Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Afslapning på stranden
Rejsetips indsendt af:
Mik Steenfeldt
Ebeltoft
14. okt. 2010

Emerald Coast....et overset område i Florida's panhandle

I den nord- vestligste del af Florida ligger der et pragtfuldt område med fantastiske strande....helt overset af udenlandske turister.
En rigtig strandøl...
En rigtig strandøl...

Helt tæt på hundredvis af rokker

I det nordvestlige hjørne af Florida findes området - Emerald Beach - som strækker sig over et langt område. Her findes kridhvide strande - efter amerikanernes eget udsagn de hvideste i USA. I maj 2010 havde vi fórnøjelsen af, at bade lige uden for vores hotel i Sandestin. Pludselig - helt uden varsel - blev bunden "levende". I hundredvis af rokker svømmede lige under vores fødder, og vandet var vel ikke dybere end 1 meter. Oplevelsen varede i nogle minutter, og det var meget fascinerende at stå der midt imellem så mange rokker. Vandet i området er fuldstændigt klart, varmt og bunden er fuld af det reneste sand. Det er et meget overset område - set med udenlandske øjne. Området er fyldt med unge mennesker i slutningen af maj, hvor de kommer fra store områder i det sydlige områder for at fejre begyndelsen på deres sommerferie.

Området er generelt meget besøgt af amerikanerne selv, hvilket primært skyldes at der ikke ligger nogle store lufthavne lige i nærheden. Nærmeste større lufthavn er New Orleans (5 timers kørsel) eller Orlando (7 timers kørsel). Området er tilgængelig via mindre nationale lufthavne.

Maden er præget af den direkte adgang til havet, og der et masser af spændende og gode fiskerestauranter overalt.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/costa-del-sol/fuengirola/hotel-las-palmeras-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.