt og nænsomt restaureret og blot en af de 15 tilbageværende boliger, der tilhørte underskriverne af den amerikanske forfatning. Beliggenheden er også i top, i hjertet af det historiske distrikt, tæt på det kendte område "South of Broad", antikvitetsforretninger, museer, den historiske havn og mange andre attraktioner. Hele området emmer af levende historie og er oplagt for alle, der interesserer sig for Amerikas fortid.
 
  • 19 klassiske, luksuriøst og individuelt indrettede værelser og suiter. 
  • Daglig udvidet continental breakfast og lune retter. Serveres enten på værelset, i gårdhaven eller Signers Ballroom, hvor mange tidligere statsmænd mødtes.
  • Spaservice og trådløst internet.
  • Mulighed for udsøgte middage på den anerkendte restaurant "Circa 1886" i nærheden.
  • • Eftermiddagste og forfriskninger, portvin, sherry og brandy til aftenkaffen i Signers Ballroom.

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 201 USD. 

The Rhett House Inn, Beaufort - Ægte sydstatsidyl i romantiske omgivelser

The Rhett House Inn, Beaufort - Ægte sydstatsidyl i romantiske omgivelser
Thomas Rhett House blev oprindelig opført i ca. 1820 som sommerresidens for en af South Carolinas rigeste plantageejere og statsmænd. I ca. 1864 fulgte The Cottage efter og senere The Suites at Newcastle Cottage. Alt opført med respekt for den ægte sydstatscharme.

Har du ikke noget imod at blive set og måske blive set med de kendte? På The Rhett House Inn har så fornemme skuespillere som Barbra Streisand, Robert Redford, Sandra Bullock, Ben Affleck, Tom Hanks og mange flere tilbragt en eller flere nætter. Og hvem ved? Måske kommer du til at bo i lige netop din yndlingsskuespillers værelse?

The Rhett House Inn er bestemt noget ud over det sædvanlige med sin rolige og afslappede atmosfære, hvor du er omgivet af antikviteter, ægte orientalske tæpper, friske orkideer og dybe lænestole, der bare venter på, at du læner dig tilbage og nyder en god bog eller eftermiddagsteen. Og med en beliggenhed i Beauforts 300 år gamle historiske område, er der lagt op til en af de helt store ferieoplevelser.
 
  • 19 individuelt og luksuriøst indrettede værelser og suiter.
  • Ægte southern gourmetmorgenmad.
  • Eftermiddagste og hjemmebag.
  • Hors d'oeuvres og cocktails hver aften.
  • Hjemmelavede lækkerier før sengetid.
Pris pr. person i dobbeltværelse fra 126 USD.
Denne side er udskrevet d. 22. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/barcelona/smag-paa-barcelona-storbyferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.