Turprogram i kort udgave

Rundrejsen inkluderer

 • Velkomstreception
 • Fly i USA i henhold til program
 • Guidet bytur til fods i New York
 • Togtur med Amtrak’s Adirondack tog
 • Guidet sightseeingtur i Montreal
 • Guidet bytur til fods I Quebec City
 • Helikoptertur over Niagara Falls og Niagara Wineries
 • Guidet sightseeingtur i Washington D.C.
 • Tur til Amish folket i Pennsylvania
 • 2 frokoster og 1 middag
 • Lokal engelsktalende rejseleder

 

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly fra Danmark
 • Øvrige måltider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

FDM travel anbefaler også

Eastcoast Wings & Wheels

12 dages rundrejse med fly, helikopter, bus og tog og lokal rejseleder

Få det bedste af det bedste i det østlige USA og Canada. Eastcoast Wings & Wheels er en rundrejse for jer, som har lidt begrænset tid. I får en ideel kombination af forskellige transportmidler, lige fra fly og helikopter over den velkendte turistbus til et Amtrak-tog. Den klassiske tur på østkysten med udvidelse til også at inkludere Canada, kan nu gøres på bare 12 dage.
Fra 4.123 USD

pr. person i dobbeltværelse i 12 nætter, nævnte udflugter og transport i USA

Eastcoast Wings & Wheels

Dag 1-2
Dag 1-2

New York

Central Park i New York
Når I ankommer til New York, er der sørget for transport til jeres hotel, hvorefter resten af dagen er på egen hånd til selv at gå på opdagelse i "The greatest city in the world", som newyorkerne kalder deres by. På andendagen skal I på en guidet gåtur på Manhattan, hvor I får et dybere indblik i, hvorfor the Big Apple, som byen også kaldes, er så fantastisk en by, og hvorfor newyorkerne er så stolte af den.
Dag 3
Dag 3

New York - Montréal

Stemning i Montréal
I dag skal I bare læne jer tilbage og nyde komforten og gourmetfrokosten, når Amtrak-toget kører jer fra New York til Montréal. På turen venter der både store geologiske og historiske oplevelser langs New Yorks østlige grænse, lige fra revolutionstidens krigsscener til skønne bjergresorts og den kosmopolitiske fransktalende del af Montréal.

Ved ankomst til Montréal bliver I kørt til jeres hotel, og om aftenen afholdes der en velkomstreception, hvor I får mulighed for at nyde et glas vin sammen med de andre deltagere på turen.
Dag 4
Dag 4

Montréal

Montréal by night
I Montréal skal I lære en masse om byens magi gennem dets historiske og kulturelle skatte, når I skal rejse tilbage i tiden i Old Montréal og på Place Jacques Cartier, et historisk torv i hjertet af Old Montréal. I skal også se Olympic Stadium, St. Joseph's Oratory, Montréal Harbour, Notre Dame Basilica, en af kronjuvelerne i Québecs rige religiøse historie, og City Hall samt nyde den imponerende udsigt fra Mount Royal Park Lookout.
Dag 5
Dag 5

Montréal - Québec

Quebec City
Turen fortsætter med tog fra Montréal til Québec langs St. Lawrence-floden, gennem forstæder, frodige landområder, mægtige skove og store græsmarker, hvor små byer ligger spredt ud over landskabet som et smukt mønster.

I dag skal I også bare læne jer godt tilbage i sæderne og nyde frokosten og de fantastiske scenerier, der stille og roligt glider forbi togvinduerne med bl.a. de forrevne Monteregian Hills, som dukker op ud af ingenting i det fjerne. Disse enorme vulkanske bjerge blev dannet for mere end 120 millioner år siden og udgør en markant del af landskabet i dag. I vil undervejs også se myriader af træer langs ruten, hvoraf mange er ahorntræer, der bruges til den fantastiske canadiske ahornsirup.

Vel fremme i Québec - den ældste by i Nordamerika med en bymur og hjertet af fransk Canada - bliver I kørt til jeres hotel, hvorefter resten af dagen er på egen hånd.
Dag 6
Dag 6

Québec

Québec City
Det historiske Québec skal i dag udforskes på en guidet gåtur, hvor I skal besøge nogle af de mange store attraktioner som Fortifications of Québec, National Historic Site, Citadelle of Québec og Notre-Dame-des-Victoires Church. Byens historie går tilbage til 1608, og den er i dag på UNESCO's Verdensarvsliste.
Dag 7
Dag 7

Québec - Toronto

Toronto
Dagen starter med en kort flyvetur fra Québec til Toronto, Canadas største og mest spændende by med museer, gallerier og teatre i verdensklasse, en mangfoldig kultur, farverige forretninger, førsteklasses restauranter og imponerende attraktioner. Efter ankomst til Toronto bliver I kørt til jeres hotel, og resten af dagen har I fri til selv at gå på opdagelse i denne skønne by.
Dag 8
Dag 8

Toronto - Niagara - Toronto

Niagara Falls
Igen i dag skal I på vingerne, men denne gang med helikopter over to af Canadas absolut største attraktioner - Niagara Falls og Niagara Wineries fra det bedste udsigtspunkt overhovedet - nemlig fra luften.

På den anden side af bygrænsen ved Niagara Falls ligger Niagara Fruit Belt med enorme frugtplantager og vinmarker. Jorden her er så frugtbar, at man har opdyrket mere end 7.500 ha vinmarker, og her er mere end 70 vingårde i det, der betragtes som en helt enestående vinregion, også kendt verden over som Niagara Wine Route.

I flyver først over Niagara Falls og derefter over vinmarkerne ved Niagara-on-the-Lake for til sidst at lande blandt vingårdene, hvor I skal spise frokost og smage på nogle af de fantastiske vine.
Dag 9
Dag 9

Toronto - Washington D.C.

Det hvide hus i Washington D.C.
Fra Toronto går turen tilbage til USA, hvor I skal på en kort flyvetur til Washington D.C., hovedstaden med alle de velkendte attraktioner, Det Hvide Hus, Capitol Hill, museer i verdensklasse, monumenter og ikke mindst indbegrebet af den amerikanske ånd og historie. Efter ankomst til Washington D.C. bliver I kørt til hotellet, og I kan allerede i dag få et førstehåndsindtryk af denne vidunderlige by.
Dag 10
Dag 10

Washington D.C.

Foden af George Washington monumentet
I skal fra morgenstunden på sightseeing til alle de største attraktioner som Capitol Building, Det Hvide Hus, Supreme Court, Washington Monument, som kan ses på lang afstand, Lincoln Memorial og Arlington National Cemetery med bl.a. JFK Memorial, hvor der brænder en evig flamme. Eftermiddagen er på egen hånd til fx at besøge Smithsonians mange spændende museer, Georgetown eller blot slentre langs bredden af Potomacfloden og nyde de dejlige omgivelser og suge alle indtrykkene til jer.
Dag 11
Dag 11

Washington D.C. - Amish Country - Philadelphia

Amish Country
Det går atter nordpå med bus til Pennsylvania Amish Country, USA's ældste Amish-bebyggelse. Det billedskønne landskab med bølgende bakker, frodige, grønne marker, gårde med vindmøller og hestetrukne vogne på vejene fortæller historien om et meget enklere liv hos Amishfolket. Herfra fortsætter I til Philadelphia, hvor der er så meget at se lige fra Rocky Steps til Liberty Bell. Dagen - og turen - rundes af med en afskedsmiddag på en af byens kendte restauranter.
Dag 12
Dag 12

Philadelphia - New York

New York City
I læner jer for sidste gang tilbage i Amtrak-toget og nyder den smukke togrejse gennem små byer og langs Delaware-floden tilbage til New York, hvor rundrejsen slutter.

Start nu! Det er let at bestille Eastcoast Wings & Wheels


12 dages rundrejse med fly, helikopter, bus og tog og lokal rejseleder
Fra 4.123 USD

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 12 nætter, nævnte udflugter og transport i USA

Afrejsedatoer i 2017:
28. juli: Udsolgt
11. august 
25. august: Udsolgt
8. september
22. september: Udsolgt
13. oktober: Udsolgt

Fra 4.123 USD
pr. person i dobbeltværelse

Ingen børnerabat.

Udvalgte kør-selv-rundrejser i USA

Kontakt os nedenfor eller
eller se åbningstider og adresser på vores rejsebureauer her.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/firenze/fantastiske-firenze.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.