Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Rejsetips af samme forfatter

Bed & Breakfast i sydlige Florida
Rejsetips indsendt af:
Tom Larsen
Hørsholm
25. marts 2011

Bed & Breakfast i sydlige Florida

Netop hjemkommet (marts 2011) fra en vidunderlig bilferie i det sydlige Florida kan vi varmt anbefale at benytte B&B, som ofte er indrettet i flotte gamle villaer, og som giver et helt anderldes kontakt til værterne og de andre logerende end det er tilfældet på hoteller.
Vi begyndte dog rundturen på Miami South Beach Hotel The Park Central, der ligger lige til stranden. Værelse nr. 516 og 518 ligger med flot udsigt. Bliv medlem af hotellets Gold Card - det er gratis og giver opgrades og gratis morgenmad.

Derefter gik turen til Key West Bed & Breakfast i 415 William Street. Det ligger centralt i den gamle del af byen og bortset fra at parkering kan være et problem, så er det et sted med stor charme og atmosfære. Der er kun 8 værelser i dette hus fra 1898 så book i god tid.
Palmetto Riverside B&B
Palmetto Riverside B&B

Palmetto Riverside B&B - et utroligt sted!

Lidt nord for Sarasota ligger et helt fantastisk B&B hus, hvor det belgiske værtspar Wim & Mieke Lippens på blot 1½ år har skabt et helt utroligt overnatningsted. Huset ligger lige til udmundingen af Manatee River (men skal dog vist være helsig for at se en søko), og 10 km fra huset findes en dejlig lokal strand i Emerson Point Park lige til Gulfen. Anna Maria Island ligger også tæt på med de kendte strande Holmes og Bradenton Beach.

I marina'en ved huset ligger der to restauranter hvor Riverside Caféen kan anbefales.
På Palmetto Riverside oplevede vi den flotteste morgenmad med fuld servering og om eftermiddagen er der snaks og drinks i haven. Alt er gratis. I løbet af foråret kommer der også et swimmingpool område til i haven. Det er gratis at låne cykler og kajak.

Til sidst et godt råd: Denne gang var vi som nævnt afsted i marts måned hvor prisniveauet er væsentligt højere end f.eks. maj måned. Og når der samtidig kommer State, County og City Tax oveni prisen, så løber det hurtigt op. Så rejs i slut april/maj måned - der er 30-40% at spare i forhold til højsæsonen.

Overnatninger
Bed & Breakfast
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyrkiet/god-service-i-tyrkiet.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.