Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Clearwater Beach, Florida
Rejsetips indsendt af:
Karina
Kastrup
5. jan. 2009

Florida i 18 dage

En god blanding af afslapning og sightseeing, strande og forlystelsesparker. Florida har det hele...
Sea World Florida
Sea World Florida

Tampa-Orlando-Daytona

I starten af ferien boede vi i Tampa (Clarion Hotel). Den ene dag kørte vi (1 time) til Clearwater beach, hvor man svømmer blandt vilde brune pelikaner i dejligt varmt vand. Stranden er valgt som USA´s strand nr 1.

I midten af ferien skulle vi se en masse, vi boede på international drive i Orlando (Metro express inn) og derfra kan man nå det hele på en time. Dinnershows er en fantastisk oplevelse.

Alle Disneys parker, Seaworld, Wet and Wild og universal studios ligger lige rundt om hjørnet. I kan ikke nå det hele så start med at være kræsen og vælg det bedste.

Vi forlod Orlando og kørte til Kennedy Space Center. Det er et must og man skal sætte en hel dag af til det.

Derfra kørte vi til Daytona Beach og boede på et hotel (Conch House) som ligger på stranden, hvor skildpadderne yngler.

Vi kunne godt have brugt et par dage mere, men man skal jo hjem til virkeligheden.

Kommentarer til rejsetips om Florida

Clearwater Beach

24/03 2009 birgitte knudsen
Har en af jer (evt Sonja Posin, der skrev kommentaren ovenover) et bud på hotel ved stranden i Clearwater - det lyder fantastisk :)

St. Augustine i det nordlige Florida

26/02 2009 Sonja
Når man alligevel er i Florida og besøger Tampa, og Orlando, hvilket jo også er et must skulle man stikke ind omkring St. Augustine, som efter sigende skulle være USAs ældste by. Det er en pragtfuld by med gågade, museer bl.a. usa's ældste skole og et frilandsmuseum. Vi boede på byens hotel, meget fornemt, med fri adgang til beach faciliteter i nærheden, da hotellet ligger midt i byen. Der er fantastiske restauranter i byen og ved vandet med lækker fisk og meget fin stemning. Og det bedste af det altsammen, det var ikke dyrt. Vi har en anden gang boet i Clearwater Beach i nærheden af Tampa, som jo er beliggende stik modsat St. Augustine, hvor vi boede på hotel direkte på stranden, jamen er livet så ikke herligt. Vi badede kl. 8 om morgenen i det rolige varme hav, troede vi var helt alene. Men der kom et andet par som også ligesom os ville bade om morgenen. Vi tav og nød bare havet og omgivelserne. Men begyndte at grine, da vi hørte hvilket sprog det andet par talte sammen på. Og så sagde vi god morgen og velkommen i det våde element, for det var nemlig danskere. De havde også fundet vej til dette wonderland. Om dagen kunne man benytte sig af at besøge Salvador Dali museet i nærheden. Det største Dalimuseum i USA. Om aftenen går man langs stranden til badebroen i byen, hvor der er liv og glade dage ligesom i Key West sydpå. Ikke langt derfra i bil kan man også besøge en gammeldags Zoo, som er kæmpestor og som også har en amousementpark. Hvis man skal til Orlando på samme tur, kan man med fordel købe rabatbilletter, så man kan kombinere besøgene. Ja man kunne blive ved, Florida bliver man aldrig træt af. Prøv selv og I bliver ved med at vende tilbage.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/swing-is-the-thing-i-46th-street.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.