Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Delfinsvømining i Florida
Rejsetips indsendt af:
Jørgen Holst
Idestrup
26. nov. 2011

Delfinsvømining i Florida

Hvis du har en drøm om at svømme med delfiner og du kommer forbi Key Largo i Florida, så vil jeg anbefale at du besøger Dolphins Plus.
Her er ikke alene et trænings- og forskningscenter med delfiner, men besøgende har mulighed for at være med til at træne og svømme med delfinerne i bassiner med naturligt havvand og det er ikke så dyrt, som man skulle tro. Dolpins Plus er let at finde, da det ligger midt i Key Largo, tæt ved hovedvejen. Det ser ikke ud af meget når man ankommer, men de ansattes engagement og de helt fantastiske delfiner gør besøget til en helt unik oplevelse. Det er vigtigt for Dolphinsplus at man har den korrekte viden, inden man skal i vendet med delfinerne, derfor får alle først en grundig undervisning i Delfinernes fysik og adfærd inden man trækker i svømmevestene. Herefter opdeles der i hold af 4- 5 personer (typisk familievis) og man får en personlig træner, som præsenterer holdet for de meget intilligente dyr, som der skal trænes med. Så begynder den egentlige træning (Structured swim), hvor man bliver skubbet, trukket, laver kunster og endda bliver KYSSET. Det hele varer ca. en halv time. Man må gerne selv tage billeder, men personalet fotograferer også hele seancen og man kan herefter købe billederne i shoppen. Det er en god ide at bestille i god tid hjemmefra - til tider er der op til 3 måneders ventetid! se mere på: www.dolphinsplus.com

Aktiviteter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 26. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forfatter/boerge-hansen-hirtshals.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.