Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Rejsetips af samme forfatter

Rejsetips indsendt af:
Eva
Billund
17. sept. 2007

Florida i efterårsferien

Far fyldte 60 og havde inviteret hele familien med på ferie - turen gik til Florida i efterårsferien 2006.

Med familien i Florida

Far fyldte 60 og havde inviteret hele familien med på ferie - turen gik til Florida i efterårsferien 2006. Vi var 6 voksne og 2 børn - vi passede perfekt ind i den 8 personers Toyota som vi havde lejet. Vi ankom til Hotel Doorchester i Miami Beach hen på aftenen den første dag, det var mørkt men termometret i bilen sagde at der var 32 grader, så vi skyndte os ned til stranden så snart vi havde fået vores udemærkede værelser.

Vi havde et fuldt program for vores ferie. Vi var i Everglades sumpene hvor vi sejlede med airboat og var på guidet bustur - vi så kun en alligator, men meget andet dyreliv.

Selvfølgelig skulle vi også til Orlando, så børnene kunne opleve Disneyland og Seaworld - Seaworld var klart det bedste, de oplevelser man får der, har vi aldrig set mage til nogle andre steder. Turen gik også til Key West - flottere tur findes ikke, men man skal sætte mindst een hel dag af til det. Cape Canaveral og Cocoa Beach besøgte vi også. Fra stranden kunne vi se affyrringsramperne, men der blev desværre ikke opsendt nogle raketter mens vi var der - hvilket efter sigende skulle være et fantastisk syn.

Vi kørte også til Palm Beach og West Palm Beach hvor mange af de meget rige amerikanere har deres sommerhuse liggende - de var meget, meget smukke.

Vi havde nogle fantastiske dage i Florida. Vi boede ikke dyrt, men godt og så spiste vi stort set kun ude om morgenerne - vi elsker amerikanske pandekager. Ellers brugte vi flittigt de store supermarkeder, købte store bøffer og grillede på vores egen lille grill. Vi tog på fleemarkets (loppemarkeder) og købte kopitasker og andet sjov og besøgte også nogle outlets i Orlando. Vi blev kun snydt een gang; En af de sidste dage vi var i Miami Beach og havde lidt tid til at shoppe, købte min mand en bærbar "trådløs" pc af et godt og kendt mærke. Det viste sig efterfølgende at batteriet var dødt og at pcèn aldrig havde været trådløs og Cubanerne i forretningen var ikke til hverken at hugge eller stikke i da vi ville have vores penge tilbage. Så et godt råd må være kun at købe elektronik hos de førende forretningskæder og altså ikke i de mindre butikker i Miami Beach.

Jeg håber snart at komme til Florida igen - vejret er så fantastisk og det er det eneste sted i verden hvor jeg faktisk har nydt at bade i havet.

Vild med USA.

Eva
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tjekkiet/prag/oelfestival-i-prag.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.