Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Biltur i Florida
Rejsetips indsendt af:
Lone Christiansen
Vedbæk
20. jan. 2011

Biltur i Florida

Florida er bestemt en oplevelse, mere end sol og strand. Man lejer bil og f.eks. starter med at køre til Miami beach og nyder det et par dage for stranden er jo dejlig kører derefter langs kysten til John F Kennedy space center som er et besøg hver.
Derefter især hvis man har børn med (hvad man sagtens kan have med) må man til disney World som er meget spændende (men kræver tålmodighed) en dag i Orlondo er også o.k. derefter mod Tampa med ophold da der er meget at se.

Turen går derefter til sanibel en Ø i den Mexicanske Golf nær. Ft Meyers. Der må man være mindst en uge man lejer sig ind i lejlighed (lidt dyrt men man kan så selv lave maden). Man lejer cykler og kører rundt og nyder den dejlige strand. Men skal ud i Ding Darling et naturområde hvor der er masser af aligatorer (så man skal passe lidt på) samtidig er der et fugleliv derude masser af pelikaner, flamingoer, hejre og mange andre man kommer hvirkelig tæt på naturen derude. Man kan også leje en kano og sejle ind i Mangroveskoven meget spændende speciel natur igen.

Derefter går turen sydpå mod Naples med et besøg i zoo. Man kører mod øst til Everglades Nationalpark hvor der en fantastik natur og så er vi inde hvor det er aligatorerne der bestemer, man må ikke snyde sig for en tur i en airboat ud i sumpen.
Så går turen mod Key West, men inden man er kørt helt der ud skal man passere over 50 broer men så stopper man på Key Island lejer en hytte et par dage og får en svømmetur med delfiner hvilke er en kæmpe oplevelse (man skal bestille tid i forvejen) Derefter ud på Key Vest som er USA's sydligste punkt. Efter et par dage der går turen så retur til Miami, Men det er en tur med mange gode natur oplevelser.

Seværdigheder
Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/tyrol/hopfgarten/mercure-salzburg-kapuzinerberg-ex-dorint.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.