Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Et andet Florida
Rejsetips indsendt af:
Otterup
13. aug. 2010

Et andet Florida

Florida står for de fleste som Orlando med alle forlystelsesparkerne eller Miami med strandliv. Men Florida er meget, meget mere. 3 ugers rundtur fra nord til syd, er en oplevelse for hele familien
På egen hånd i Florida det er ikke svært

På egen hånd i Florida det er ikke svært

Vi har rejst i Florida flere gange, mest med udgangspunkt i Orlando, men denne gang havde vi lyst til at prøve noget andet. Vi valgte Florida, da vi ønskede en afslapningsferie i et område vi kendte og hvor vejret var varmt og solrigt.
De indledende øvelser

De indledende øvelser

Flyrejse, bil og 6 hotelovernatninger i Orlando på ud og hjemrejse blev bestilt gennem FDM travel, herefter gik arbejdet i gang med at planlægge vores rute og finde hoteller til de resterende overnatninger.Vi besluttende os for følgende destinationer: Panama City Beach, St. Augustine, Treasure Island og Key Largo. Jeg brugte Tripadvisor.com til at finde hoteller i det ønskede prisleje og vi fandt nogle virkelige perler, som normalt ikke er udbudt gennem rejsebureauerne og da rejsen blev planlagt i god tid, var der gode tilbud på de fleste hoteller ved forudbetaling.

Rejsens start

Vi fløj fra København over Newark, New York og videre til Orlando. Det var en fin flyvetur på 8 + 3 timer.Ved ankomsten til Orlando fik vi vores bil hos Hertz i Orlando Lufthavn. Vi bestilte en Minivan og det kan varmt anbefales til fire personer, da der er dejlig meget plads på en kør selv tur.Første Hotel i Orlando var ikke den store oplevelse Metropolian Express ligger på International Drive, lige overfor Wet N Wild badeland. Hotellet var billigt, 3 overnatninger med morgenmed 680 DKK for fire personer i samme værelse, men det var slidt, beskidt og morgenmaden var uspiselig. Personalet var utrolig søde og hjælpsomme og i Orlando bruger man ikke tiden på hotellet til andet end at sove, så det gik!Første dag d. 3. juli var handledag, shorts, sandaler, toppe, badetøj m.v. Tøj og sko er meget billigt i Florida og i Orlando er der masser af outlet malls, sidste års modeller i diverse mærkevarer til rigtig fine priser. Vi tager altid gammelt tøj og håndklæder med som kan smides ud efter brug, for at få plads i kufferterne på vejen hjem. 4. juli har havde vores drenge besluttet at vi skulle opleve Universal Studioes og søster parken Island of Adventure. Det er parker for større børn, unge og voksne. Vi havde en hyggelig dag, som sluttede med et show med filmglip på 360 graders glober og fyrværkeri.

Nord Florida

D. 5.7. vi kørte nordpå i Florida, op til Tallahasee og ned til kysten ved den Mexikanske Golf, vi var noget spændte på stranden, da oliekatastrofen truede området, men da vi ankom til Palmetto Inn and Suites blev vi glædeligt overraskede. Det er et skønt hotel med en fantastisk udsigt over vandet. Vores værelse var ocean front og det kan varmt anbefales, desuden havde vi køkken. Værelserne er store, lyse og rene. Hotellet er velholdt og beliggenheden fantastisk. Vi havde fem skønne bade/sol dage.
Østkysten

Østkysten

Fra et sæt venner havde vi hørt at St. Augustine var et besøg værd. Så det var næste destination også her brugte jeg tripadvisor til at finde hotel "Inn at Camachee Harbour" er virkelig en skjult perle. Hotellet ligger ved en marina og værelsernes balkoner har udsigt over marinaen, der er en lille pool som man har adgang til. Værelserne er store med både sove og opholdsafdeling. Skønne balkoner og et roligt område, men tæt på vand og by.Området rummer meget historie fra de første landsættelser på USA's fastland i 1513, og desuden kan man besøge og drikke af ungdommens kilde. Den gamle bydel rummer mange spændende forretninger, bygninger og museumer. St. Augustine er bestemt et besøg værd.
Treasure Island

Treasure Island

Vestkysten ud mod den mexikanske golf var vores næste mål. Igen var det tripadvisor som hjalp med at udvælge hotellet og endnu engang fandt vi en perle i Thunderbird Beachresort. Hotellet fremstår meget u-amerikansk, men stemningen er afslappet og festlig. Der var musik hver aften i poolområdet ud mod stranden, fra sidst på eftermiddagen til solnedgang. Fra Treasure Island er afstanden kort til St. Pete eller Tampa, spændende byer men mange museer og meget kultur.

Sydpå

Key Largo blev valgt udelukkende fordi vi ønskede at komme på snorkletur på Florida reef. Desværre var vejret ikke med os, det blæste meget. Vi var dog på en tidlig morgentur ud til John Pennekamp Nationalpark og fik en ok oplevelse, på trods af blæst.Hotellet Hampton Inn and suites var ringe, vores værelse var ikke i orden og det ligner ikke hotelkæden som er en del at Hilton. Keys øerne er en oplevelse i sig selv, vi fra valgte Key West da vi har været der før, men øerne er virkelig et besøg værd. Der er en skøn, afslappet, sydamerikansk atmosfære.
De sidste dage

De sidste dage

De sidste dage tilbragte vi i Orlando igen, handlede, besøgte Disneys Magic Kingdom, som er et must. Men Disneys Tyfoon Lagoon (badeland) og Disney down town er bestemt også et besøg værd. Vores hotel Quality Inn at Florida Mall, var igen billigt, 680 DKK for 3 overnatninger, 4 personer i samme værelse, inkl. morgenmad. Der var noget bedre end første hotel i Orlando. Rent, ikke så stort og fin morgenmad.Flyrejsen hjem over Newark igen gik nemt og smertefrit. Vi kørte tæt på 3000 kilometer på 21 dage, men da vi havde valgt at have mellem tre og fem overnatninger alle steder, føltes det ikke belastende, med de lange køreture.Vi kan varmt anbefale Florida til alle rejsetyper; både sol/bade, kultur, oplevelse, dykning/snorkling m.v.

Kommentarer til rejsetips om Florida

Budget

18/08 2010 Maria
Hej lyder som en god tur, vil i ud med hvad fly-bil og hotel kostede ?

Glæder mig :)

16/08 2010 Henrik
Super at læse om jeres rejse :) skal selv på næsten samme tur om 3 uger noget jeg har ventet på siden jeg var knægt :) på jeres råd vil jeg så kun pakke et par shorts og nogle tshirts:)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/billige-mobil-roaming.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.