Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Rejsetips af samme forfatter

Everglades/Tamiami Trail i Florida
FDM travel rejsespecialist
Betina Nielsen Telefon: 70 28 13 24

Everglades/Tamiami Trail i Florida

Når man kører fra Miami over mod Naples skal man køre ad Tamiami Trail og jeg synes man skal give sig god tid.
Der er masser af steder man kan stoppe undervejs.
Man kan besøge en af de mange steder, hvor man kan sejle i luftpudebåde. Man kan besøge Shark Valley som jeg har beskrevet i et andet rejsetip.

Der er også Oasis visitor center. Havde desværre lukket, da jeg kom forbi, men fik alligevel noget ud af det, idet der var en gangbro ud til vandet, så man kom rigtigt tæt på Aligatorer og flotte fugle.

Jeg stoppede også ved et sted, hvor sumpen så rigtig flot og spændende ud. Det viste sig at være ved ”Big Cypress Gallery”. Et galleri med fantastiske billeder af sumpen.

De lejer også hytter ud lige i sumpen, så man har alle lydene tæt på om natten. Har efterfølgende chekket deres hjemmeside. Det er ikke helt billigt, men kunne være fantastisk spændende at bo her et par nætter. De arrangerer også gåture i sumpen. Ikke på gangbroer, men i vandet. Lyder det spændene kan du chekke deres hjemmeside
http://www.clydebutcher.com/

Jeg har dog lige set et billede af stedet på nettet og jeg kan se der er stor forskel på hvilken årstid man besøger stedet. Da jeg var der i December var vandstandet høj, efter regntiden og det så flot ud.

Hvis man kommer sidst på vinteren, er det ikke nær så flot, da der ikke er så meget vand tilbage.

Desværre nåede jeg ikke mere, da mørket faldt på og det ærgrede mig gul og grøn. For jeg fornemmede at der var meget smukt, men kunne ikke rigtigt se det på resten af vejen mod Naples.

Så husk at komme tidligt af sted og reservere hele dagen og gerne flere. Book evt. en nat på ovennævnte sted eller tæt på, så i er i området.

Naples ligger heller ikke så langt fra, men alligevel ikke det samme, som at være lige midt i naturen. Husk en kikkert og et godt kamera/videokamera
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Betina Nielsens profilside

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/bo-ikke-paa-ameritania-i-new-york.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.