Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Rejsetips af samme forfatter

Florida med børn? Bestil jeres "eget hus"

Rejser I til Florida med børn, vil jeg helt klart anbefale jer at bo i en villa fremfor at dele jer op på nogle hotelværelser.
Specielt omkring Orlando ligger der mange villaer, som lejes ud til turister. Ofte ejes husene af privatpersoner, og de ligger i helt almindelige villakvarterer i ca. 20-30 min. kørsel fra Orlandos attraktioner. Det er både behageligt at bo i eget hus, men det er også en god mulighed for at komme helt tæt på den amerikanske hverdag.
Florida med børn? Bestil jeres "eget hus"

Husene findes i mange størrelser og med forskellig indretning, men typisk er der 3-7 soveværelser og næsten lige så mange badeværelser. Der er rigtig mange fordele ved at bo i egent hus. Der er som oftest privat pool og I kan bade når I har lyst. Der er plads til jeres bil i indkørslen eller garagen, der er god plads til børnene at løbe rundt på, I kan selv lave den mad der passer jer – når det passer jer og om aftenen, når børnene er lagt i seng, har I stuen og terrassen for jer selv.

Rejser I med mindre børn kan de have behov for en slappe-af-dag mellem besøgene i de store forlystelsesparker, og hvis I bor i hus kan det blive en rigtig dejlig dag, måske endda med barbecue på terrassen – som amerikanerne så ofte gør.

At bo i "eget hus" er ganske enkelt ideelle rammer for en god familieferie – og så behøves det ikke at være dyrere end at bo på hotel.

Og husene kan naturligvis lejes gennem FDM travel.

Kommentarer til rejsetippet om Florida

Feriehuse

08/11 2014 Kristian
Hej jeg vil meget gerne have oplysninger om de huse, der kan lejes igennem jer? Er det muligt at få noget info tilsendt pr mail?

Feriehus

06/02 2012 Birgitte Vraadal, FDM travel, Produktchef
Hej Hannah
Jeg kan love dig, at det er super med et feriehus i Orlando. Desværre ligger der ikke noget jeg kan sende dig link på, så du er nødt til at kontakte vores USA-specialister på 70 11 60 11. Men jeg kan fortælle dig, at priserne ligger fra ca. 120 USD pr. nat for et hus - afhængigt af sæson, beliggenhed og standard. God fornøjelse.

Feriehus

01/02 2012 Hannah
Hej jeg syntes det lyder super med et feriehus i orlando, kan du sende link til nogle?
Vh Hannah
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Birgitte Vraadal, FDM travels profilside

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.