Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Det fantastiske, men ukendte Florida - Fort Myers & Sarasota
Rejsetips indsendt af:
Lyngby
20. sept. 2010

Det fantastiske, men ukendte Florida - Fort Myers & Sarasota

Mit rejsetip handler om min, forældres og lillebrors ferie til Florida i 17 dage. Men, jeg har valgt, i stedet for at forklare hele ferien - hvor fantastisk den var, at fortælle om det episke møde med ukendte Florida - Fort Myers og Sarasota.

Det fantastiske, men ukendte Florida - Fort Myers & Sarasota

10 uforglemmelige dage var allerede gået... Fest og farver i alle temaparkerne i Orlando, Kennedy Space center, det farverige Miami og ellers festlige oplevelser, var jeg og min familie kogende af adrenalin.

Vi have i langt tid aftalt og forberedt hvordan ferien til Florida skulle se ud, men vi havde ingen ide, om hvordan det ville være at komme til Fort Myers og Sarasota, der skulle være vores mere afslappende dage, i forhold til Orlando og Miami. Femte dag var omme, i Orlando. Vi var på vej mod helt nye oplevelser, endnu engang. Men denne gang på ferien var det noget helt andet vi ville møde.

Den lejede bil, rullede forbi Art Deco husene indtil vi mødte byskiltet: Sarasota. Ved første øjekast lignede Sarasota alle andre byer i Florida.

Heldigvis var vores hotel ikke i centrum af Sarasota, men på en lille afsides ø, som var en del af Sarasota. Det var fantastisk.

Vi ankom om aftenen og skyndte os at komme ind til centrum af øen. Centrummet var et af de bedste, hyggeligste steder jeg har været. Med en rundkørsel som en lille park, statuer, kæmpe skulpturer af hjemvendte sømænd, med restauranter omkring!

Vi troede ikke der var et bedre sted, indtil vi kom til det ligeså gode Fort Myers, der ligger lidt længere syd på. 300 m BRED strand!

Længden var umulig at måle med øjet. Bare den lille gåtur for at komme ud til vandet var så lang at du nåede at tænke hvorfor bor jeg ikke her, istedet for i det kolde nord.

Mathias Rosengren 14 år

Kommentarer til rejsetips om Florida

4 uger i Florida

19/02 2016 Jesper
Vi (en familie på 5 med børn på 17, 14, 9 og havde 4 uger (sommeren 2015) i Florida - turen var perfekt arrangeret af FDM. Ophold i New York med masser af sightseeing, shopping. Herfra videre til Niagara Falls - fantastisk oplevelse - 2 overnatninger er rigeligt til at opleve vandfaldene. Fløj videre til Orlando - vi gik bevidst uden om alle parkerne og brugte i stedet tiden på at shoppe og tog til Kennedy Spacecenter - en stor oplevelse for hele familien.
Herfra videre til Sarasota - ren afslapning ved de hvideste sandstrande - boede på Hotel Sandcastle - kan varmt anbefales - sørg for at få et værelse med havudsigt.
I lejet bil gik turen syd over - med stop i Everglades hvor vi fik en tur i sumpen og så alligatorer. Stop i Key Largo - hvor vi svømmede med delfiner - sørg for at bestille "open water" - hvis I ønsker at svømme med delfinerne. Videre til Key West - fantastisk by - skøn stemning - må være Florida's svar på Skagen. Fik en sejltur og svømmede med hajer....fed oplevelse. Videre til Fort Lauderdal - hvor vi bl.a. oplevede Miami Beach. Sluttede ferien af med et krydstogt til Bahamas - kan kun anbefales. Super super ferie som vi aldrig vil glemme - stor ros til FDM for en perfekt planlagt tur - alt spillede.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/rainbow-beach-i-australien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.