Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Familietur til Orlando
Rejsetips indsendt af:
Anne
Næstved
10. okt. 2006

Familietur til Orlando

Vi havde en rigtig dejlig tur, hvor alt det praktiske bare klappede. Vi er en familie på 4, to voksne og to børn på 8 og 10.
Alligator i Everglades
Alligator i Everglades

Orlando, Miami og 1 uge på Bahamas

Vi havde lejet bil og havde bestilt never lost i begge biler og det blev vi meget hurtigt glade for for da vi skulle kører fra lufthavnen i Orlando til vores hotel var der en del vejarbejde som vi blev ledt lige igennem.

Vi kunne ikke have klaret os uden en bil på vores tur selvom vi ikke skulle ret langt omkring i Orlando så var de offentligetransport forbindelser ret dårlige. Der var en bus der kørte direkte til Disney fra hotellet, men vi skulle jo også se andet.

Vi var i Disney Magic Kingdom her havde vi ikke Fast pass hvilket vi fortrød, vi stod af og til i MEGET lange køer (op 70 min) Magic kingdom var passende for vores familie.

Vi var også i Universal Studios, her var ikke så proppet af mennesker og vi havde købt fast pass så vi gik lige ind i alle forlystelserne, det var fedt og alle pengene værd.

Onsdag var vi i outlet og der er MANGE penge at spare, hvis vi havde været klogere havde vi planlagt hvad det var vi skulle købe, så vi ikke havde spilt så meget tid. Det er rigtigt det de siger at man skal have halvt så meget tøj og dobbelt så mange penge som man regner med.

Vi kørte fra Orlando til kennedy Space center og tog med på den guidede tur rundt i anlægget, det var spændende for de voksne, men pigerne gad ikke, de kunne ikke forså hvad der blev sagt og de var ikke så imponerede over at men kunne komme til månen.

Vi havde en uges bade ferie på Bahamas inden vi kom til Miami, her havde vi fået et hotel på Key Lago, hotellet var fint, men det ville have været meget bedre at være på Miami Beach.

Vi kørte til Everglades på en dag hvor det var dårligt vejr, det skal man ikke gøre for aligatorene kommer ikke så meget frem som hvis det er solskin. Og der var lukket i en del af bådturene.

Vi var i Miami Zoo som var godt, der var ikke ret mange mennesker. Man kan leje cykler i Zooen, men det er meget dyrt, til gengæld er der meget langt at gå rundt, så det kunne måske have været en god ide.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.