Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Rejsetips indsendt af:
Ole Pedersen
Herlev
21. aug. 2009

Epcot Centret i Florida

Epcot Centret i Florida - spar penge hvis du har fødselsdag.

Epcot Centret

Kun 5 km fra vor hotel ligger Epcot Centret. På vores hotel var der en skranke med Disney tilbud på arrangementer. Jeg spurgte manden hvadfor en dag der er bedst tage til Epcot og han svarede Søndag er bedste dag med færrest mennesker.

Ude på gaden i Kissemee er der flere Pirater der faldbyder billetter til en billigere pris, mange af billetterne fremkomme ved af folk har købt til flere parker over flere dage og som de pludselig ikke kan bruge, så køber pirater disse billetter, mange af disse billetter duer simpelt hen ikke lad væ med at spare 10 - 20 dollars. Nå men vi kom ud til Epcot, foran mig stod en herre og så meget glad ud, han havde nemlig fødselsdag - og så kommer man GRATIS ind i alle parker. han havde fødselsdag d. 7 juni og jeg sagde til ham at jeg har fødselsdag d 8 juni. han skulle lige se om han kunne gøre noget nå han kom hen til lugen, men nej det skal være på fødselsdagen da jeg nåede frem tog jeg mit kørekort frem, desværre sagde den venlige dame
du kan komme igen imorgen, hvor efter huntog et badge hvor der stod Happy Birthday og nedeunder skrev hun Ole med en speedmarker, og jeg har aldrig i mit liv fået så mange tilkendegivelser fra alle mulige mennesker,

Ja hvis jeg havde taget til Epcot om mandagen havde jeg sparret 75 dollars men vi skulle vidre på vor tur, som har været fra Nord til Syd og fra Øst til Vest, Musseet Dali i ST. Petersburg - Henry Ford/og ham med lamperne.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/koh-lipe-thailandsk-paradis-oe.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.