Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Dejlige Cape Coral
Rejsetips indsendt af:
Palle Liebe
Munkebo
20. juni 2011

Dejlige Cape Coral

En rejse til Cape Coral/Fort Myers kan varmt anbefales. Forrige år boede vi i Orlando, som er rigtigt godt såfremt man har børn med der skal opleve forlystelsesparkerne.
Men Cape Coral og Fort Myers er område mæssigt meget mere interessant på naturoplevelser og ikke mindst er man tæt på den Mexikanske golf's dejlige strande og varme vand.

Vi har lejet et fantastisk hus med 4 soveværelser og alt hvad hjertet kan begære, herunder swimming pool. Det er ikke ret dyrt, i mellem 10.000,- og 15.000,- for 14 dage. Leje af bil er relativt billigt, og så kan man komme omkring på egen hånd.

Der er ikke langt til Everglades og ej heller at køre tværs over og besøge the Keys eller Miami. Eller tag på fisketur på golfen, se masser af konkylier og et rigt dyreliv på Sanibel Island.

Seværdigheder
Naturoplevelser
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/quebec-and-its-wildlife-rundrejse.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.