Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Delfiner, skildpadder, alligatorer og en hyggelig by
Rejsetips indsendt af:
Lisbeth Holm
Herning
31. juli 2012

Delfiner, skildpadder, alligatorer og en hyggelig by

Vi har tilbragt to fantastiske uger i Florida i juli måned 2012. Jeg vil ikke skrive alt, vi har lavet, men anbefale nogle af de ekstra gode oplevelser og steder at bo.
Kør en tur ned over The Keys. Det er en smuk og stor oplevelse. Gør et ophold i Key Largo, hvor du kan bo på et dejligt hotel, Marina Del Mar lige ned til havnen og tæt på Dolphin plus, hvor man kan svømme med delfiner. Det er et rigtig godt sted, hvor delfinerne har det godt, og hvor de har flere dyr, der ikke kan klare sig i havet, da de ikke hører eller ser særlig godt. Det er en kæmpe oplevelse. Kommer vi derover igen, er det helt klart en oplevelse, der skal gentages.
Kører du videre mod Key West, så gør et kort ophold i Marathon på skildpaddehospitalet. Det er rigtig spændende. Man skal booke en rundtur på 1,5 time, hvor man både får et kort foredrag om skildpadder, ser hvor de behandler dem og ser bassinerne, hvor der er en del skildpadder i mange størrelser. Vil man være sikker, så book det i forvejen. Vi kørte bare dertil og var heldige, at der var to pladser tilbage.
Er man til en lækker strand, bedre end i Miami og en hyggelig rolig by, er Naples et godt bud. Bo i old Naples på eks. hotel Trianon. Lille hyggeligt hotel, to gader fra 5th Avenue South, hvor der er masser af restauranter og rigtig hyggeligt om aftenen. Det tager 10-15 min at gå ned til stranden og her mødes alle til den smukkeste solnedgang om aftenen. Smukkere end Key West, da den ikke her forsvinder bag en ø. Her er ikke langt til Everglades City, hvor vi fik en super airboattur med Captain Doug’s airboat. Vi så masser af alligatorer.
Se at komme derover. Det er tredje gang vi besøger Florida og vil gerne derover igen. Der er skønt.

Kommentarer til rejsetippet om Florida

Skildpaddehospital

12/05 2013 Lisbeth Holm
Vi havde ikke børn med, men det var der flere andre der havde. Jeg er sikker på, de vil synes, at det er spændende. Det er et godt afbræk på den lange køretur. Der er en, der fortæller noget inden, og det er jo selvfølgelig på engelsk, men besøget ved dyrene er rigtig spændende. De får lov at fodre nogle af dyrene i det store bassin.

Skildpaddehospitalet - noget for drenge på 8 og 10 år?

27/12 2012 Anne-Mette Bjerre
Hej - vores familie planlægger en tur til FL til efteråret.
Er skildpaddehospitalet et besøg værd for et par raske drenge på 8 og 10 år?

mvh Anne-Mette

Til Birthe Poulsen

11/12 2012 Martin Nielsen
Tillader mig lige at svare på dit spørgsmål.

Juni og Juli måned er de mest regnfulde måneder på året, da Florida ligger i et subtropisk område.

Det kan være ret så lummert, og oftest er der ingen hjælp at hente ved at køre med taget nede hvis man har lejet en cabriolet. De fleste amerikanere kører på denne årstid med taget oppe og aircondition på fuld knald. Sommermånederne er desværre også orkan sæson, og så sent som i sommer (juni 2012) måtte min frue og jeg "flygte" fra orkanen Irene, som var gost i gang med sin hærgen i Florida.

Men alt er ej negativt. Når solen for alvor skinner i Florida, så skinner den igennem og det er virkelig lækkert! Al form for vandsport og aktivitet kan anbefales når temperaturen kan snige sig over de 30-35 grader.

Jeg har været 3 x i Miami og Key West, og fortryder ikke en eneste af disse.

God rejse :-)

Vejret

08/12 2012 Birthe Poulsen
Hvordan er vejret i juli? Er det til at holde ud - er det ikke vildt fugtigt?

Har I rejst i efteråret også?
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 30. maj 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.