Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Fantastiske Florida
Rejsetips indsendt af:
Lars Berg Rasmussen
Ringe
9. aug. 2009

Fantastiske Florida

14 dejlige dage i Florida med store oplevelser og stærke naturoplevelser.
Vejkort eller GPS?
Vejkort eller GPS?

Planlægningen

Vi valgte at planlægge vores ferietur selv, og det vil vi gøre igen, uanset om det skal være en stor tur som denne, eller en chartertur sydpå. Som inspiration brugte vi FDM's rejsekatalog og "Turen går til Florida". Når vi sammenligner vores pris med en færdigpakket tur, har vi nok sparet 10 t.kr. Det er for os helt fair, at rejsearrangører skal tjene penge, men hvis man har lyst til det, er der altså penge at spare.

Flyrejse og 2 hoteller fandt vi bedst gennem FDM's søgemaskine, mens ferielejlighed blev fundet privat via en googlesøgning.

5 minutter efter vi havde bestilt tilbud på bil, blev vi ringet op af udlejningsfirmaet, som tilbød os en luksusbil med en tank benzin og tilladelse til ekstra chauffør - til samme pris. Det accepterede vi. Biludlejningsfirmaet var National Gold, og vi var så heldige, at være de eneste der skulle have bil hos dem, da vi ankom sent om aftenen, mens der var kæmpekø hos de større biludlejningsfirmaer. Vi valgte IKKE at leje GPS, som mange ellers anbefaler. Vi foretrækker at forholde os kritisk til køreturen, og bruger kort i stedet. Kun én gang kørte vi forkert, men vi så dele af Miami, vi ellers ikke ville have set. En varm anbefaling af FDM's samarbejdspartner i USA; AAA og deres turplanlægger - TripTip. Den er bare i orden.

Delfinsvømning i Key Largo, Universal Studios, Sea World og Kennedy Space Center blev også bestilt hjemmefra med gode rabatter.

At planlægge selv kan godt give lidt søvnløshed på forhånd, men alle bestillinger fungerede perfekt undervejs.
Pigerne hygger med Jessica og Bob
Pigerne hygger med Jessica og Bob

Miami og Key Largo

Fra vi stod op hjemme i DK til vi var klar til dyner i Orlando gik der 24½ time. Dvs. 50% af rejsetiden er flytid, mens man skal påregne tilsvarende til ventetid og rejsetid hjemmefra. Og så blev vi et par timer forsinket fra Atlanta til Orlando pga. thunderstorm (fedt udtryk der lyder meget bedre end tordenvejr).

Efter overnatning i Orlando kørte vi sydpå til Miami i de sidste rester af thunderstorm med skybrud. Da vi kom til Miami var vejret dog fint med tæt på varmerekord for april. Vi boede på Best Western lige ud til Atlanterhavet. En fantastisk strand, mens hotellet ikke var noget særligt.

Dagen efter kørte vi til Key Largo, hvor vi havde bestilt delfinsvømning til pigerne. Det er ret pebret, men de siger, det var alle pengene værd. De så også meget lykkelige ud. Far og søn blev på land og tog billeder, men var meget misundelige, da vi ikke havde skygge, mens pigerne boltrede sig i det vandet sammen med delfinerne Jessica og Bob.

Efter nogle hårde rejsedage og delfinsvømning var vi godt brugte, så sidste dag i Miami brugte vi på at slappe af på stranden.

Dagen efter gik turen nordpå igen, hvor vi havde lejet et feriehus for resten af perioden.
Undsluppet T.Rex
Undsluppet T.Rex

Orlando med mere

Huset vi havde lejet var i resorten Encantade i Kissimmee, en forstad til Orlando. Rigtig lækkert sted med en lille privat pool og en stor fælles pool. Huset var stort med 4 soveværelser og 3 badeværelser. Nybygget i efteråret 2008 og en leje på kun 700 kr. pr. dag.

Orlando er jo én stor turistattraktion, så man må vælge med omhu, hvad man vil se, og hvad man må vælge fra. Inspireret af FDM's rejsekatalog valgte vi Disney fra mens Universal Studios blev valgt til, da vores børn er 10-15 år.

Ud over Universal Studios var vi også i søsterparken Islands of Adventure. Det er nogle parker, der giver store op spændende oplevelser. Fra Universal Studios vil vi især anbefale Shrek, Fearfactor Live, Jaws og Twister.

Islands of Adventure tog vi egentlig som sidstevalg på turen, men det var kanongodt. Specielt sejlturen ind i Jurassic Parc med afsluttende frit fald på 25,5 m glemmes sent. Se billedet.

Sea World er flot, men delfin- og killerwhaleshow er meget amerikanske og lidt for opstyltede efter dansk (vores) smag. Bedste underholdning var søløveshow og helikoptertur til Nordpolen.

Sejlads med airboat er et must. Vi så kun en enkelt lille krokodille, men en masse fugle og et par slanger på turen. Bagefter spiste vi frokost og gik tur i parken med de store træer med "spindelvævsgrene".

Kennedy Space Center var for drengene nok den største enkeltoplevelse. Og vi tog turen ud i rummet med den simulerede rumfærgeaffyring. Ren drengerøv.
Tornado Warning
Tornado Warning

Hjem igen

Efter små 2 uger skulle vi hjem igen. 2 uger er absolut minimum, og en 3-4 uger kunne vi sagtens bruge.

Dagen inden vi skulle hjem var planlagt til ren afslapning ved poolen, men vejrguderne ville det anderledes. Egentlig ville vi have været af sted i efterårsferien, men pga. tornadosæson flyttede vi det til april. Hvor vi så den sidste dag oplevede tornado. Tornadoen gik lige hen over de store forlystelsesparker, men lige nord om os. Alt var lukket denne dag - forlystelser og lufthavn. Som et billede af hvor voldsomt det kan være lå der en sø 25 m fra vores vinduer, men vi kunne ikke se pga. uvejret.

Vi vil meget gerne til Florida igen, og så vil vi opleve vestkysten og især Key West, som vi valgte fra pga. den lange køretur. Men Florida kan varmt anbefales, og kan vel blive vanedannende.

Kommentarer til rejsetips om Florida

overnatningstips ti dorthe

15/02 2010 bente
hej dorthe jeg har været så heldig at være i florida flere gange, altid i oktober, senest 2009 hvor det var superskønt vejr.. vi bestiller kun overnatning til første nat hjemmefra. ellers tager vi et hæfte i et supermarked eller andet sted, ( hotel coupons) hvor der er beskrivelser af hoteller og super billige priser.. du kan også gå på nettet på hotelcoupons.com og finde mange gode tilbud.. men også vi har overnattet på best western på collins avenue og bortset fra de dårlige parkeringsforhold var hotellet meget pænt sys jeg vi gav i oktober månede 79 dollar for en overnatning til 3 personer og så var det med havudsigt.. herligt heh heh men jeg ønsker dig og drengen en super ferie bente

hej Dorthe

24/01 2010 Mogens Nielsen
hej her er link til parker i Orlando. http://disneyworld.disney.go.com/ mvh Mogens Nielsen

priser

13/01 2010 Dorthe
Hej er der nogle der kan hjælpe os med priser på forlystelse parkerne i orlando mine børn og jeg skal derover 17 feb 10.og vi kan ikke finde noget

prøv også at svømme med sø køer

02/01 2010 lasse lau
Op ved crystel river 1 ½ times kørsel fra orlando, super oplevelse og super seje dyr.

Til Dorte og Helene

30/12 2009 Lars Berg Rasmussen
Til Dorte Ja, det var også på Collins Av. vi boede. Når jeg skriver, at Best Western ikke var noget særligt, så er det ud fra den præmis, at de andre steder vi boede var super gode. Der er bestemt ikke noget i vejen med Best Western, hvis man bare ikke forventer mere. Det er jo også i den lave ende. Stranden er fantastisk, og jeg ville ikke være betænkelig ved at bo der nogle få dage igen. Omvendt ville jeg nok vælge noget andet og dyrere, hvis jeg skulle bo i Miami længere tid. Vi var der kun i 3 dage. Jeg kender ikke andre hoteller i Miami. Til Helene Delfinsvømning skal bestilles hjemmefra for at være sikker på plads. Jeg kan også anbefale Dolphins Plus. Resten kan købes på stedet, men vær opmærksom på, at der er pæne rabatter ved at bestille via nettet. Fidusen for os ved at bestille hjemmefra ligger lige så meget i, at vi tager stilling til hvad vi opleve, og ikke mindst hvad vi skal vælge fra. Så er vi fri for at bruge værdifuld ferietid på at blive enige om dagens program. God tur til alle.

Tip til Delfin svømning

05/12 2009 Martin Nielsen
Hejsa. Hvis i er i Miami, og gerne vil ud og svømme med delfiner, så tag en køretur en 1½ times tid ned til det lækre Key Largo, hvor i kan besøge reservatet "Dolphins Plus" Var selv derovre i August 08, vejret var pragtfuldt, og betjeningen hos Dolphins Plus var kanon. Et rigtig godt samarbejde mellem personale, delfiner og deltagere, gjorde oplevelsen unik. Er nu igang med at booke endnu en tur til Florida, 21-24, med start i midt/slut juni måned, inden orkan sæsonen starter. Som en lille reminder til dem der overvejer at rejse i august, kan der påberegnes orkaner og skyhøje priser på hoteller og flybilletter, da det er høj sæson fra midt juli til slut august.

flrida i start marts

24/11 2009 Helene Nejst
Jeg skal til florida med mine to drenge i marts. først orlando så miami og key west. Bør jeg bestille nogle indgange hjemmefra? Kan man ikke komme ind ellers?

Best Western i Miami

10/11 2009 Dorte Vinther Antonsen
Hej Lars, Vi har overvejet at bo på Best Eestern Atlantic i Miami Beach som ligger på Collins Avenue lige ud til Atlanterhavet. Var det samme hotel I boede, hvor jeg kunne læse, at jeres begejstring for hotellet var begrænset? Kan du anbefale et andet hotel i Miami Beach? Med venlig hilsen Dorte

book hjemmefra

23/09 2009 Anders
Hej det er et must at bestille hjemmefra jeg bestilte tid for ca 6 måneder siden til den 28/10-09 (glæder mig helt vildt nu er der ikke lang tid til) og der havde de kun en tid tilbage den dag så vær ude i god tid men ellers findes der andre steder de samarbejder med bla. dolphinscove tror jeg det hedder.

Svar vedr. delfinsvømning

14/09 2009 Lars Berg Rasmussen
Det var ved Key Largo. Webadressen er www.dolphinsplus.com Først var der foredrag/introduktion i ca. 3 kvarter, hvorefter de kom i vandet. Vi tog ikke tid, men vandakrobatikken varede et sted mellem 3 kvarter og 1 time. Halvdelen af tiden i vandet er man dog tilskuer til andre. Man sparer ikke noget ved at booke hjemmefra, men det anbefales for at være sikker på at komme til. På hjemmesiden er der et telefonnummer man skal ringe til, når man vil booke - det kan ikke gøres online. De var rigtig gode at snakke med i telefonen, og kommunikerede tydeligt. 5 minutter efter samtalen kom en mail med bekræftelse. God fornøjelse.

Delfinsvømning

10/09 2009 Elsebeth
Hvor svømmede pigerne med delfiner - hvor længe var de i vandet med dem ?? Er det en fordel at booke hjemmefra ?? mvh
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.