Turprogram i kort udgave

Hent detaljeret program her

Hent detaljeret program her

Flere tilbud

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

I det østlige USA og Canada ligger nogle af verdens mest ikoniske storbyer, der som multikulturelle legepladser betager alle, der besøger dem. På denne 10 dages rundrejse forføres vi af metropolen over dem alle, New York, opdager Canadas pulserende hjerte, Toronto, mærker historiens vingesus i Amish-land og mænger os med magtens elite i Washington D.C. Pennsylvanias frodige landskab sætter scenen for rejsen, men vi vil for alvor opleve naturens formidable kræfter ved ét af Nordamerikas mest spektakulære naturfænomener Niagara Falls. Sammen med rejsens øvrige gæster vil vi dykke godt ned i østkystens kulturelle smeltedigel, der både inspirerer og overrasker.
Fra 18.990 kr.

pr. person i dobbeltværelse inkl. fly fra København og rundrejse som beskrevet i program samt morgenmad

Program
Program
Dag 1
Dag 1

Afrejse København/ankomst New York

New York
Efter at have passeret pas- og toldkontrollen møder vi vores rejseleder, som har arrangeret transporten til vores hotel. Vi bor centralt på Manhattan, der med sine skyskrabere er indbegrebet af New York. Vi forventer at ankomme til hotellet sidst på eftermiddagen.

New York bliver man aldrig træt af, og millionbyen udvikler sig konstant. Derfor har vi tre dage til at gå på oplevelse i New York og dens utallige muligheder. Så allerede efter vi har fået vores værelser på hotellet, tager rejselederen os med ud på en spadseretur. Vores mål er Rockefeller Center; hvor vi tager elevatoren, som hurtigt bringer os op til observationsdækket, Top of the Rock, hvorfra der er en fantastisk udsigt over New York.
Dag 2-3
Dag 2-3

Oplevelser i New York

New York er ikke USA. New York er New York - en hel verden i sig selv. En gigantisk by med utallige muligheder og en utrolig blanding af forskellige kulturer. Den første formiddag er afsat til sightseeing. Med bus tager vi rundt og besøger mange af de spændende kvarterer, der findes på Manhattan.

Vi skal bl.a. se The Upper East and West Sides, Central Park, Times Square, Broadway med dets mange teatre, Rockefeller Center, St. Patrick’s Cathedral og endelig de charmerende kvarterer Chinatown, SoHo, Little Italy samt East and West Village. Vi fortsætter til downtown Manhattan og Financial District med Wall Street og 9/11 Memorial, hvor World Trade Center tidligere lå.

Herefter er der tid til oplevelser på egen hånd, og det er slet ikke utænkeligt, at I ønsker at se nærmere på nogle af de seværdigheder, som vi har passeret på vores sightseeing. Et besøg på et af New Yorks verdensberømte museer vil være en oplagt mulighed – fx Museum of Modern Art (MOMA) og Guggenheim. I kan også tage en sejltur rundt om Manhattan med Circle Line Sightseeing Cruises eller spadsere en tur over Brooklyn Bridge og opleve New Yorks skyline fra en anden vinkel.

Eller måske er det blevet tid til at afprøve shoppinggenet? På Fifth Avenue finder I alle de eksklusive butikker, der ligger på række og lokker med luksusvarer i topklasse. Men der findes masser af andre steder at handle og til helt andre priser. Besøg fx B&H Photo – verdens nok største foto- og elektronikforretning.

En af byens pt mest populære oplevelser er at besøge New Yorks nye vartegn, One World Trade Center. Her kan I med elevator tage op til One World Observatory. Undervejs bliver I budt på mageløse indtryk, hvor det nyeste inden for LED teknologi er taget i brug på en overbevisende måde.

Mulighederne er rigtig mange, men vores rejseleder kan naturligvis også være behjælpelig med forslag til forskellige oplevelser i eller omkring byen. Rejselederen vil også kunne hjælpe jer med at skaffe billetter til One World Observatory.
Dag 4
Dag 4

New York - Niagara Falls

Vi forlader New York City om morgenen og kører med bus de godt 600 km til en af Nordamerikas største naturattraktioner, Niagara Falls, der ligger på grænsen mellem USA og Canada.

Naturkræfterne er unægtelig imponerende, når vi står og ser de massive vandmasser, der brager ned i dybet. Niagara Falls er en meget fascinerende naturattraktion, og vi ser hurtigt, at begge flodbredder er en hel absurd blanding af masseturisme og naturattraktion i verdensklasse. Den bedste udsigt over det brølende Horseshoe Falls, der er 750 m bredt og har et fald på 52 m, får vi fra den canadiske side, hvor vi skal bo.

Dag 5
Dag 5

Niagara Falls og Toronto

Fra morgenstunden sætter vi næsen mod Canadas største by, Toronto, hvor vi skal rundt på en lille byrundtur. Vi besøger bl.a. det centrale Toronto, bydelen Yorkville og den flotte havnefront. Vi kommer også forbi det 553 m høje CN Tower, hvorfra der er en imponerende udsigt over byen. Toronto, der er en meget moderne og multietnisk by, ligger smukt placeret ved Lake Ontario. Turen hertil fra Niagara Falls går tværs over Niagarahalvøen gennem vindistrikter og store områder med frugtplantager og fortsætter langs Lake Ontario. Vi er tilbage ved Niagara Falls i løbet af eftermiddagen.

Nu er det blevet tid til at se nærmere på de imponerende vandfald, og I bør overveje en tur med en af Hornblower-bådene, der sejler helt tæt på Horseshoe Falls. Herfra vil I opleve de enorme vandmasser fra en helt anden vinkel. Der udleveres regnslag til alle deltagere, og det kan klart anbefales, at I bruger dem, for I vil opleve støvregnen fra vandfaldene. Bådturen er ikke inkluderet i rejsens pris men koster omkring 23 CAD.

Der er naturligvis mulighed for at blive ved Niagara Falls hele dagen og på egen hånd tage på flere oplevelser omkring de imponerende vandfald, hvis I ikke ønsker at tage med ind og opleve Toronto.
Dag 6
Dag 6

Niagara Falls - Lancaster

Amish-folket på tur
I dag krydser vi igen grænsen til USA og kører mod syd gennem Pennsylvania til Lancaster, der er centrum for Amish-folket. Det er en helt unik og meget charmerende del af USA, vi her besøger. I hele området omkring Lancaster er der rig mulighed for at se og møde Amish-folk klædt i deres meget karakteristiske dragter. Her ånder fred og ro, og vi ”sendes et par hundrede år tilbage i tiden”, for Amish-folket benytter sig ikke af moderne hjælpemidler, men nøjes med at sætte en enkelt hestekraft foran ploven eller vognen. Vi besøger et "Amish Farmhouse" for at lære lidt mere om Amish-folkets levevis.

Dag 7
Dag 7

Lancaster - Washington D.C.

Vi skal nu mod magtens centrum, Washington D.C., den amerikanske hovedstad, der summer af politisk aktivitet og aktive lobbyister, der forsøger at påvirke beslutningstagerne.

En række af USA’s bedste museer ligger i Washington D.C. Takket være den engelske videnskabsmand James Smithson, der testamenterede 500.000 dollars til bl.a. ”at øge og udbrede viden blandt mennesker”, er der gratis adgang til alle de museer, der er administreret af Smithsonian Institution, heriblandt det berømte National Air and Space Museum.

Straks efter ankomst til Washington D.C. tager vi på sightseeing i den spændende by med de mange kendte bygningsværker, monumenter og mindesmærker. Vi kommer naturligvis forbi Det Hvide Hus, The Capitol, The National Mall og Lincoln Memorial.
Dag 8
Dag 8

Washington D.C.

Washington D.C. er mere end Det Hvide Hus, parlamentsbygningen Capitol og det militære hovedkvarter, Pentagon. Byen ligger for jeres fødder, og I kan tage ud og opleve netop det, der står øverst på jeres liste - om det er besøg på et af byens utallige museer eller I vil se nogle af de verdensberømte monumenter helt tæt på, det er helt op til jer - der er masser af muligheder.

Vores rejseleder vil naturligvis være behjælpelig og komme med forslag til forskellige oplevelser i eller omkring byen. Og er der stemning for det, kan rejselederen evt. arrangere en fælles udflugt her den sidste aften i Washington D.C., inden vi i morgen skal til at vende næsen hjemad.
Dag 9
Dag 9

Washington D.C. og hjemrejse

I dag er det hjemrejsedag, men vi skal lige have de sidste oplevelser med. Efter at have forladt hotellet midt på formiddagen kører vi til Leesburg Corner Premium Outlets, der har mere end 100 forskellige butikker med mærkevarer til langt under almindelig udsalgspris. Der bliver tid til at få gjort de sidste indkøb i de mange butikker, fx Burberry, Polo Ralph Lauren, Adidas, Converse, Tommy Hilfiger, DKNY og mange mange flere. Det er en enestående mulighed for at forny garderoben til en yderst favorabel pris.

Herfra fortsætter bussen til lufthavnen, og vi sætter kurs mod Danmark. En rundrejse i det østlige USA og Canada fyldt med spændende oplevelser og store kontraster er ved at være slut.
Dag 10
Dag 10

Ankomst København

Prisinfo
Prisinfo
Prisen inkluderer:
 • Flyrejse København - New York/Washington D.C. - København
 • Dansk rejseleder i USA
 • 8 overnatninger på gode turistklassehoteller samt en i flyet hjem
 • 6 x Full American Breakfast + 2 x Continental Breakfast
 • Entre til Top of The Rock
 • Halvdags sightseeing i New York
 • Tur til Toronto fra Niagara Falls
 • Besøg hos Amish-folket i Lancaster
 • Halvdags sightseeing i Washington D.C.
 • Besøg i Leesburg Corner Premium Outlet Center
 • Skatter og afgifter

Prisen inkluderer ikke:

 • Rådgivnings- og ekspeditionsgebyr, pr. ordre, 125 kr.
 • Tillæg for enkeltværelse kr. 6.990
 • Måltider ud over nævnte
 • Evt. ekstra udflugter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge (anbefalet beløb ca. 3 USD pr. person pr. dag til chauffør og ca. 4 USD pr. person pr. dag til guide).

Eastern Highlights.

18.-27. august 2017: 18.990 kr. Udsolgt

Prisen er pr. person i dobbeltværelse inkl. fly fra København og rundrejse som beskrevet i program samt morgenmad

Antal deltagere: Rejsen gennemføres med minimum 20 deltagere

 

Kontakt din rundrejsespecialist på telefon 70 11 60 11
 
eller skriv til os på
rundrejser@fdm-travel.dk
 

Denne side er udskrevet d. 25. juli 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.