Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Det oversete Florida
Rejsetips indsendt af:
Lars Østergaard
Vejle
30. sept. 2010

Det oversete Florida

Hvis man vil set noget andet end det man "plejer" at se, så prøv en tur til Wakulla Springs State Park i det nordvestlige Florida.

Wakulla Springs

Det oversete Florida

Wakulla Springs State Park er beliggende i det nordvestlige Florida lige syd for Floridas hovedstad Tallahassee. Wakulla Springs er for turister fra udlandet et overset mål. Stedet er et af USA's største underjordiske spring af ferskvand, der skulle holde en temperatur på ca. 20 grader celcius året rundt.
Det er meget billigt, som det fleste State Parks normalt er. Wakulla Springs er det sted i Floridas, hvor man finder flest alligatorer på kvadratkilometer. Man finder desuden mange forskellige fugle, hjorte og slanger (på hiking ture i området).
En rigtig god mulighed for at se dyrelivet er at tage med båd ture. Adgang hertil købes separat. En tur med turbådene giver mulighed for at se stor og små alligatorer og det rige fugleliv. En gang imellem kan man se hjorte tæt på vandet, der er meget klart – så klart at man kan se fiskene.
Stedet er meget besøgt af skoleklasser. Jeg har besøgt stedet et par gange i april måned, og her var der masser af skolebørn. Så hvis muligheden byder sig, så tag med en af disse klasser. Bådføreren fortæller meget detaljeret om området – især når der er børn med.
En lidt sjov oplevelse er, at der er mulighed for at bade lige ved siden af alligatorerne. Man har sat et net op i vandet. Efter sigende skulle det holde alligatorerne væk. Mindre en 100 meter fra dette net, så jeg den største alligator. En lille fyr på ca. 3,5 m. Men folk badede nu alligevel.
Stedet giver også mulighed for at spise den medbragte mad, men man er jo i USA, så på stedet er der selvfølgelig en restaurant.
Wakulla Springs er et besøg værd – og brug en hel dag. God tur.

Kommentarer til rejsetips om Florida

Væk fra Orlando!

10/10 2010 Jan Hviid
Jeg var i Panama Beach for nogle år siden. Ret businesslike.Men vi havde et par timer off med mellemrum i weekenderne, hvor vi var ude og kikke på den lokale natur. Bla. Florida's højeste vandfald. Gudenåens udspring, gå hjem.Vi fik ikke set alligatorer, men the Panhandle er så afgjort mere interessant end alt det humbug man ser omkring Orlando!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forlystelsesparker/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.