Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Koralø udfor Belize
Rejsetips indsendt af:
Henning Steensgaard
Århus
17. maj 2010

Fantastisk krydstogt i Caribien

Fly fra København til Miami (via New York) og her fra krydstogt i det vestlige Caribien. En af de store oplevelser var at snorkle ved verdens næststørste koralrev udfor Belize ....
Maya Ruiner, Mexico
Maya Ruiner, Mexico

Krydstogtet

Vinteren 2009/10 var en kold fornøjelse og vi syntes alle 4 - 2 voksne og 2 børn på hhv. 10 og 12 - at vi trængte til varme. Ved selv at arrangere turen ved bestilling af flybillet på fdm-travel.dk og krydstogtet direkte på krydstogtselskabet hjemmeside, kunne vi i uge 7 (Skolens vinterferie) gøre det for ca. DKK 7.000 pr. person, med all inclusive på skibet, samt drikkepenge betalt up-front. Vi valgte dog at udvide turen med nogle dages ophold i Miami. Vores første stop på krydstogtet var Cayman Islands. I sig selv ikke de mest spændende øer, men omgivet af koralrev. Her kunne vi med ubåd komme ned på 110 fods dybde og se koralrevene, ligesom vi så en del havskildpadder. Stor oplevelse også for børnene. Det skulle også være muligt at se kæmperokker, men de var desværre ikke hjemme denne dag. Herfra videre til Honduras. Her ville børnene gerne slappe lidt af, så vi lå ved en tropisk strand hele dagen, dejligt når man fra Danmark var vant til vinter og kulde. Herfra videre til Belize. Udfor Belize ligger en del af verdens næststørste koralrev. Tag en båd ud til koraløerne ud for Belize City. Her er strand med god plads, samt der kan lejes snorkeludstyr. Stor oplevelse, der varmt kan anbefales. Endeligt lagde vi til på Yucatan halvøen i Mexico, hvorfra vi tog ind for at se ruiner fra Mayaindiandernes tid ved Tulum. Foruden ovennævnte dage på land havde vi 2 dage hvor skibet var på havet hele dagen, og vi kunne slappe af ved poolen på skibet.
South Beach, Miami
South Beach, Miami

Miami - Florida

Kombiner turen med et ophold i Florida. Vi havde desværre kun 2 overnatninger i Miami, men kunne sagtens have brugt længere tid, så vi blev i Miami, men ville gerne have haft tid til at komme lidt rundt i Florida. Vi vil anbefale at bestille hotel på South Beach, men dette er dog også det dyreste sted.

Seværdigheder
Krydstogt, Krydstogt
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/finland/opera-for-alle-pengene-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.