Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Den bedste familieferie ever - Florida
Rejsetips indsendt af:
Dronninglund
5. okt. 2011

Den bedste familieferie ever - Florida

I sommerferien 2011 rejste vi for 2. gang til det fantastiske Florida 2 voksne og 4 børn på henholdsvis 2, 4, 10 og 12 år - der var dømt ren familieferie.
Første gang vi var i Florida, en vinter 3 år forinden var vi i Orlando og oplevede de mange forlystelsesparker, så denne sommer sprang vi over denne del og holdte os til kysterne afht. til de mnage myg der især kan være inde i landet om sommeren.

Fort Myers og Sanibel

Vi startede vores kystrundrejse med 4 fantastiske dage på Fort Myers Beach - et dejligt sted lige ned til stranden og gode spisesteder mm. Men det helt fantastiske herved er, at der er kort til de 2 fantastikse øer Capsiva og Sanibel som bare skal opleves. Den føste morgen - vi vågnede kl. 4.00 lokaltid (10.00 i DK) tog vi til Captiva i "Wild Life Refugee" et helt fantastisk stykke uberørt natur, hvor vi både så krokodiller, landkrabber, kæmpe edderkopper, lyserøde skestorke, ørne, mange andre fugle og helt utroligt og fantastisk så så vi 3 Manatees/søkøer. et dyr som rigtig mange aldrig oplever at se, da de er så truede.
På Sanibel liger der den mest fantastiske strand Bowman Beach - feriens højdepunkt oplevede vi allerede på anden dag, på dette Bounty sted. Mens vi var ude at svømme med de vilde delfiner i horisonten, kom de pludselig helt op til os - 0,5 meter fra os svømmede 2 delfiner efter jagt på fisk - det var vildt. Den ene delfin kastede en fisk op i luften, som ramte en mand lige i hovedet. Da vi kom op på stranden var der flere der fortalte os, at der også havde svømmet en søko få meter fra os - vi opdagede det ikke selv, men folk var helt vilde - Dette sted skal bare opleves hvis man er i nærheden.
Miromar Outlet kort fra Fort Myers er helt sikkert også et besøg værd - her er alt hvad hjertet begærer og så endda til nettoprider -skøøøønt

Miami - Here we come

Efter 4 fantastiske dage på vestksyten gik turen tværs over til Miami med fest og farver. Vi boede i enden af Oceans Drive på South Beach. Fantastisk sted dejlig ro, men stadig tæt på bylivet, strand og gode restauranter.
Stranden skal opleves - der er noget specielt over dette sted.
Lincoln Street er også et besøg værd om aftenen - gode shopingmuligheder og fantastiske restauranter, der er bare en helt speciel stemning.
Vi tog også i Miami Seaquarium - fint at besøge, hvis man ikke tager til Orlando i SeaWorld, men har man muligheden, skal man helt klart besøge SeaWorld i Orlando i stedet, det er noget mere overvældende end Seaquarium.

Key West - all the way

3 dage i Key West blev det også til. Turen derned er bare helt fantastisk, og den måtte vi opleve nok en gang. Læg mærke til de mange leguaner overalt i vejkanten derned, de kan være svære at se, men de er der.
Selve Key West har en meget speciel stemning - gå en tur ned at Duval Street og bare nyd den helt specielle atmosfære. Spis evt. på El. Sibonay - en lille caribisk restaurant som servere ægte caribisk mad til meget billige penge. Hvis man er til skaldyr er Half Shell Raw bar også et besøg værd - lækkert.
Key West er dømt til afslapning ved poolen, mens leguanerne - op til 1 meter lang - render rundt i træerne omkring dig, og vaskebjørnen titter frem bag skraldespandene - fantastisk sted til ren afslapning.

Forth Lauderdale - Last stop

Ferien sluttede med 4 badedage i Fort Lauderdale by the Sea. Vi fandt et hotel helt ned til vandet, og de sidsta dage gik med badning, afslapning og en helt dag til mor alene i Sawgrass Mill - et kæmpe outlet, hvor man kan få styret sin shoppelyst for en tid, men lad børnen blive hjemme, der er enormt mange mennesker..

Vi havde en helt uforglemmlig tur, og det er bestemt ikke sidste gang vi har været i "The Sunshine State". Nste gang tager vi 3 uger og udforsker den nordlige del lidt mere.

(Billede tilføjet af FDM travel)

Aktiviteter
Road trips

Kommentarer til rejsetippet om Florida

Hvordan er vejret december /januar???

07/02 2015 Birgit
Vi har bestilt rundrejse i Florida fra d. 10 december 2015 - 6. januar 2016, men bliver alligevel lidt bekymret for vejret. Vi regner jo med at der kommer lidt badeferie over det, da vi starter med cruise til Caribien og derefter Key West og Fort Myers, hvor vi holder jul...Herefter fortsætter vi til Orlando til nytåret og slutter af i Miami..

Vi læser at der både kan være frostgrader og sommervejr - hvad skal vi forholde os til? Og hvordan er badevandet?

Håber nogen kan hjælpe...

Accomodation in Miami

29/08 2012 Familie Søndergaard
Hej,

Vi er en familie af 5 personer(2 voksne, 3 børn på 2.5, 7, 9) og bedsteforaeldre der skal rejse til Florida for første gang næste år i marts-april. Var meget interesseret at høre hvor i boede de steder i var - kan i anbefælle nogen muligheder?

Mange tak.
Familie Søndergaard

Vejret i juli

07/05 2012 HV
Var 3 uger i Florida juli sidste år. Havde på forhånd læst om den meget usikre vejrudsigt, men oplevelsen var en anden. Ud af 16 dage havde vi kun en dag med helt overskyet. Hver dag startede med sol, hen under eftermiddagen kunne det så trække op, og nogle regnbyger kunne det også blive til. Vi taler kraftige regnbyger, men som er væk lige så hurtigt de kommer.
Men vær forberedt på den fugtige varme.

Klimaet i Florida juli/august

28/01 2012 Morten
vi overvejer at tage 2 uger til Fort Lauderdale i juli/august denne sommer på kombineret oplevelsesrig og badeferie; men er blevet lidt bekymrede over klimaet på denne tid af året.
Vi rejser 2 voksne og 2 børn på hhv 5 og 7.

Specielt fugtigheden og regn bekymrer...
Er det et dårligt tidspunkt at tage dertil, eller vil det være OK ?

Håber der er nogen som kan give lidt input fra egne erfaringer.

Hilsen Morten

Det lyder skønt

27/12 2011 Maria
Skal selv afsted den 16. januar 2012. Så tak for tippene. Glæder mig som et lille barn :)

Svar - flystandar

04/11 2011 Jeannette Rønsholt
Flystandarden er ikke den bedste - det er et ældre fly, så der er ikke psp og særskilte skærme til hvert flysæde - der bliver vist 2-3 film på flyveturen. Jeg vil dog sige, at flyve direkte vejer klart tungere end diverse luksusting for os - alternativet er at skulle skifte og turen derover kommer nemt til at tage 20 timer mog de 10 timer direkte.

Flyets standard

22/10 2011 Mette
Hejsa! Hvordan er standarden på flyet fra Ålborg, har tidligere fløjet med Emiraterne hvis standard er ret høj, og vi syntes det betyder en del, når man flyver så langt, specielt med børn. Bedste hilsner Mette Holstebro

Svar på hajer

17/10 2011 Jeannette Rønsholt
Vi har aldrig været nervøse for hajer, hverken da vi rejste i efteråret eller i sommers.
Jeg tror ikke risikoen er speciel stor, ved alm. badning ved strandene.
vh. Jeannette

hajer

16/10 2011 rikke jacobsen
Det lyder som en helt fantastisk tur, vi skal af sted til foråret, der er lige et spørgsmål som bliver ved at dukke op hos mig, og det er hajer, skulle der tages hensyn til dem, følte I jeg utrykke på noget tidspunkt???

Hilsen Rikke

Svar på flybiletter

07/10 2011 Jeannette Rønsholt
Vi fløj med www.comefly.dk, som flyver direkte fra Aalborg til Fort Myers - helt fantastisk at sætte sig i et fly om formiddagen, og lande i Florida om eftermiddagen lokal tid - kan varmt anbefales.
Jeg ville ikke være nervøs for at rejse med en på 2,5 år, bare i gør det lidt på hans præmisser - amerikanerne har en ufattelig evne til at børnefamilier altid føler sig velkomne, både på restauranter, i lufthavne og i det hele taget i det offentlige rum.
Vi er allerede nu ved at planlægge vores næste sommerferie, som nok også ender i Florida med vores børn.

Flybilletter

07/10 2011 HP
Må jeg spørge, hvem I fløj med til Ft. Myers? Inspirerende læsning. Vi er lidt i tvivl, om vi skal tage til Florida med dreng på 2,5 år - om han kan kapere alle de oplevelser, uden at det bliver for meget. Men vi skulle så også forbi Disney og SeaWorld (man er vel en barnlig sjæl ...)

Miromar!

06/10 2011 Mette Kærsgaard
Jeg er helt enig, Miromar er et fantastisk outlet, det er rigtig hyggeligt og pænt lavet med mange springvand, og masser af gode butikker, og det er ikke så overfyldt som f.eks. de outlet der ligger i Orlando.
Vi var i Florida i start juni 2011, og endte med at være i Miromar to gange. Anden gang fordi vi skulle flyve fra Fort Myers lufthavn, som ligger ca. 10 km derfra.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/quebec-and-its-wildlife-rundrejse.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.