Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Erstatning for forsinkelse med fly
Rejsetips indsendt af:
Benno Bechmann
Silkeborg
16. okt. 2009

Erstatning for forsinkelse med fly

Mit rejsetips handler om at indsende klage til flyselskabet, hvis den planlagte flyrejse ændres meget og ankomst er væsentlig forsinket i forhold til det planlagte.

Afrejsedagen startede med at vi checkede vores rejse på www.checkmytrip.com

I dagene op til vor afrejse var der ingen ændringer, men da vi checkede sidste gang 1 time før vi kørte til lufthavnen var rejseplanen ændret meget. Vi skulle mellemlande i Minneapolis og derfra videre med indenrigsfly til Los Angeles, vi blev dermed forsinket 4 timer. Vi havde fået en god behandling med fin service hele vejen igennem og var indstillet på at glemme forsinkelsen og de problemer det medførte, istedet for at få humøret ødelagt på grund af episoden, startede vi med at nyde en helt igennem fin ferie.
Undervejs fortalte et par vi mødte at de på grund af en lille forsinkelse i Paris, havde fået en kompensation af flyselskabet.
Da vi var hjemme igen sendte vi en e-mail til flyselskabet med nummer på flybiletterne som reference, hvor vi kort meddelte at vi på grund af sene ændringer i rejseplanen kom 4 timer senere end planlagt.
Flyselskabet beklagede og undskyldte mange gange og de tilbød os en meget fin kompensation, som vi er meget tilfredse med.
Mit rejsetips er ret henvendelse til flyselskabet hvis flyrejsen går meget anderledes end planlagt.

Kommentarer til rejsetips om USA

En fin kompensation er 2 x 600 Euro

18/12 2009 James Thomsen
Jeg håber benno Bechmann fik hvad han tilkommer. En sådan sag kan hurtig give en kompensatio på Euro 600 per passager. Se på www.passagerrettigheder.dk for hvad du har krav på. Selv om man er blevet erstatet har man stadigvæk krav på detn fulde kontant kompensation som angivet i EU passagerrettighederne.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/japan/tokyo/shopping/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.