Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Rejsetips af samme forfatter

 • Skønt vejr men vær opmærksom i Egypten

  (Bedømt af 4 personer)
  18.08.11: Maria
  Vi havde en dejlig sommerferie i Egypten 2011, men man skal holde øje med taxaerne de vil gerne snyde, aftal altid pris på forhånd og hav lige penge + hold sedlen op og sig hvad du har af seddel i hånden, alt dette gjorde vi og afligevel prøvede taxamanden at snyde os, men han gav op :O)

  Vejret var så dejligt 40 grader med en lille brise fra havet, du skal dog være opmærksom på at skal du opleve Luxor er dette bedst i vinterperioden, vi tog en tur til Luxor for at se Karnaktemplet og kongernes dal, der var 53 grader og vindstille PYHHHAA alt for varmt.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris - Oplevelsen - Fødselsdagen

  (Bedømt af 9 personer)
  27.03.11: Maria
  Lige omkring nytår 2010/2011 fandt jeg et tilbud jeg ikke kunne sige nej til hos FDM, 5 dage i Disneyparkerne, 4 overnatninger inkl. helpension til en meget fordelagtig pris - KØBT og så var jeg ellers spændt på om vi kunne holde ud at køre så langt, vi har aldrig selv kørt på ferie og der er jo langt til Frankrig.
  Se hele rejsetippet
 • Seaworld Orlando

  (Bedømt af 3 personer)
  26.07.10: Maria
  Fantastisk oplevelse i Seaworld i Orlando
  Se hele rejsetippet
18 dage i Orlando, Florida
Rejsetips indsendt af:
Aalborg SØ
16. april 2010

18 dage i Orlando, Florida

Mit rejsetips handler om vores tur til Orlando i 18 dage hvor vi besøgte Disneyworld, Seaworld, Universal studios mm.

Ferien startede den 25. marts 2010

Vi havde valgt at holde alle dagene i Orlando fordi vi har to piger som ikke gider køre alt for meget.

Vi valgte at slappe af den første dag og komme os lidt oven på rejsen.

Vi besøgte Disney Downtown og brugte en mindre formue på Diverse Disney ting, hyggeligt sted men skal du i Disneyworld så vent med at tage til Disney Downtown til bagefter, da du når du spiser i DisneyWorld får en 20 % rabat kupon på din madbon hvis du handler i Disney Downtown mellem kl 9-12.
Magic Kingdom

Magic Kingdom

Vi købte en 6 dages billet til Disneyworld, som vi senere opgraderede til 7 dage, når du kommer til 5 dagen koster det kun 3 dollers pr. person at opgradere din billet.

Billetterne kostede med opgradering ca. 5200 Dkr for os alle 4.

Vi valgte Magic Kingdom som den første park vi skulle besøge, dette er også den største og flotteste efter min mening, vi havde ialt 3 dage i Magic Kindom.

Vi havde købt autografbøger, for der er mange Berømtheder man kan møde, bla. Mickey Mouse og Disney Prinsesserne, gå efter dem som noget af det første da køen ikke er så slem om morgen.

Kl 15 har de en parade hvor Disney figurene kører ig går igennem parken og hilser på en del af børnene, det er med at stå tæt på snoren/afmærkningen da man kan få håndtryk af figurene, og det var et hit for vores to piger på 7 og 4.

Kl 21 og 23 er der en parade der hedder Spectro Magic hvor igen Disney figurene kommer igennem parken men denne gang fyldt med lys, det er utrolig smukt og vi endte med at se denne parade to gange.

En rutchebane der skal prøves i Magic Kingdom er Space mountain som er en indendørs rutchebane hvor man kører i mørke, min datter på 4 kunne lige puste sig op til at være stor nok, vi trak fastpass til de fleste ting vi ville prøve, det er en gratis service hvor man stikker sin billet ind i en automat i nærheden at den ting man vil prøve og så får man et tidspunkt hvor man kan komme tilbage og springe køen over :o)

Skal du ikke være i Orlando så længe som os, og kun vil i en Disneypark så tag Magic Kindom.

Universal Studios & Universal Adventure park

Vi valgte en to-dages billet, hvor vi den ene dag tog i Universal Studios og den anden dag tog i Universal Adventure Park, de ligger lige ved siden af hinanden.

Universal studios var sjov for min mand og jeg selv da mange af tingene er fra film fra vores barndom, bla. en ET rundtur. Der var dog også nyere ting, såsom Shrek 4D. film. en rigtig sjov oplevelse.

Universal Adventure Park
Masser af Dinosaure som mine tøser elsker, dog var de lidt skræmmende :-) der er også en afdeling for mindre børn med bla. katten i hatten, et stort hit for mine piger og de mødte samtidig Katten:O)

Seaworld, Gatorland og Airboatride

Jeg fik ikke nævnt Seaworld, da min pc drillede lidt, Seaworld var en stor oplevelse for os som elsker dyr, Og her får man anden dagen gratis ved at hendvende sig før man forlader parken.

Her fodrede vi Rokker og delfiner og så en masse spændende dyr. Her er også attractioner som bla. rutchebaner.

Gatorland et sjovt sted fyldt med Alligatorer, hvor man får mulighed for at sidde på en alligator og fodre alligatorerne, eller holde en slange.

Airboatride i Boggy Creek
Vi havde en rigtig dygtig guide der lige vidste hvor han skulle finde alligatorene, bestemt også et besøg værd.

Levisbukser i Primeoutlet. Køber du for 175 dollers slår de 65 dollers af så der kunne vi få 5 par Levis bukser for ca. 655 Dkr. inkl tax :-) BILLIGT

Kommentarer til rejsetips om Florida

Magic Kingdom

27/10 2015 Maria
Man kan godt nå Magic Kingdom på en dag, kom så tidligt de åbner og gå efter fastpass der hvor man kan, det er gratis og så får man en billet og kan vende tilbage i et bestemt tidsrum.

Vi starter som regel med space mountain, da den er supersjov og køen bliver altid meget lang

Universal studios og Adenture park kan man købe parkhopper til, det skal i være opmærksom på at man skal have hvis man skal køre i Hogworts ekspressen

Rigtig god tur :-)

Disney Kingsdom

27/10 2015 senada
Hej
Vi skal til Florida om ikke så længe og har ikke så mange dage til forlystelsesparker, derfor har vi valgt to dage til universal studios og Island of adventures. Det vil sige 1 dage til hver. Det er ved nok?

Vi vil dog også gerne se Disney Magic Kingdom. Tror I ikke 1 dag er nok til det?? eller kan man umulig nå den på en dag??

Universal Studios

30/01 2013 Maria
Hej Per

Rigtig god tur, det bliver bare så sjovt, vi har været der to gang og tager afsted igen til sommer.

Vores børn elsker de lidt vildere rutchebaner, jeg selv er ikke så meget for det er alt for vildt, dog kan jeg godt lide en middel rutchebane og der var masser af ting jeg turde prøve, det eneste der holdt mine tøser tilbage var om de var høje nok.

Begge universal parker har en vild rutchebane, ellers er det ikke så slemt.

Vi skal helt sikkert i Universal igen hvis i kun vil besøge en universal park så tag den med Harry Potter, det er en kæmpe oplevelse, der er dog også mange mennesker, så gå derned fra starten :-)

Vores favorit parker i Disney er Magic Kingdom og Animal Kingdom

Gatorland er også et besøg værd, der er fyldt med aligatorer mm.

Mvh Maria

Universal Studios ?

21/01 2013 Per Svendsen
Hej Maria

Jeg og mine 2 piger på 7 & 11 skal tilbringe 5 dage i Orlando i uge 7 og jeg vil lige høre om du kan hjælpe med et råd ?

Vi har på forhånd bestemt, at vi skal besøge Sea World & Magic Kingdom, og vil egentlig også rigtig gerne se Universal Studios, men jeg har dog læst flere steder på nettet, at forlystelserne er meget vilde og kun for større børn. Nu

Nu kan jeg jo se, at du har været der med 2 endnu mindre børn så jeg tænkte, at jeg lige ville høre, hvordan du opleveder det ?
Er forlystelserne kun for større børn og vil der være forlystelser, hvor mine piger vil være for små ?
Har du evt. et alternativ som vil passe bedre til derse alder ?

På forhånd tak
Per Svendsen

Plastic fantastic?

10/10 2010 Jan Hviid
Jeg besøgte ligeledes Universal Studios, Orlando for et par år tilbage. Adventure parken var oppe som en mulighed (vi havde samlet 1 dag til rådighed, før vi skulle op til Panama City for arbejde), men det så mest af alt ud til, at alt i den del af parken var designet til hurtigst muligt at skabe os et gensyn med vores morgenmad. The Hulk, the Octopus, Spiderman og endnu vildere rutsjebaner.Jeg har for mange år siden besøgt Universal, Disneyland og Seaworld i Californien, men denne Universal var anderledes, end den jeg huskede. Muligvis fordi denne ikke kørte os rundt blandt kulissebyer fra gamle film , men blot ville underholde os.Bl.a. fandt jeg Mumiens Forbandelse underholdende, mens jeg godt kunne have undværet Fear Factor. (Jeg hader ´reality' shows på TV3! Realismen eksisterer ganske enkelt ikke, og da konceptet er amerikansk, er der heller ikke meget at hente i originalen.)

Disneyland

13/08 2010 Maria
Hej Diana vi købte ikke på nettet, da jeg syntes det var uoverskueligt at se om det var reelle sider eller snydere, vi købte i Magic Kingdom, jo flere dage du køber jo billigere, og så fik vi også fortalt hvor vi skulle gå hen først. for at undgå de værste køer :O) Glæd dig det er en kæmpe oplevelse som man aldrig bliver for gammel til:O) Vi tager tilbage til sommeren 2011 :O) Mvh Maria

Disney land

03/08 2010 Diana Jensen
Hej. Min søster og jeg rejser til orlando her i sep og vil gerne i disney land og har hørt det er bedst og købe billetter hjemmefra, gjorde i det og hvordan? Med venlig hilsen diana

Prisen

26/07 2010 Maria
Fly inkl hotel kostede ca. 23000 for os 4, vi fløj fra Aalborg det er lidt dyrere end hvis man flyver fra Kbh. bilen kostede 3500 hos hertz, jeg tror vi brugte 12000 på indgange til disneyworld 7 dage universal studios 2 dage seaworld 2 dage (anden dagen var gratis) aitboattur og besøg i gatorland, mad er dyrt og elendigt i parkerne, så skal i afsted ville jeg tage picnic med, med alt også shopping har vi brugt 70000, men så manglede vi heller ikke noget, vi købte bla. 10 par levis bukser + alt det andet vi havde med hjem:O) heldigvis er toldreglerne lavet om så man må have for 3300 kr med hjem hver:O)

Prisen

16/07 2010 Carsten Jensen
Hej, jeg vil bare spørge om hvor meget i skulle give for rejsen og hvor meget rejsen indeholder.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.