Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Rejsetips indsendt af:
Helle C Christoffersen
Odense
6. aug. 2009

Få hjælp til at planlægge din USA-rejse

Mit rejsetips handler om at få rejsen til USA godt planlagt hjemmefra, med hjælp fra FDM.

Få hjælp til at planlægge din ferie, det giver dig ro til at nyde din ferie.

Kender i det, alle de beslutninger og diskutioner, deres skal træffes når familien er på ferie. Undgå dem ved at få hjælp til planlægningen hjemmefra
Vi havde aldrig været i USA før og havde virkelig brug for hjælp til at få træffet nogle af beslutningerne omkring ferien. Vi holdte møde med FDM ind til flere gange, lavede om og om og om i forslagene igen og igen. Lige til den dag vi sagde yes, nu er vi klar til at betale.og tage afsted. En rigtig god og tryg fornemmelse, at kunne tage afsted på vores livs rejse og vide at det hele var planlagt hjemmefra, og komme til USA og opdage at vores forstillinger og ønsker levede fuldstændig op til det vi havde drømt om og mærke at vi var blevet hørt i vores ønsker og behov om hvordan vi gerne ville have vores ferie. Komme til så stort et land, være afsted i 16 dage 4 personer uden en eneste dumhed eller smutter fra vores hjælper, nemelig FDM, ja det siger vel sig selv. Så få hjælp til planlægningen, det kan kun sparre jer tid og dumme diskutioner på ferien;-)

Kommentarer til rejsetips om USA

Prisen på turen

31/08 2009 Henriette Dybdahl Jensen
Hejsa - tænker lidt på at tage en 3 ugers to - familie med 2 børn 13og 15 år. I havde planlagt alt hjemmefra, så er man fri for diskussioner om hvem der vil hvad - hvor mange tusinde kroner løber sådan en tur som jeres op i?
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.