Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Captive Island
Rejsetips indsendt af:
karina
Aalborg
23. jan. 2015

Captive Island

Vi tog i uge 41+42+43 i 2014 til Florida med vores 2 børn på 9 og 12 år. Vi havde hjemmefra planlagt 1 uge i Orlando med besøg i 3 parker - hvilket var rigeligt - også videre til Fort Myers - Key Largo - Key West og afslutning i Fort Laurderdale/ Miami.
Turen var helt fantastisk . Jeg vil særligt fremhæve vores besøg på Captiva Island - en ø ved Fort Myers, som man kører til via bro. Der er en helt særlig stemning på øen og vi valgte at bo helt perfket på hotellet South Seas. Vi fik et fantastisk værelse med udsigt til bugten/ Marinaen. Vi så hver dag pelikaner - Søkøer og Stingray´s og meget andet dyreliv. Det var vores absolut højde punkt på ferien.

Vi kan derudover anbefale at svømme med delfiner på Key Largo - Dolphin Plus. Vi var alle i vandet på én gang og det var en meget stor oplevelse.

Vi valgte ligeledes at tage på bådtur med snorkle tur. Det var meget betryggende da vi inden afgang vi beskrevet om der var stærk strøm og at der var jelly fish i vandet. Det kan varmt anbefales at booke turen via John Pennecamp State Park.

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kina/beijing/kina-paa-egen-haand-med-guide.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.